![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
.Attachment 2826638Attachment 2826641
Attachment 2826639Attachment 2826640[/QUOTE] Ma poate ajuta cineva cu dubita:-) |
1 Attachment(s)
Quote:
Cam atat am reusit :) Attachment 2828467 |
Colegii va rog sa imi spuneti cum sa fac poze ca sa fie bine?Poza pusa cu o pagina in urma este facuta cu un nokia n82 cu camera de 5mpx,cu ce camera trebuie ca sa fie bine?
|
[QUOTE=Gabi;1017771]REGULAMENTUL TOPICULUI:
Poza/le postate trebuie sa fie: - minim rezolutie 1024 x 768; - clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata; - masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; - masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente; - de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate). Quote:
|
Quote:
|
Baieti va rog fain sa faceti flacarile pe duba ca in acea imagine si duba sa fie fara alte modificari doar flacarile din lateral si capota ca in acea poza va rog frumos , ma gandesc sa imi faca cineva asa ceva din autocolant . mrs de imaginea aia modificata .
|
3 Attachment(s)
Salut DaNn.ZyX, fa-mi si mie jantele Rosu!
Te salut! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mersi frumos;)
Ce culoare ar da mai bine? daca ai timp poti sa faci mai multe combinatii de culori, ceva de geul as vrea sa vad cum vine! rozul , sau ceva sa vina mai bine ?? Te salut:) |
2 Attachment(s)
Salutare tuturor. As vrea sa imi schimb culoarea rotilor weekendul care vine si am nevoie de cateva nuante ca sa imi dau seama ce culoare vreau asa ca va cer ajutorul cu niste nuante pe jantele mele. Multumesc anticipat ai imi cer scuze daca poate poza nu se ridica la asteptari.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
rog sa imi faceti partea cromata a faruriilor in negru mat ca restu
multumesc(daca se poate la toate pozele) |
7 Attachment(s)
Quote:
|