![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
gaby vad k te-ai apucat din nou serios de vtuning ...frumoase ambele lucrari .... la a doua knd ai desaturat stopurile...arata un pic ciudat.. putin ireal..... spor la treaba .... ai timp liber mult??
|
Quote:
PS: mai am un pic de timp liber... pacat ca doar un pic, ca incepuse sa-mi placa :lol: |
Quote:
|
gabi, mie imi place cum ti'au iesit nuantele. spre deosebire de ^^^ eu recomand sa mai incerci..ca asa vor iesi bine...nu daca te lasi:lol: ultimele masini, de la golf'ul galben incoace au fost super tari:)
|
Merci de comentarii, atat tie, L33L00, cat si lui Trickz.
Problema stii care e, L33L00? Aceeasi ca intotdeauna (nu ti-o reamintesc, ca poate te superi si iti creste tensiunea), doar ca eu iti fac comentarii subiective, iar tu-mi recomanzi sa ma las de masinile two tone colors. Bravo tata ! ai fost prea tare ! O sa-ti urmez sfatu' si o sa ma las, doar ca o sa ma apuc de three sau chiar four tone colors. :) |
Si regula de 2 masini pe zi ? Ti-ai dat seama ca e aiurea ? Masinile sunt foarte tari ! Mai ales C-ul :lol: ... Bine ai revenit ;)
|
2 Attachment(s)
Comm ! .. min 10 charactere :)
|
toba e blurry
|
d acord cu new limits...insa per total mie imi palce c a iesit...felicitari crimz:P
|
@hori_cutz_tuning - Lancer Cabrio - misto carutza, jantele alea sunt cam oably, cam gelatinoase, arata fain, dar s vede la detalii, de exemplu tetierele si ii aceeasi janta si-n fata si-n spate :)
@Pepsy - nissan cashcai :lol: - cam putin tuning, janta spate e un pic cam plata, geamurile galbene? cum ti-a venit ideea? bafta in continuare @Pikone_CJ - 406 coupe - arata ca un OZN asa umflata, la decupaje tre sa mai umblii un pic @mrsika - 206 - arata misto masina, niste umbre sa mai pui si cred ca arata mai bin fara eleronul ala in spate acolo sus ;) @ HERR Gabi - lexus si lexus - ala decapotabil e tzipla meister imi place super mult! nu ai ce spune, o singura chestie scrisesi numele tau colo sha si se vede cam aiurea. masina e misto! si la IS tot la fel misto rau!!! nu am ce comenta! alles gute! |
2 Attachment(s)
pun si eu neamtzu meu...
|
2 Attachment(s)
nu am mai lucrat de mult :D
am facut ji io un lexus :lol: mi sa parut abordabil |
Quote:
JANTELE SUNT LUATE DE PE MASINA LUI PUFY (ACEL SKYLINE TOON) SPER CA O SA FACI CE TREBUIE;) |
Quote:
JANTELE SUNT LUATE DE PE MASINA LUI PUFY (ACEL SKYLINE TOON) SPER CA O SA FACI CE TREBUIE;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning