![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
stiu care e masina lui pufy...jantele sunt aceleasi din punctul meu de vedere...doar daca are un donor sa o demonstreze, atunci am sa imi cer scuze
p.s: ma deranjeaza faptul ca se lauda prin alta parte cu lucrarea lui |
Quote:
|
1 Attachment(s)
tocmai eu i-am dat donoru stai asa ca-l pun imediat l cred ca ii datorezi omului scuze pt reactia stupida pe care ai avut-o pt ca orice "chopper" in vt isi dadea seama de la o posta diferenta ...
|
sunt aceleasi jante si ai facut cea mai mare greseala ca ai pus donoru fara sa il modifici cumva (tragi o linie peste jante) pt ca el acum pur si simplu are poza donatoare
|
stai linistit ca nu o sa ii salvez poza:???:
sodabuble imi cer scuze pt afirmatia de pe pagina anterioara |
7 Attachment(s)
oricum pun si eu aici donoarele folosite .. iar la masinile rosii am dat cu hue si am luat refs
+eu cred ca nu ai observat ca la cauciucuri am dat si desaturate .. daca vrei iti dau psdu .. :)) leeloo mi-a dat jantele si multe alte donoare din care sa fac c/p pt refs.. nu te mai impacienta asa ... Eu zic ca am ceva experienta in virtual tuning si nu trebuie sa copiez elemente de la altcineva .. daka vrei iti arat mai multe poze de pe care am luat si refsurile.. si pe care mi le-a dat leeloo .. Omg atata caz ! +Am schimbat toba (cealalta era blur) :-P |
2 Attachment(s)
lol nu am mai intrat in adobe de f mult timp:P nu ma astept la comentari bune ... mam jucat si eu un pic cu masina desi nu am tinut cont de claritate, grija ...etc.mam plicti si mam jucat un pic cu peugeotu ;) da totus ca si idee ce zici merge pe la tara:P?
|
frumoasa ideea...dar ai lucrat la rezolutie mica si e blury
|
:lol:
@SatanaVEX - ai lucrat la rez f mica si a iesit neclar! try la rez mai mari! |
my beetle
2 Attachment(s)
|
ai facut albastre si oglinzile / unde ai sters numarul si manerul se vede urat smudgeul / geamurile prea inchise / imaginea prea saturata
Mai frumos stocku :) |
2 Attachment(s)
O "NIOARCA" :twisted:
|
Quote:
te votam 100% :peace::omfg: |
Quote:
|
dilio...super masini faci...bv ..numai idei dastea ciudate si calumea......bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning