![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
cred ca zicea de masina lui SodAbuble sau cum se numeste :lol:
|
2 Attachment(s)
comment ... rotile mi-au dat o mare bataie de cap ...
|
Quote:
|
Quote:
|
mie ambele roti mi se par ciudate....dar in rest e super felicitari...
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2 de aici am luat jantele .. ! updateul final daca tot postez , am mai schimbat ceva la refs .. si motorul :)
|
si ai refacut tu jantele asa frumos in partea de sus ? si le-ai mai si schimbat si unghiul ? + reflexii . personal nu cred ca le-ai luat de pe masina asta .
leeloo- misto , nu imi plac aripile si plafonul felicitari pentru seria aia 6 |
serios eu le-am facut ! am luat de pe pamant reflexii le-am dat overlay le-am sters in partea de sus .. nu e greu si daca te uiti atent am selectat cu pen toolu si apoi am tras cu smudgeul in partea de sus.. Nu inteleg de ce nu ma crezi in stare .. Am invatat multe chestii pe masina asta ..
|
2 Attachment(s)
|
BoGDaNuVL : culoare ireala , carbon ireal si prea mare , folie geamuri ireala
|
@ Bogdanuvl - c'eed - verde ireal, carbon ireal, chestiile alea adaugate pe spoilerul fata sunt un pic aiurea si trebuia sa o faci un pic mai joasa. cam atat!
@L33LL00 - bug - arata bine, dar nu stiu cu rotile alea, arata oricum mai bine ca vers trecuta ;) @Sodabubble - bug - cam cocotzata, jantele mergeau mai luminoase, geamurile sunt cam ireal facute, evacuarea e cam blurry, suportul care tine capota deschisa e prinsa de capota => capota sta in aer. ;) foarte buna umbra :) |
2 Attachment(s)
comentati si la mine la carutza asta :)
|
Quote:
jentile asa le-ai luat dupa donor..s-au le-ai modificat cu Filter > Liquify ? dak vrei sa imi trimiti si mie donorul ptr jenti as fi recunoscator.... idu meu.. il gasesti la Public profile... |
2 Attachment(s)
poate unii din voi ati mai vazut ca am zis ca sunt incepator in ale VT-ului,aceasta e urmatoarea mea masina pe care am facuto ...astept sa ma criticati la sange...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning