![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
2 Attachment(s)
mergeam spre siab.......si ce sa vad?.....noua moda pt ML ......parea facut cu pensula.....
|
lada aia daca se duce pe off-road da cu rotile in pasaje:)) si nu stii tu ce bestie de m se ascunde sub caroseria aia de tico:)))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
............
|
Pare Mai Fumoasa Dacia Aia Cu Farurile Alea...
Dar ..stii Cum E ... Gusturile Nu Se Discuta!;) |
macar e lucrata bine, chiar dc e urata.
|
5 Attachment(s)
:)) ce bine ca ,au au si altii taranii lor ! cu toate ca ce albasta si crx nu arata rau !
|
nu vad kitch-u la aia albastra?
|
Aia albastra daca nu ma insel este o calibra si este facuta in Franta,sincer nu mi se pare kitch .
|
nici mie e misto facut
|
calibra aia albastra am vz intr-o revista de tuning:nu dau nume:era modificata de unii din polonia
|
Quote:
|
Quote:
|
A incercat el un fel de show and shine....dar...parerea mea cel putin...daca masina ta nu e racheta...nu o fa sa para a racheta...ca te faci de ras...:rolleyes:
|
kitch peste kitch deja ma dor ochii
|
si totusi nu este putin cam exagerata calibra ????
nu inteleg ce e chestia aia pe parbriz ! ce rol are ? |
Quote:
|
astea-s toate din ucraina:)) sa le vedem si kitxchurile lor... pai... io la calibra aia in afar de paintjob nu prea vad kitsch... si ncii paintjobu nu e GROAZNIC... aia albastra e o masina de show... si merge f bine ca show... iar ladele alea st jalnice:))
|
1 Attachment(s)
uauuu ce bmw u !!!!
|
3 Attachment(s)
cum sa strici un opel astra bertone ...
cu bani multi ... |
capota aia ar fi aratat bine daca nu era asa de umflata unde ar fi trebuit sa fie grila... bara e oribila e exagerata iar cea din spate la fel daca n-r fi asa de exagerata n-ar fi rau... si eleronu e mult prea inalt
|
nu mi se pare 100% kitch :)
arata bine unele componente :D |
care sunt alea ?
pacat de lambo doors si jante |
Quote:
|
2 Attachment(s)
.............
|
la 307 ce ti se pare kitch, ca eu sincer nu vad decat scrisurile alea care nu sunt obiecte de discutii mai ales de katerinca
|
2 Attachment(s)
dacie cu grila de modeo ori focus + o chinezarie de ssaay yong x5 :rolleyes2
:-) |
Quote:
|
si masina de la martin motors are treaba cu ssang yong... si ca sa te informez are motor de Mitsubishi
|
ssang yong e o porcarie oricum... DAR ati gresit topicu cu asta... aici e kitch TUNNING am deschis pe ''noutati auto'' un topic cu cele mai urate masini la care poti s-o introduci lejer si pe asta ca merge...
|
Lu Kalos-ul ala ii era necesar un astfel de eleron ca atunci cand merge cu 10km/h(ca mai mult nu poti sa ii dai ca e aglomeratie) prin Bucuresti nu are tractiune pe puntea spate.:-)
|
Quote:
|
calibra aia albastra e o uratanie facuta cu bnai si echipa profa, dar tot o exagerare ramane...
dacia alba e aproximaiv ok (mai degraba fatza) iar treaba aia cu literele de pe 307 e ultima moda in materie de tiganeli, mie mi se pare penibil sa-ti pui litere volumetrice din astea pe masina, toti taximetristii si-au pus din astea ( si se stie, ei sunt adevarati lansatori de trenduri in ale bunului gust....) |
1st....masina aia ii pentru show pregatita nu pentru a va bate voi gura .....nu aveti idee cati bani shi cata munca sa depus la masina aia..........dar vorbiti.....asa ca sa umpleti pagini....multi din voi n aveti idee ce inseamna sa bagi bani intr o masina shi cascati gura ca aiai ii kich.....ia mai revenitiva cu picioarele pe pamant( .....sa se simta cine trebe!!!:x)
|
Quote:
acuma am vazut si eu aleks, vai de mine ce capsunari cu impresii :-) :-) pacat ca a durat cam mult sezonul la capsuni, a cam trecut vara si au intarziat cu masina decapotabila :-) :-) , dar ce conteaza , ieri afara erau 5 grade, dar tot am vazut un specimen asemanator cu un 307 decapotat :-) :-) :lol: |
lol chinezariile alea trebuiau sa apara...cum exista adidasi copiati asa se copiaza si masini......doar ca in cazul masinilor sanctiunile sunt mult mai usor de aplicat...ca doar nu lefabrica pe vapoare(desi nu m-ar surprinde asta)
|
si te ai distrat haaa, ce tare esti o mai fost unu ca tine da......
|
1 Attachment(s)
Poate a mai fost postata :???:
Dar e sick ... rau ... de tot ... :rolleyes2 |
mama mama ... prea caterinca ultima :))))
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning