![]() |
|
Salut!
2 Attachment(s)
Mai revin cu inca o rugaminte daca ma puteti ajuta, sa imi faceti si mie rotiile pe spate din prima poza ca cele din ultima poze, Va multumesc mult pentru pozele de mai sus, sunte-ti tari:D:D
|
Re: Salut!
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2814089 |
Re: Salut!
Multumesc mult! Respect
Quote:
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Ma ajuta si pe mine cineva cu rugamintea de la #10344
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Salut!
1 Attachment(s)
Puneti-mi si mie jante brock b1 si lasati-o mult in jos.multumesc!:D
|
2 Attachment(s)
Va salut , ma poate ajuta si pe mine cineva cu garda la sol :) de coborat putin doar atat eventual diferite inaltimi .
|
3 Attachment(s)
...............
|
2 Attachment(s)
Salut colegii imi puneti si mie jantele astea pe focusul acesta breck?Si v-as ruga daca puteti sa le faceti alta nuanta de negru un negru cu putin crom asa intre spite.Si o varianta alba.Multumesc
|
Mie nu imi pune nimeni jantele acelea pe focusul 2 dupa pagina 691?As vrea sa mi l puneti si o idee de 16 sau 17 inchi nu 15.Multumesc!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut revin din nou cu o rugaminte nu poate nimeni sa mi puna jantele mai bine adica mai bine definit?Sau nu ajuta poza?
|
Quote:
|
Aceea este masina mea dar poza la rezolutie mai mare nu cred ca pot pune deoarece am la dispozitie decat un telefon cu camera de 5mpx.
|
5 Attachment(s)
Salut, as dori si eu niste idei,las la imaginatia voastra. Ca idee ar fi simply,low&clean:) Multumesc! Faceti o treaba excelenta baieti,felicitari!(Daca am gresit ceva in postare imi pare rau,dar sunt nou pe forum si incerc sa ma acomodez cat mai repede) Salut:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning