![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
:D Multumesc tuturor ptr. aprecieri...:D
|
2 Attachment(s)
ceva asha rapid,de plictiseala...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un forduletz de la mn vreau sa avanzez si eu dar ca sa nu va chinuiti va spun modificarile;) deci spoiler spate mai mare lateral mai mare lam latit jante stopuri negre bad boy la spate:)) folie tobe cam pixelate stickere facute de mn si cam atat
|
ai o gramada de pete pe capacul portbagajului ... cand ai coborat masina cu tot cu background trebuia sa fii atent la ce ai in afara masinii si deasupra pozei ... in cazul tau sunt niste probleme destul de vizibile ... prin jante se vede un alt background ... selectii "zgariate" (jagged) la vyniluri ... atunci cand folosesti unelte de selectie in partea de sus a photoshopului ai un parametru care se numeste feather (sa-l pui de 0.5) ...
|
2 Attachment(s)
am pus si eo o imagine...imi pare rau k nare spoilere ,, dar nuj sa fac brush si nu am gasit un spoiler potrivit...sper sa va plak
|
Quote:
culoare ireala si foarte pixelata.. neon la fel de ireal zone smugy(unde erau manerele) dak tot ai facut-o clean look puteai sa scoti si bandourile alea ;) selectii coltzuroase.. bafta ! |
Quote:
|
Quote:
ma omule io ti-am zis k se cunoaste locul smugy(blury) unde ai scos manerele .. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Slaba lucrare shantzu :x
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
nice & clean .. |
BoGDaNuVL ...... carbon ireal .... ca alceva nam ce comenta ca e prea simpla :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning