Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 08-08-06 21:52

Re: Comentarii lucrari!

pai ... umbra de sub masina e plata ... sub spoilerul fata ar fi trb sa o lungesti un pic ... scanuele noi puse peste cele vechi arata ciudat ... nu imi dau seama cum e asezat scaunu departat, de jumatate din oglinda nu se vede ... partea centrala dp capota mi se pare un pic stramba ... si cum se deschide capota ???

nytrous_oxide05 08-08-06 22:23

nu e chiar numai brush oricum...scaunele & jentile nu-s brush..sau daca sunt esti taaaree frateee :lol:

frost_dani 08-08-06 22:37

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05
nu e chiar numai brush oricum...scaunele & jentile nu-s brush..sau daca sunt esti taaaree frateee :lol:

patriotu -ms de comentarii data viitoare am sa incerc sa nu mai fac aceleashi greseli....;)capota sa deschide cu telecomanda:lol:
nytrous-dak tu reusesti sa faci jantele brush sau scaunele te declar cel mai bun de pe forum...sau cel putin aratami pe cineva care stie sa faca asa ceva;)

Gabi 08-08-06 22:45

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05

Sunt foarte putini oameni care pot face jante si detalii de genu' asta brushuite. In 99,9 % din cazuri, exprimarea "numai brush", "total brush" inseamna tot ce s-a modificat la caroserie.

Cristofor 08-08-06 23:24

4 Attachment(s)
Primele mele masini sunt acestea

razvanbh 08-08-06 23:26

2 Attachment(s)
Polo paris dakar versiunea low o so pun maine ca am uitat inca am o problema cu barile dar arata bine si asa cu plasa asa ca acum comentati.

L33L00 09-08-06 07:11

frost ... vezi ca umbra de la oglinda ar trebui sa nu fie dreapta ... pt ca asta ar insemna ca ventu lateral e defapt plat

tot geamul din fata mai trebe 'aprins' si eventual sa faci nj reflexii minore pe el

iar la umbra mai ai putin de lucrat

in rest e super;)

patriotu90 09-08-06 08:16

*Cristofor - infiniti ... spoilere puse stramb ... prag taiat aiurea si pus stramb ... eleronu e ridicat in departare si lasat in apropiere ... logan ... fata de bmw nu are acceasi culoare cu masina ... nici spoilerul spate ... selectii strambe ... dak vad bine pe usa din fata sunt cateva zgarieturi ...
*razvanbh - carbonu fata reflexii ... plasa fara umbre ... janta spate plata ... janta fata pusa total aiurea ... ai vopsit si suportul oglinzii si semnalizatorul dp ea ...

razvanbh 09-08-06 11:36

am ceva cu jentile
daca cineva imi da un tutorial de genti poate ca voi reusi
Iar cu plasa cum sa pun umbre, iar la capota nu stiu ce zici de reflecsii.

t1grul 09-08-06 14:39

2 Attachment(s)
Fiat Grande Punto...:arrow:

bejdesignold 09-08-06 15:02

2 Attachment(s)
Sall! CMF baietii? Asta e ultima mea lucrare! Brush total in afara de jante, mesh grille si intercooler si peisaj!

Comentati va rog frumos! PAPA!

frost: foarte bun design dar trebe sa mai lucrezi la selectii! Adik sa folosesti "feather" sau invata cu pentool!

patriotu90 09-08-06 17:48

*t1grul - o urma ciudata in stanga aripii spate ... unde ai scos geamul spate se vad cateva urme ...
*bejdesign - foarte tare ... nu vad greseli ...

L33L00 09-08-06 19:10

Quote:

Originally Posted by patriotu90
*bejdesign - foarte tare ... nu vad greseli ...

nu are sau nu vezi u ?? :)) glumeam .....

super bej-ule .... super

AdY9005 09-08-06 19:46

mishto brush bejdesign ;) PS dc alfa romeo:D

Dirty Pusherman 09-08-06 20:29

Quote:

Originally Posted by bejdesign
Sall! CMF baietii? Asta e ultima mea lucrare! Brush total in afara de jante, mesh grille si intercooler si peisaj!

Comentati va rog frumos! PAPA!

frost: foarte bun design dar trebe sa mai lucrezi la selectii! Adik sa folosesti "feather" sau invata cu pentool!

este SUPERBA...DAR ai taiat o bucata mica din emblema din fatza...si cealalta roata pe fatza are cauciucul cum era la masina originala...ai uitat sa-l faci gros...;)

bejdesignold 09-08-06 20:33

Ms mult baieti!

Am ales alfa pt ca e agresiva si am vrut un aspect agresiv..si arata foarte bine tunata cu bun gust! Mai multe comentarii pls!

AdY9005 09-08-06 21:19

2 Attachment(s)
vw golf comentati ;)

patriotu90 09-08-06 21:43

pragu cam lasa de dorit ... gura aia laterala dp spoileru fata ... in locul unde treb sa fie neagra pai neagra sa fie ... nu un albastru mai inchis ...

Oxide 09-08-06 22:05

2 Attachment(s)
gata...un merc...oricum...bmw fan 4 eva`!!!!:)
PS:shtiu k are gresheli...da comentatzi la sange!!!:)

ra2 09-08-06 22:12

:O:O superba...umbrele sunt perfecte....imi plac mult jentile si cum ai facut-o cu 2 usi si backgroundu....=p~ schimbarea e perfecta...nu vad greseli...FELICTARI MAN;) GOOD JOB

Oxide 09-08-06 22:14

Quote:

Originally Posted by ra2
:O:O superba...umbrele sunt perfecte....imi plac mult jentile si cum ai facut-o cu 2 usi si backgroundu....=p~ schimbarea e perfecta...nu vad greseli...FELICTARI MAN;) GOOD JOB

are cateva gresheli...:P...am uitat sa schimb imaginea kre se vede prin geam shi sa trag stalpu`...practic...nu am uiatat c am vrut sa o postez URGENT!!!oricum...am facut-o pt k mo provocat L33L00!!!;)
PS:ms mult ra2 pt apreciere!!!;)
PS2:altcineva?!?:)

HoricutzWSR 09-08-06 22:17

2 Attachment(s)
am mai facut si eu ceva...C/P si Brush ... hope you like

NightDevil 09-08-06 22:28

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning

"Ma men" 1 sigura gresala ai :) se vede cealalta bara ... intr-un colt

Oxide 09-08-06 22:30

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning

mie sincer mi se pare fff slaba pt nivelu` tau...:(..ai avut multe muuuullllttt mai bune....:)
PS2:mai comentatzimi shi mie!!!!:)

Kolegosu' 09-08-06 22:42

Quote:

Originally Posted by Oxide
mie sincer mi se pare fff slaba pt nivelu` tau...:(..ai avut multe muuuullllttt mai bune....:)
PS2:mai comentatzimi shi mie!!!!:)

Cam in aceeasi idee merg si la tine ....

Ace Axel 09-08-06 22:46

hori...cum a zis si nightdevil... ink se mai vd spoileru veki, e o urma destul de urata unde era rezervoru si jantele mi s par kiar urat puse...

Skillzu 09-08-06 23:08

@ oxide....: avem un mert....jmecher....adik....e jmecher....si e jemcher si acolo si dincolo...oricum...jmechera masina....

ps: jmecher rau.....really nice chop

@hori (knox).....nu mai zic nimik....m-ai atins la punctul slab..super! ;)

Oxide 09-08-06 23:24

1 Attachment(s)
uitatzi mercu in varianta finala finala....:)...sry d a2a postare a mashinii...urmatoarea mashina va fi un nissan silvia...jmechera rau...shi joasa rau....:)...gata...prea multe detalii...:P
mai comentatzi ceilaltzi la merc...;)
PS:t pupa fratele tau madskilz...:)...ms pt apreciere shi comentariu...;)

cLauDiu|eXe 09-08-06 23:59

Prima!!!

2 Attachment(s)
asta e prima mea masina:D....sunt nou p'aici si invatacel in tuning:rolleyes2 va rog sa comentati:D

Ju!ceD 09-08-06 23:59

a iesit calumea pt prima :P

Ace Axel 10-08-06 00:48

claudiu jantele sunt km plate... nai vopsit totul si nu in ultimu rand...renunta la stickere sclipitoare

L33L00 10-08-06 06:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Oxide
am facut-o pt k mo provocat L33L00!!!;)

'sup 4t? comment pls .... am de gand sa-i schimb fundalu .... va place culoarea ?oglinzile ? comentati la sange

patriotu90 10-08-06 09:22

alimentarea la intercooler ... cea departata se vede cam plata ... in rest e ff bene ... bv man

Ace Axel 10-08-06 11:14

vezi k ai colorat si trapa

L33L00 10-08-06 12:19

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
vezi k ai colorat si trapa

ce trapa
?

george GMN 10-08-06 12:59

Quote:

Originally Posted by L33L00
ce trapa
?

partea d deasupra masinii, acel geam sa-i zic asa, turela

trapa = usa, capac etc. fixat în plan orizontal, care închide o deschizatura practicata in plafonul masinii.

ra2 10-08-06 13:00

1 Attachment(s)
uite aici...ce e trapa...daca nu ai inteles ce a zis george

Ace Axel 10-08-06 13:11

bah sincer si io mam gandit k o sa fie greu d inteles... dar nu imi venea nici un sinonim in minte pt el... sper k ai inteles acu la c ma refeream :P

Oxide 10-08-06 13:11

Quote:

Originally Posted by L33L00
'sup 4t? comment pls .... am de gand sa-i schimb fundalu .... va place culoarea ?oglinzile ? comentati la sange

hai satzi comentez shi tzie chiar dak facem battle...da promite k imi comentezi shi u mie...:)...deci,sa incepem:jantele is super bine puse,culoarea ii super ben facuta dar:carbonu` nu prea merge...shi ai albit shi trapa...+ cum ai dat desaturate uitate la lateralul mashinii...are reflexia pamantului kre ii d culoare roshkt (asha cva :rolleyes2) shi u cum ai dat desaturate....tzie itzi apare gri in reflexie...:)...in rest ii ben numa nu cred k i se potriveshte statutu` asta d mashina "sport"...adik...nush....mercu` asta ar trebui sa reprezinte elegantza shi rafinament shi bla bla bla...:)...acuma comenteaza u la a mea....:P
PS:a mea shtiu k ii cam simpla...dar vreau sa ii pastrez liniile de mashina puternik shi eleganta....:)

HoricutzWSR 10-08-06 13:15

1 Attachment(s)
tnx pt comment`uri...e prima mea silvia...rotile sunt strambe fiindca au CAMBERS
o chestie folosita in Drifting...mie nu mi se pare asa slaba tinand cont ca e prima mea JapCar de genu asta :)...Oxide,Ciocu Mic si scoate Silvia sa ne dam :)

am mai facut o chestie doua....:)

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning