Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

87MTX 26-02-10 12:52

Re: Diverse (topic de offtopic)

nu nu .....romana :))

RoByNeT 26-02-10 14:12

bv ma :|

FOARTE IMPORTANT

si ceva interesant.

http://www.amenda.ro/amenzi_rutiere/index.php

87MTX 26-02-10 17:25

nu cred ca ajung in seara asta...e posibil sa plec la munte diseara.... daca plec maine, vin la intalnire...daca nu...data viitoare

Lucian_GXZ 26-02-10 17:53

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3125670)

.. si inca ceva.. cica se vor schimba aparatele radar.. Vor functiona printr-o tehnologie POP. Deco detectoarele care nu "cunosc limbajul POP" vor fi cam inutile...
Modelele de detectoare care "vad" noile radare:
Valentine One - 1.600 lei
Whistler 690 - 700 lei
Whistler Pro 78 - 550 lei

87MTX 26-02-10 17:54

deja s-au skimbat... in bucuresti sunt puse pe loganurile mcv(alea break)

cozo 26-02-10 18:59

@lucian: treci sa ma iei si pe mine? vin singur.....

RoByNeT 26-02-10 19:41

aia cu foarte important ai citit tataie ?

babone 26-02-10 19:45

prezent si eu diseara :)

cozo 26-02-10 19:50

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3126497)
aia cu foarte important ai citit tataie ?

da mah. stiam de mult timp

Evo-Jr 27-02-10 14:27

cam nasol cu detectoarele astea. :D

Bobby_hnt 27-02-10 16:37

Salutare baieti!Astazi am fost si am vazut viitoarea pista.Este un inceput zic bun la cum arata pista.Mai trebuie turnat un covor asfaltic.Dumnezeu sa ne ajute!!!!

daffy duck™ 27-02-10 16:49

cand o sa ne mai intalnim, poate veniti ca sa ne aratati poze ( daca aveti facute), sa aflam locatia....marimea etc.

GiGiCarbiT 28-02-10 18:27

daffy ,,, te rog frumos..incearca sa te mai abtii cu aberatiile la Fostul IMS PH .... cu dezlipitul de parasolare si dalea si figuri....pentru ca razvan a avut inca stickerul nu inseamana ca a facut vreo greseala fatala....eu miam facut datoria si iam pus sa le dea jos...!! si legat de comunicatele voastre si asthea pe site si poeste tot..!! sincer mi se rupe **** daca am fost pana la capat cu sau fara... a fost frumos cat a fost sa terminat! cine vrea sa imi tranzmita ceva...este invitatul meu ...fata in fata la 4t. si duffy iti spune fratele tau pt ultima oara.... depasesti limita si o sa stingi lumina......si da..este o amenintare

87MTX 28-02-10 18:35

nu mai esti in club esti obligat sa dai parasolar+sticker jos de pe masina. acuma clubul fiind si a.c.s se poate ajunge si in tribunale pentru chestii de genu asta

gpk 28-02-10 19:12

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 3132634)
daffy ,,, te rog frumos..incearca sa te mai abtii cu aberatiile la Fostul IMS PH .... cu dezlipitul de parasolare si dalea si figuri....pentru ca razvan a avut inca stickerul nu inseamana ca a facut vreo greseala fatala....eu miam facut datoria si iam pus sa le dea jos...!! si legat de comunicatele voastre si asthea pe site si poeste tot..!! sincer mi se rupe **** daca am fost pana la capat cu sau fara... a fost frumos cat a fost sa terminat! cine vrea sa imi tranzmita ceva...este invitatul meu ...fata in fata la 4t. si duffy iti spune fratele tau pt ultima oara.... depasesti limita si o sa stingi lumina......si da..este o amenintare

Chiar crezi ca e un post inteligent?!
Parasolarele cu insemsele clubului, a decis conducerea clubului, sa fie date jos de catre fostii membrii si a fost o rugaminte.
Profit de ocazie si am sa te rog sa te conformezi.
NU INTENTIONAM SA INTRAM IN CONFLICT CU NIMENI...ASA CA ABTINE-TE DE LA AMENINTARI!!!

GiGiCarbiT 28-02-10 19:17

ba.... terminatii in **** mea...sa toti sunteti smecheri in fata la laptop...discutia este inchisa din partea mea...cine are de obiectat va invit la 4t. sa discutam daca aveti ceva de comentat..!chiar am sa va rog sa ma luati de o parte si sa imi atrageti atentia...!

gpk 28-02-10 19:27

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 3132809)
ba.... terminatii in **** mea...sa toti sunteti smecheri in fata la laptop...discutia este inchisa din partea mea...cine are de obiectat va invit la 4t. sa discutam daca aveti ceva de comentat..!chiar am sa va rog sa ma luati de o parte si sa imi atrageti atentia...!

Nu inteleg care este scopul acestei discutii, oricum noi nu cred ca ne cunoastem si sincer am sa-ti spun ca nu intentionez sa-ti acord mare atentie!
Ai dreptate in privinta "smecheriei" in fata laptop-ului.

Cu stima,

bogdy.ghetto 28-02-10 21:22

Cica pasionati de Masini tuning si motoare si iei se cearta pe un cacat de actipild.Daca doriti sa vedeti masina stick-arita cu Inferno Motor Sport contactati-ma si va arat si nu a facut si nu face parte din club... :))) vine deschiderea baaaa 4tuning masini frumoase drifturi fete muzica exact ce este frumos!!!

daffy duck™ 28-02-10 22:20

posteaza o poza pls...

bogdy.ghetto 28-02-10 22:22

ma sunati va spun unde e masina si o vedeti :) nu postez nimica la mine se merge la sigur tot nu are rost sa mananc handel aiurea nu am dc. dar nu acuma ca ma culc maine sunt treaz del a 5 dim

Evo-Jr 28-02-10 22:27

sa ne spui cu cate dube vi ca sa ti afirmi "smecheria" asta!!

daffy duck™ 28-02-10 22:40

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3133622)
ma sunati va spun unde e masina si o vedeti :) nu postez nimica la mine se merge la sigur tot nu are rost sa mananc handel aiurea nu am dc. dar nu acuma ca ma culc maine sunt treaz del a 5 dim

pai la PBN la 6 dim incepeti munca????.....:lol::lol::lol::lol:

trimite-mi mie sms cu locatia masinii ca tare curios sunt! ms

cozo 28-02-10 22:44

Quote:

eu cred ca daca cuiva nu i-a mai convenit in club, inseamna ca a considerat ca acest club nu este demn de a fi in el. atunci exista o controversa: daca acest club nu se ridica la pretentiile voatre .... de ce oare mai purtati parasolarele cu inferno????
ma cam rodea intrebarea asta....tocmai de aceea v-am si RUGAT sa le dati jos.
cat despre '' smecheria'' din spatele calculatorului...crezim ca impresionezi pe cineva cu amenintarile si limbajul pe care l-ai adoptat??? daca daffy poate se intimideaza, de ce nu incerci cu cineva mai mare ca el. poate ma impresionezi... ia sa vedem asa ...din spatele calculatorului si poate ne vedem si la 4td

bafta si spor la tunat!!!

Lucian_GXZ 28-02-10 23:57

Quote:

Ce dreacu ma? asa se face? cu amenintari? :) Mi se pare foarte jenant si nu pentru noi.. cat pentru voi... mi-e mie rusine de rusinea voastra... Sa se roage omu de voi sa va dati stikerele jos? Deloc asa sa nu aveti o demnitate? Legat de amenintari... cam josnic sa ameninti un copil de 19 ani care nici nu si-a sters nasu bine... Hai totusi sa nu ne cacam pe noi de tot si sa ne vedem in continuare fiecare de drumul pe care l-a ales... Inferno cu Inferno si voi cu al vostru si sa nu ne mai calcam pe coada, pt. ca e loc pentru toata lumea... Bafta

Lucian_GXZ 01-03-10 00:20

Facem precizarea că toate radarele noi DIN TARA au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z, toate masinile sunt Logan MCV.
B 18 ZUE
B 18 ZCK
B 18 ZCA
B 18 ZBU
B 18 ZBW
B 18 ZCI
B 18 ZCJ
B18 ZBZ
B18 ZBS
B 18 ZCN
B 18 ZCH
B 18 ZBV
B 18 ZCF

kimi 01-03-10 00:22

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3134118)
Facem precizarea că toate radarele noi DIN TARA au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z, toate masinile sunt Logan MCV.
B 18 ZUE
B 18 ZCK
B 18 ZCA
B 18 ZBU
B 18 ZBW
B 18 ZCI
B 18 ZCJ
B18 ZBZ
B18 ZBS
B 18 ZCN
B 18 ZCH
B 18 ZBV
B 18 ZCF

Iata ca mai exista numere cu 2 cifre disponibile, dar nu ptr muritori ...

Lucian_GXZ 01-03-10 00:29

:))
ar fi fost frumos sa le fi repartizat numerele interzise... cu sex, pul, pzd, coi, sug... etc =)))))

87MTX 01-03-10 09:54

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 3133715)
cat despre '' smecheria'' din spatele calculatorului...crezim ca impresionezi pe cineva cu amenintarile si limbajul pe care l-ai adoptat??? daca daffy poate se intimideaza, de ce nu incerci cu cineva mai mare ca el. poate ma impresionezi... ia sa vedem asa ...din spatele calculatorului si poate ne vedem si la 4td

bafta si spor la tunat!!!

pe a mea a impresionat.o atat de tare incat nu se mai falfaie
toti din spatele calculatorului latra si se dau cu pumnii.n piept......

kidu2006 01-03-10 10:24

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3134137)
:))
ar fi fost frumos sa le fi repartizat numerele interzise... cu sex, pul, pzd, coi, sug... etc =)))))

Sau GAY =)))) FAG(adica tot ghei) :))))))

kimi 01-03-10 10:27

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 3134849)
Sau GAY =)))) :))))))

Erai primu care-ti puneai GAY la numar...
De fapt daca imi aduc bine aminte la o cursa la Pitesti ai avut acest numar :)))

GopPo 01-03-10 11:28

2 Attachment(s)
pt voi simpaticilor

Lucian_GXZ 03-03-10 08:51

@Ghizmo - Nu trebuia sa divulgi secretul... :) e de teste inca...

ghiszmo 03-03-10 12:52

aaaa....scuzeeee!n-am vazut eu bn!cred ca m-am inselat!adica sunt sigur ca nu am vazut bn!:D

daffy duck™ 03-03-10 15:26

gata, las-o asa :lol::lol::lol::lol::lol:

87MTX 03-03-10 17:41

lucian ai primit msg, da?

Lucian_GXZ 03-03-10 17:43

da! ms

87MTX 03-03-10 17:44

cu placere
la 10 acolo ? cre ca apar si eu

kimi 03-03-10 17:48

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 3143226)
cu placere
la 10 acolo ? cre ca apar si eu

unde acolo :) ?? vin si eu...:lol:

bogdy.ghetto 03-03-10 17:57

Lucianeee spala masina aia si pune o prelata pe ea ! pacat de ea ca imi place batranica.

Lucian_GXZ 03-03-10 18:12

la 11 MTX

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning