Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

keemo 12-01-08 23:08

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by PepsY (Post 1289777)
poate unii din voi ati mai vazut ca am zis ca sunt incepator in ale VT-ului,aceasta e urmatoarea mea masina pe care am facuto ...astept sa ma criticati la sange...

cum adica e urmataoare ? :Dk io vad k deja ai facut-o:D

PepsY 12-01-08 23:11

adica prima a fost un bmw m5 iar aceasta a fost urmatoarea pe care am facuto(am tunato),este printre primele mele masini..:)

EaGle 12-01-08 23:12

Hori, janta fata e un pic cam plutitoare, asa mi se pare, scaunul soferului e selectat un piculet cam prost (coltul drept-jos al tetierei).In rest nu se vede partea aia de la capota prin parbriz care in schimb se vede in stanga, unde nu e parbrizul ;)

PepsY 12-01-08 23:12

dar u criticama la ea...:)

PepsY 12-01-08 23:18

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1289797)
Hori, janta fata e un pic cam plutitoare, asa mi se pare, scaunul soferului e selectat un piculet cam prost (coltul drept-jos al tetierei).In rest nu se vede partea aia de la capota prin parbriz care in schimb se vede in stanga, unde nu e parbrizul ;)

poti sa imi incercuiesi greselile ? ca nu`mi dau seama unde am gresit,adica din ce zici u ,,de ex janta fata e pusa bine dupa mine,mai bine incercuiestele :)

EaGle 12-01-08 23:18

1 Attachment(s)
PepsY, ai lucrat destul de binisor pentru inceput. Jante spate e un pic cam stramba, adica prea stransa, pare ca vireaza. Pleoapa nu este absolut de aceasi culoare si este doar una. Geamurile incearca sa le lasi normale, fara culori ciudate ;). Bafta in continuare :)
Edit, acum am citit ultimul post:arrow:

L33L00 13-01-08 10:55

@hori : vad ca te-ai chinuit putin , atmosfera per ansamblu e buna dar : ai folosit pt roti defapt 1 singura roata ceea ce arata cam ~ , umbra de sub masina lasa mult de dorit , nu ai parbriz ... asta e alt minus ... pur si simplu ai selectat si ai dat delete la parbriz nimic mai mult , linia de la portiera e prea edgy (da un blur sau un feather de 0.3 ) si mai baga inca o linie langa aia cu alb cu ocapacitate mai mica , pragu nu e nici varza dar nici super adica e ceva d genu care e prea simplu si nu are cu ce sa fie gresit , nu se potriveste calitatea bgului ( noisy si contrastata ) cu calit masinii , puteai macar sa o cobori putin , spoilerele fata + spate cu tendinta super stock nu ies deloc in evidenta

HoricutzWSR 13-01-08 11:38

in mare parte ai dreptate,masina e pt un battle de pe forumul wsr,la parbriz daca te uiti mai atent se vede ca e mai deschis ca si bg`ul dar odata cu contrastu si efectu care am vrut sa il dau au ajuns sa arate la fel,tema battle`ului e CLEAN Tuning ,d`aia am zis ca nu ma leg de spoilere,praguri,prize de aer ci mai mult la designul caroseriei si am facut`o cabrio...probabil o sa urmeze si o versiune Tuned cu spoilere si praguri,da` nu mai am rabdarea care o aveam cand am inceput VT`ing :)

no limits design 13-01-08 12:16

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1289697)
comentati si la mine la carutza asta :)

mijto...jantele arata un pic ciudat

PIKONE CJ 13-01-08 15:21

2 Attachment(s)
original
Attachment 424950
modificata
Attachment 424951

mrsika 13-01-08 15:28

2 Attachment(s)
salutare...cred k aceasta e a2a mea mashina postata aici...
pareri ?:-)
P.S.
Imi cer scuze...nu fac reclama:sad:

PIKONE CJ 13-01-08 15:36

rotile in rest ii buna ...bafta

_seby_ 13-01-08 15:38

frumos lucrat mirsika!

simionstef 13-01-08 15:55

nitica umbra la roti...

Gabi 13-01-08 16:50

2 Attachment(s)
Lexus C-Klasse

All times are GMT +2. The time now is 06:45.

- Copyright 2026 4Tuning