![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
adica prima a fost un bmw m5 iar aceasta a fost urmatoarea pe care am facuto(am tunato),este printre primele mele masini..:)
|
Hori, janta fata e un pic cam plutitoare, asa mi se pare, scaunul soferului e selectat un piculet cam prost (coltul drept-jos al tetierei).In rest nu se vede partea aia de la capota prin parbriz care in schimb se vede in stanga, unde nu e parbrizul ;)
|
dar u criticama la ea...:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
PepsY, ai lucrat destul de binisor pentru inceput. Jante spate e un pic cam stramba, adica prea stransa, pare ca vireaza. Pleoapa nu este absolut de aceasi culoare si este doar una. Geamurile incearca sa le lasi normale, fara culori ciudate ;). Bafta in continuare :)
Edit, acum am citit ultimul post:arrow: |
@hori : vad ca te-ai chinuit putin , atmosfera per ansamblu e buna dar : ai folosit pt roti defapt 1 singura roata ceea ce arata cam ~ , umbra de sub masina lasa mult de dorit , nu ai parbriz ... asta e alt minus ... pur si simplu ai selectat si ai dat delete la parbriz nimic mai mult , linia de la portiera e prea edgy (da un blur sau un feather de 0.3 ) si mai baga inca o linie langa aia cu alb cu ocapacitate mai mica , pragu nu e nici varza dar nici super adica e ceva d genu care e prea simplu si nu are cu ce sa fie gresit , nu se potriveste calitatea bgului ( noisy si contrastata ) cu calit masinii , puteai macar sa o cobori putin , spoilerele fata + spate cu tendinta super stock nu ies deloc in evidenta
|
in mare parte ai dreptate,masina e pt un battle de pe forumul wsr,la parbriz daca te uiti mai atent se vede ca e mai deschis ca si bg`ul dar odata cu contrastu si efectu care am vrut sa il dau au ajuns sa arate la fel,tema battle`ului e CLEAN Tuning ,d`aia am zis ca nu ma leg de spoilere,praguri,prize de aer ci mai mult la designul caroseriei si am facut`o cabrio...probabil o sa urmeze si o versiune Tuned cu spoilere si praguri,da` nu mai am rabdarea care o aveam cand am inceput VT`ing :)
|
Quote:
mijto...jantele arata un pic ciudat |
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
salutare...cred k aceasta e a2a mea mashina postata aici...
pareri ?:-) P.S. Imi cer scuze...nu fac reclama:sad: |
rotile in rest ii buna ...bafta
|
frumos lucrat mirsika!
|
nitica umbra la roti...
|
2 Attachment(s)
Lexus C-Klasse