![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
cele 5 prezoane |
2 Attachment(s)
asa am crezut si io da nu sunt decat 4
|
Vazut dimineata pe la 5 si ceva masina la verticala sub podu de la ipmc sau cum ii zice cand te duci in palas! Nu stiu ce masina era sau cum a ajuns acolo si in pozitia aia ca nu am putut sa opresc. Era militia si descarcerarea ...era proaspata treaba! O sa il arate sigur la stiri
|
1 Attachment(s)
Asta e masina ;) iesit de pe drum, lovit copac, intrat in sant, de acolo, intr-un picior al podului, apoi a ramas pe o parte si a luat foc sub capota. nimeni ranit
|
Quote:
|
se simte niste alcool la orizont :lol:
|
azi pe la pranz la intersectia soveja cu izvor la trecerea de pietoni cica a fost calcata o fetita a trecut cu masina peste si apoi cica a fugit cel cu masina. Nu stiu nimic sigur am auzit doar. Oricum de la distanta s-a auzit frana si bufnitura si dupa vreo 10 minute salvarea dar cred ca era prea tarziu
|
E46 Compact ... Săraca maşină :( păcat de ea :(
|
A compactato de tot acuma :D
|
Quote:
am inteles ca erau mai multi in masina si au taiat-o iar masina era condusa de o tanara asa ziceau ... |
coreeect. iar proprietara, din bucuresti zicea ca nu a dat la niminiea masina, ca probabil i-a furat-o...da aveacheile in contact.
|
3 Attachment(s)
tomis X mamaia
(audi vs passat) vs bordura vs panouri publicitare vs bloc no comment :???: soferului din audi nu-i dau prea mari sanse ... masinile praf |
Acum am trecut pe acolo! a rupt garduletu ala de ciment beton ce e ala a zmuls stalpu ala metalic Cred ca a avut ceva viteza omu! Da daca era cineva pe trotuar !? Dar cum sa intamplat totusi !? care a trecut pe rosu !?
|
Opel vectra A , passat variant si tuareg implicate iuntr`un accident pe soseaua care duce spre Kogalniceanu! nu stiu ce sa intamplat am vazut doar masinile trase pe dreapta! Passatu mi sa parut cel mai avariat
|
ieri pe bd tomis...un mercedes iese de la sala,taie linia continua,dinspre capitol vine o dacie,ia mercedesul la usa dreapta dupa care pune frana de copac..rezultatul mercedesul usa indoita...dacia dauna totala.Din pacate nu am poze :(.Multumim si lui YZF pentru curajul dat de a scoate bornele de la bateria daciei pentru a nu lua foc :)))))))))
|
Quote:
|
stiu foarte bine cand s-a intamplat pentru ca am ajuns la 5-10 minute dupa accident. veneam pe verde de pe mamaia si era sa ma infig intr-una din cele 3 dube de politie care erau pe langa ambulante si descarcerare.
din cate am inteles, passatul venea cu viteza mai mare de 100km/h de pe mamaia si l-a aruncat pe audi peste toate cele. victimele erau sub stare de soc, iar soferul din audi acuza dureri mari la picioare ceea ce e normal avand in vedere ca usa stanga fata mai avea putin si ajungea la cotiera. cel mai dezorientat de acolo dupa victime, era baiatul de la vodafone care banuiesc ca a avut parte de o trezire din somn neconventionala. p.s.: am mai auzit o varianta cum ca semafoarele erau pe intermitent, dar e cam greu de crezut. eu n-am mai vazut intermitent acolo de cateva luni bune |
stie cineva ce numar avea passatu?
|
B _ _ Xll
|
3 Attachment(s)
Tipa, de 23 de ani, a auzit un zgomot la motor si a vrut sa opreasca pe dreapta... da s-a tot dus fara frana fara nimic. Partea frumoasa e ca nu a patit absolut nimic.
|
si la 10 min dupa accidentul de mai sus un logan de militie a dat sa iasa de la rar cu girofarul pus ( ce dracu e smecher ) moment in care un ford la luat drept intre usi............ rezultat un mare bun ... fara victime .....
|
Stim si eu laudarosule a ai fost martor si ca drept blestem de la gabori era sa iti dai glezna pe dos la cafea azi ....
|
Quote:
|
Ce rau esty...poate terminase liceu auto ce aveai u cu tipa...poate vroia sa faca poze pe capota sa se vada printre craci marca masinii:P
Dacia aia ...transforamat(sau doar zis violata intrun Gordini) a avut pesti in carburator ... ia skos fish fingers in toba gata prajitzi Scrie in limba romana...fara "esty, u, skos, tz,.." |
aia nu-i dacie, dar daca esti asa de priceput in ale masinilor ca si in gramatica si ortografie, e clar :lol:
|
Iote cine'i aicilea:D
|
pufmaister in the house... :lol::lol::lol:
|
stie cineva ceva de accidentul de aseara de pe tomis? eu cand am ajuns am apucat sa imi dau seama decat ca era vorba de un motociclist. zona de anchetare era destul de mare ( trecere pietoni lic 4 - intersectie victoria )
|
Am auzit si yo ca a fost accident cu motor aseara pe Tomis dar nimic concret! Azi dimineata am vazut intre Ovidiu si Constanta pe sensu de mers spre Cta o pisicuta parca era intrata in dosu la o dacie break ! Destul de sifonate amandoua
|
scuze am ramas cu un reflex de la mess.
|
mircea X iorga ...
bmw cu nu stiu ce nu cred ca are rost sa mai zic motivul |
3 Attachment(s)
Pe la ora 12 jumate 1 la Miga un Tico si o masina de la Marlboro
|
am vazut :lol:
pe la 14, azi, pe mamaia la permise, un 301 imi taie calea fara semnal, eu il claxonez, el trece inapoi pe banda 1 si cu spatele ii face praf botul uneia cu tico care se asigura dint-o straduta. omul nici n-a simtit. a oprit la vreo 100 de m. cred ca i-au zis pasagerii. |
astia de pe maxi taxi ... nu toti dar majoritatea cred ca sunt trctoristi ceva ... in felu care conduc ... se cred pe camp la arat
|
Asta se intampla cand isi iau permisul toti ciobanii dupa ce au facut scoala de soferi pe carutza.
|
cel mai probabil astazi...daca nu azi noapte,intre hanul piratilor si navodari un logan rasturnat in sant.masina nu prezenta foarte multe daune vizibile,in afara de geamuri sparte.
|
mama frate ce-i pe autostrada:)) cea mai buna afacere e firma de tractari in zona aia.
|
Quote:
|
ce a fost aseara pe 1 Mai jale prieteni ... bmw vs cielo care mergea regulamentar cielo facut *** victime grupa mare 3-4 ambulante descarcerare pompieri militie plus o mie de spectatori din pacate nu am poze dar o sa apara curand dak ajungeam cu 5-10 minute mai rpd cred ca eram eu in locu la cielo
|
aseara la ce ora?
si mai exact ce a facut bmw de l-a facut praf pe cielo? contrasens? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning