![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut credeti ca puteti sa imi puneti si mie jantele astea pe masina asta?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2835504 |
si eu si eu:D:twisted:
|
1 Attachment(s)
Nu e masina mea dar seamana leit.la a mea nu am reusit sa i fac alte poze deaia am pus o pe aia.Daca va rog i mai puneti si o folie pe spate?Si al doilea model de jante puteti sa il puneti pe asta?Deci o folie si jantele alea in y mai vreau daca puteti.Multumesc!
|
Nu mai vrea nimeni sa puna la focusul acela jantele acelea tip y si o folie pe spate?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc frumos dan acum intrebarea mea este cu care jante credeti ca da mai bine?Cu primele sau cu astea in y?
|
1 Attachment(s)
Salutare,
vreau sa colantez masina si inca nu stiu ce culoare sa o fac. Ma puteti ajuta va rog cu cateva VT? Ma gandeam la un negru mat/carbon si cateva nuante de rosu Multumesc |
1 Attachment(s)
Salut colegi revin din nou de data asta cu rugamintea sa imi faceti daca vreti si puteti o masina mai putin intalnita,si anume un mercedes coada de randunica v as ruga sa il faceti verde inchis si la numarul de inmatriculare sa puneti stil vechi 2PH7060 va rog mult.
|
1 Attachment(s)
Va salut baieti!
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarele: -grila fara semn; -interiorul farului negru, adica modelul enjoy + pleoapa respectiva de opel astra g la culoarea masinii; -iar locasul pentru proiectoare sa fie negru adica sa se continue cele 2 grile negre iar linia alba dintre grile sa ramana cum este acum(sper ca ati inteles). Multumesc! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salut. Daca are cineva timp sa-mi schimbe si mie jantele cu unele de 17 (care credeti ca ar arata mai bine) si geamuri fumurii (exceptie cele din fata). Daca nu cer prea mult, as vrea sa vad cum ar arata masina daca as vopsi-o pe negru (cu jante schimbate si geamuri fumurii). Daca aveti timp, puteti sa-i faceti un tuning cum credeti voi ca ar arata mai bine dar prima oara sa-i schimbati jantele si geamurile ca asta e prioritatea.
Multumesc. Raman dator. |
Eventual daca puteti sa faceti un test cu aceste jante
https://www.pieseauto.ro/jante-aliaj-...659561299.html Cum vi se par? |
1 Attachment(s)
Va rog imi face-ti si mie plafonul gen tabla de sah , cat se vede in poza sa imi fac o idee ? Multumesc anticipat o seara buna tuturor !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning