![]() |
Re: Club VW Golf
Golful de la expo e chiar mishto ... din fericire i-am auzit si motorul si am si pus piciorul in el .... mai imi trebuia cheia si spatiu sa-l scot afara :twisted:
|
duminica o sa apar si eu, sper sa fie vreme buna :)
|
imi iau si io vw :lol:
|
soare soare!!!! yupeeee....va asteptam !
|
din pacate frate-mio munceste si azi si nu poate ajunge peacolo !!! cu WOBU ... maybe next time !!!!! astept poze sa va vad si io .. :))
|
marcati pozele sa vedem ce a fost acolo frate
|
15 Attachment(s)
A fost OK! A fost si o zi superba numa' buna pentru astfel de iesiri :D ! Multumesc celor care au venit! LA MAI MARE :) ...Poze:
|
supertare ! felicitari baietzi si la mai mare !
|
bravo baietzi pt golfurile tari pe care le avetzi...am si eu un golf 2 din 1990 1800 GTI si incep sa il fac de ceva timp....dar caut pe cineva sa imi faca ceasurile de bord ...si vreau sa stiu cat e pretzul ?
|
vorbeste cu alexufo poate te poti intelege
|
vorbesjte la spider ca din cate sjtiu alex face din fibra si fibra aici nu prea are legatura cu ceasurile ...
|
...la spyder pretul variaza intre 1 mil si 1,5 mil in functie de masina. verifica mai bine pe site
|
Quote:
|
O intrebare...sa nu raman in ceata...am vazut la intalnire...parca...octavia si audi...cum de?...am si eu un audi si de aia intreb...
|
baieti ..respect mai am un prieten cu un scirocco 2 ..acum l-a cumparat si eu zic ca ar merge bine inca un membru ce ziceti???
piry mersi oly bine zici |
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning