![]() |
ok . . .gata hai sa incheiem aici ca nu are rost sa ne mai contram . . .
fiecare cu ce are si cu ce-i place . . .ca si la femei . . .gusturile nu se discuta. Bafta la toti in continuare :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
CORECT !
sa ne vedem sanatosi la cat mai multe legale .... ! |
Re:
Quote:
Ford, Bytzule, fratilor, terminati si voi....ca nici unul nu sunteti kiar asa buni in ceea ce faceti. Poate sunteti buni romani, dar buni mecanici in nici un caz. Kiar stiu ce vorbesc. Daca vreti, va explic cand ne vedem. Haideti sa ne lamurim. Toti isi doresc muzica, jante, dvd-uri, chip-uri, pistoane forjate s.a. Unii le au, unii le vor avea, altii le doresc, altii le viseaza...fiecare comunitate este impartita pe anumite paturi sociale. Fiecare isi are locul sau intr-o anumita patura sociala. De obicei cei care au si nu stiu cum sa munceasca banii respectivi au pretentia ca tot ce li se intampla e ceva normal. Cei care au plecat de jos si au ajuns sus stiu ce inseamna valoarea banului si poate d-aia sunt asa acizi. Sincer si eu mi-as dori un TVR Sagaris sau un SLR sau de ce nu, un Kadett GSI Biturbo 4x4 cu nos pe el si imbracat in fibra de carbon...dar asta nu inseamna ca tre' sa-l f*t in gura p-ala care are asa ceva...ci tre' sa ma ambitioneze sa imi pun mintea la contributie sa-mi iau si eu asa ceva. Daca nu stii ceva ce altul stie nu inseamna ca esti mai prost. Si Bytzule, aici ma refer la tine. Daca tu stii PUTINA mecanica asta nu inseamna ca esti mai bun decat Sever. Ala stie medicina lui (in fine la cat bea nush daca mai retine ceva... ;) - te pup SEV'ule) tu mecanica ta. Dar crede-ma ORICE NAS ISI ARE NASUL!!! Evident regula asta nu se aplica si la mine. Eu sunt cel mai destept, cel mai frumos, cel mai bun, cel mai invatat, am masina cea mai tare..... :P Iar tu Polifem....frate, ia-ti masina, ia-ti bun simt, ia-ti niste Lecitina (si adu-ti aminte ca NU CU MINE ai vorbit la tel, ci pe mine m-ai cunoscut la Ploiesti) si ia-ti o pauza...ca daca nu, nu-ti iei respect... ;) Cum zice o vorba veche din batrani, care sper sa va faca sa va ganditi....... \"JKV'u e vedeta\"..... :lol: :lol: :lol: :twisted: |
da gogule ai dreptate, sorry, m-am cam lasat purtat de val..ideea era sa ai cat de cat habar, cate putin din toate, nu-i problema ca nu stie, tot ce conteaza e ca-i baiat simpatic, nici eu nu le stiu pe toate, e imposibil, normal
asa...si beutura cine o da, acu, ca ne certaram, sa ne racorim? :D hai, va pup, lasam deoparte prostiile, ne-am descarcat nervii destul, ne linistim si ne simtim bine...v-as dori la toti sa va simtiti bine cum m-am simtit si io azinoapte |
Baieti va multumesc teribil de mult cu ajutorul vostru a mai trecul o zi la birou si chiar repede ,de mult nu ati mai fost asa amuzanti si chiar astia \"vechi\" :lol: :lol: am ras toata ziua :!:
|
Inca nu am inteles bine daca acest topic se vrea a fi ceva de genul \"all show vs all go\"...sau \"some are drivers. some are not...\"
Daca Insomnia are masini frumoase...de ce sa ii blamam cant ar trebui felicitati??? Ca sunt mai exclusivisti...fiecare club cu politica lui...nu poti impune din afara nimic... Ca participa la competitii se stie...ca le si castiga...e meritul lor... Nu cred ca ar fi facut atatea valuri un club exclusivist cu membrii posesori de dacii nemodificate...nu??? Cat despre masini urate...am vazut un fiat care a batut pe pista de drag un subaru modificat...dar nu mi-as lua fiatul... http://img.photobucket.com/albums/v2...h_FILE0106.jpg http://img.photobucket.com/albums/v2...h_FILE0105.jpg Nu inteleg motivele de cearta...pe bune... |
Ma abtin. Dar in principiu discutia este de kk si nu stiu unde ajungem cu discutia asta. Ok ono s-a dus la alt club so, este decizia lui. Singurul comnetariu pe care il am este urmatorul. Cum in industria auto exista proverbul urmator \" Exista 2 tipuri de masini in lume. Mercedes si Altele.\" Asa si mai departe INSOMNIA si Restul. Am vazut pe acolo ceva de genul ca nu exista masini tunate in adevaratul sens al cuvantului. Cel care a facut acest comentariu este o persoana limitata mintal.
|
Quote:
|
Re:
Quote:
Numai masina lu' Ono ar cumpara jumate din flota voastra de dieselari. No offense, dar cam asta e adevarul....ca sa nu mai pun la socoteala Subaru' lu' CeReS, al lui Tom, Mustang-ul lui Alex, TypeR-ul lui Achim, GTI-ul lu' SpeedeR....frate.....ramaneti acolo in banca voastra. Aveti masini SUPERBE nu frumoase. Dar compromisul show'n'go nu prea merge. Cel putin nu la noi in tzara. Si asta nu e din cauza voastra. E pur si simplu din cauza lipsei de stiinta. Nu avem mecanici, sau poate avem si nu avem scule sau poate sunt toate, da' nu i-am descoperit noi...sau poate-s gropile, politia.....puii mei... Nu va credeti zei ca o sa cadeti in dizgratie.... vorba lu' Tentean \"o singura prostie poate consacra un....\" |
Re:
Quote:
iar in legatura cu cluburile .. exista la fel .. 2 tipuri .. INSOMNIA si RESTUL nu ?! :lol: |
Re:
Quote:
multa bafta tuturor ! |
Re:
Quote:
topicul lunii noiembrie :lol: |
Re:
Quote:
exista 2 tipuri de cluburi ... pla mea , MIDNIGHT RACERS .... si .. restul .. suna ca si cum .. e mr`u .. si . .restu cacatilor .. -- exact asa a sunat cand a zis-o .. the one and only shaggy .. ;) cand o zici cu mercedes , suna fix ca... MERCEDES .. e cea mai cea .. iar restu .. de umplutura .. e .. situatia nu e chiar asa .. nici in legatura cu cluburile ;) ai bani de la tactu ? atunci ... las-o moale in plm cu smecheria .. cel putin eu asa vad , cand ai muncit singur .. pe banii tai .. si i-ai facut .. atunci poti sa ai 6 perechi de coae .. nu 2 .. |
baa speeder oricum are vro 3-4 coaie si nu a muncit deloc
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
cat despre achim si alex ... degeaba ai adus vorba .. cand o sa-mi arati afirmatii din partea lor .. gen .. ce a zis shaggy ... atunci .. jos palaria .. pana atunci .. felicitari shaggy .. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning