![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
offtopic - poate fac si eu un toon la un moment dat . k mi s-a facut dor .incepe sesiunea , si asa ca sa vad cand am timp
|
2 Attachment(s)
evo.......
|
Quote:
|
+ oglinda din dreapta masinii ai taiat din ea si se vede 'zimţat'..
|
2 Attachment(s)
o dacie:D sper s va placa...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
+ audi dc mi`l l`ai sters mahn ??: | |
Nu ai auzit de regula " O singura masina pe zi " ?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mafionzo vezi poza>>
|
mie imi place ideea cu taiatul oglinzii..... da de obicei la genul asta de selectii se foloseste zoom-ul.... iese mai bin
|
@ Mafionzooo - Lancer EVO 10 - ara f bine body kitul. mie imi palce, oglinzile sunt ciudate rau si parca ar fi mers niste jante cu buza, oricum bine lucrat ;)
@ Mafionzooo - TT - arata bine, e si usoara poza, un lucru nu imi prea place; si anume la spate la stopuri parca e asa decupata dein o revista, dc ma intelegi! e asa taiata! @digitaz_z - papuc - ai selectii strambe, mai trebuia sa reduci din culoarea pozei ca e aiurea uita-te la original ca e aiurea, jante strambe, cam ireal @ dilio - bug - nu zic nimic pt ca nu mai am limba. :wow: cred ca asta e tot! |
3 Attachment(s)
|
jentile au contrastul pre puternic... culoarea la fel. putin saturata ..cateva zone smugy...
la schimbarea de background...ai uitat un lucru important in operatiunea asta.. pur si simplu nu ai geamuri..sa vede foarte clar ... trebuie dat cu putin alb ..sau un gri ;) bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning