![]() |
Re: Nissan 370Z vs. BMW 135i Coupe
poi o informatie o dobandesti fie citind(deci vezi anumite lucruri) fie auzind,tu tre sa fi facut una din astea 2...deci nu prea vad alte metode...unde am gresit cu asta !!!?
=>"coerentza" ta cam lasa de dorit+tzi-am zis ca treaba devine personala.Eu sincer is multumit de argumentele sau contraargumentele pe care le-am adus,cel putin am incercat sa-mi fac o imagine de genu:"cum ar fi daca!?"...nu m-am apucat drept contraargument sa-tzi citesc date exacte de la Nissan(pe care chiar si comentatorul clipului il declara invingator :) )pe care eu il cred peste BMW din toate pct-ele de vedere mai putin design,care repet:ii un pas inapoi fata de vechiul model(350Z) iar BMW la fel lasa de dorit in privintza designului(si prin asta imi cer scuze daca jignesc pe cineva-probabil noua "calitate"a mea<arogantza> ma face sa vb intr-un asa fel). Sanatate...si eu sper la fel...:) |
ok, nici o problema, important e sa ne intelegem, masinile se duc, noi ramanem, poate nu trebuia sa te chem arogant, daca te-ai simtit jignit imi cer scuze, poate ma insel, tu stii asta mai bine. Coerenta mea e foarte in regula fii sigur.Chestia-i ca tu te refereai la citit in sensul de "reprodus", eu am citit despre motorizarea asta cand a aparut, si acum am amintit ce stiam, pe cuvant- nu cred ca jignessti pe nimeni daca spui ca BMW putea sa faca mai mult in privinta designului, eu nu ma simt ... Sarbatori Fericite!!!
secret: oricum sunt fan al vechiului 350Z si eu :D, dar de data asta obiectiv vorbind mi s-a parut invingator 135i, si din cauza designului nissan, asa ca in principiu suntem de acord. |
mda ironia face ca eu sant fan BMW(si simpatizez 350Z)...:))...dar de cand au "imbunatatzit" designu am ramas asa mai cu juma' de norma...:)
Hai ca bine zici:"Sarbatori Fericite" si tzie...sa ne auzim cu bine. |
pentru mine 370Z este mai frumos....
|
Performante.. asemanatoare asa ca o sa vorbesc de design.
Alegeam Nissan-ul daca nu arata asa. Sincer mie nu prea imi place design-ul 370Z-ului .. mult mai frumos este 350Z. Deci.. din acest versus .. aleg 135i-ul .. pentru ca arata mult mai bine.. Oricum .. ca o mica paranteza .. nu as da 30 - 40 de mii pe niciuna :-) |
nissan mai fiabil ca bmw??
|
Quote:
|
tot golfu e mai tare:twisted:
|
io macar am masina ! .. care stie sa mearga pe strada, la care nu stau mereu cu morcovu'n .. .... ca aoleu daca nu intra ESP-u .. aoleu daca nu intra ABS-u.. aoleu mi s-a ars electronica .. bordu e ca pomu de craciun ! :) asta e diferenta intre bmw si alte masini ;)
|
Quote:
Ontopic: Seria 1 coupe imi pare a masina de femei dar daca ar fi sa aleg intre astea 2 tot BMW-ul l-as alege :twisted: |
posesorul il poti vedea intr-o inregistrare a Pro Motor, se numeste Silviu Prigoana si detine una bucata serie 7 din 2007 care se face ca pomu de craciun !
|
degeaba s`au chinuit unii sa dea argumente pentru ca la un post de juma de pagina urmatorul pos apare. nisan is the best sau bmw rullz
2 fiecare vorbeste de diferite aspecte sau abilitati ale masinii. unu vorbeste de faptul ca motorul fiind aspirat are anumite avantaje si celalalt ca motorul fiind bi-turba e mai pretabil pt tuning cu mai putini bani sau ca nu mai trebuiesc interventii radicale sa pregatesti un aspirat pt turbo. ceilalti ca e mai ieftin sau ca e culoare urata...eu din cate stiam ar cam trebui fiecare din ele saiba cel putin 2 culori la alegere dar na...romanul. in primul rand nu sa vorbit in ce fel sa comparam masinile. pentru tuning? design sau fiabilitate ca toti le`ati bagat la un loc si a iesit o harababura. ala vb de fiabilitate, ala de consum ala de design. avantajul bmw`ului din punctul mei de vedere e ca are acele 4 locuri care nu te face sa stai ghemuit fata de celalalt care are 2. un design mai dagut, nu pot spune chiar frumos si o tona de subiectivism app tipul care a resit sa gaseasca un sistem complet turbo sau biturbo la 5000 dolari am ramas surprins.... |
avand in vedere ca masinile sunt ff apropiate ca performante eu as alege 370z numai pt ca as fi mai original fata de ceilalti..oricum cred ca ambele masini ofera senzatii extreme..deci totul se rezuma la gustul fiecaruia
|
Quote:
Ar trebuii sa faci un memoriu la BMW poate te alegi cu ceva ...de nu te-ai plans aici mai rau ca o virgina pt prima oara. |
Cu toate ca masina mea preferata e BMW seria 1 nu imi place deloc. Parca e neterminata si foarte scurta. la fel de urata cum era inainte seria 3-ul ti de la bmw ( cu fundu taiat) oribil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning