Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

Don M 16-02-07 12:50

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

am incercat eu ceva dar nu mi`a iesit bine si nu am salvat`o
dar ca idee cu mask pana jos merge super super bine, sincer:D

tzutzy 16-02-07 14:22

stiu eu ce spun :D ... eu am propriile idei ... dar nu am tehnica necesara pentru a le pune in practica ( nu ma descurc cu photoshopu` si alte chestii... daca se putea modifica in C++ ma descurcam ) ... si ... de faza aia .. "kitch" ... imi cer scuze k am zis faruri k la rolls phantom... am facut eu ceva ceva in paint... k sa va faceti o idee numa` k am sters poza.... Don M ... daca vrei sa vezi cam cum arata trimite-mi un mesaj ceva cu id-ul tau sa-ti dau add ( k am poza pe mess :D ) ... Mersi mult de tot...

TopArt 17-02-07 14:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tzutzy (Post 751480)
Salut... Am si eu o masinutza ... si as vrea sa-i dau un aer de rolls :D ... Mersi ...

uite, am incercat eu, da' nu prea m-a chinuit talentu' :lol: :lol: :lol: :lol:

doua minute de "gigainspiratie" si i-am dat eu un aer de rolls. direeeect... :lol:

tzutzy 17-02-07 15:11

mda.... imi cer scuze... dar m-am exprimat gresit cu aeru' de rolls... puteam sa-mi iau si eu de pe net o poza cu un phantom sa vad cum arata :-P

TopArt 17-02-07 15:36

Quote:

Originally Posted by tzutzy (Post 754939)
imi cer scuze... dar m-am exprimat gresit cu aeru' de rolls... puteam sa-mi iau si eu de pe net o poza cu un phantom sa vad cum arata :-P

inseamna ca totusi ai perceput, macar un pic, ironia postului meu, daca ti-ai cerut scuze in legatura cu aeru' de rolls. desi ultima parte a frazei tale imi dovedeste ca nu prea ai prins ironia. sau poate (sper) ma insel, chiar ai prins ironia ? daca da, bravo, lasa-l 'reacu de "aer de rolls" si vezi-ti de imaginea marcii tale. parerea mea. ;)

make style not kitsh, ca sa parafrazez... !

tzutzy 17-02-07 15:40

mi-am cerut scuze pentru ca m-am exprimat gresit... eu am facut ceva in paint, dar nu mai am poza .... si i-am facut farurile nu stiu sa explic exact cum, dar seamana un pic cu cele de la phantom... si cand am spus ca as dori un aer de rolls ma refeream la faruri... dar bineinteles nu poate sa stie nimeni ce gandesc sau la ce ma refer... nu vreau sa-mi fac imitatii de masina cum sunt daciile seria 3 :D ... daca stai pe messenger da-mi id-ul tau sa vezi cam cum arata poza facuta de mine... ca inca o am pe mess.

OmB* 17-02-07 18:09

2 Attachment(s)
varianta mea pt tine.... si am mai facut una cu grila mare ... dar sincer numi place e prea tiganie....

tzutzy 17-02-07 18:12

mersi mult Omb... imi plac amandoua variantele.... :) ... misto jante...

piratu_volvo 18-02-07 00:09

chiar nu se poate nimic cu rechinul meu?

alexzander407 18-02-07 03:44

4 Attachment(s)
cine ma poate ajuta si pe mine cu 190-u asta ... jante mari 18-19 nu conteaza modelu, wide body kit sau ceva spoilere culoarea nu vreau sa o schimbati sau daca puteti face ceva metalizat visiniu sau rosu candy daca ma intelegeti. MULTUMESC ANTICIPAT

niku 18-02-07 13:10

https://img153.imageshack.us/img153/6290/img0028mt3.jpg
pe asta vreau sa vad cum arat cu pleoape si cu o grila(sport) cu sau fara vreo inscriptie
https://img179.imageshack.us/img179/294/img0034xp4.jpg
folie;si jante(daca se poate modelul de pe bertone sport)..multumesc mult

HyFlyer 18-02-07 15:28

2 Attachment(s)
sper sa se poata face...as vrea capota neagra plafonu negru...geamuri fumurii ...pleoape si poate niste jante dragutze! sa vad cum da pe culoarea asta...multumesc anticipat!

nytrous_oxide05 18-02-07 15:33

nu prea se poate face nimic pe poze de calitatea asta... dar totusi sunt curios...cum ai facut pozele?...din elicopter cu zoom-ul la maxim??? :lol:

alexzander407 18-02-07 16:10

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 756005)
cine ma poate ajuta si pe mine cu 190-u asta ... jante mari 18-19 nu conteaza modelu, wide body kit sau ceva spoilere culoarea nu vreau sa o schimbati sau daca puteti face ceva metalizat visiniu sau rosu candy daca ma intelegeti. MULTUMESC ANTICIPAT

upppp 10x plzzz

Gabi 18-02-07 16:16

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 756005)

Tu numai din service/garaj ai poze cu masina ? Scoate-o la lumina, spal-o si fa-i niste poze din pozitii care sa ne permita sa lucram.

Opel Astra G

MODs:

- pleoape;
- grila Irmscher;
- faruri schimbate;
- mica modificare la spoiler.

tzutzy 18-02-07 16:17

Gabi... te rog ... poti sa faci si la a mea ceva la posterior ? :D te rog te rog te rog... si imi mai cer o data scuze pentru "aeru' de rolls" :D ... mersi

Gabi 18-02-07 16:29

Quote:

Originally Posted by tzutzy (Post 756742)
Gabi... te rog ... poti sa faci si la a mea ceva la posterior ? :D [...]

Nu pot, pentru ca poza are... "pureci", if you know what I mean. Sorry !

alexzander407 18-02-07 16:49

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 756740)
Tu numai din service/garaj ai poze cu masina ? Scoate-o la lumina, spal-o si fa-i niste poze din pozitii care sa ne permita sa lucram.

Opel Astra G

MODs:

- pleoape;
- grila Irmscher;
- faruri schimbate;
- mica modificare la spoiler.

am 4 motoare in fata ei as scoateo daca as putea :(

AdY9005 18-02-07 16:51

1 Attachment(s)
..........

alexzander407 18-02-07 17:04

chiar nu incearca nimeni ceva orice pe ea , neste jante din aliaj mai mari si spoilerele in culoarea caroseriei:D as fi recunascator MULTUMESC....UPPPP

HyFlyer 18-02-07 18:43

:))) pai nu chiar elicopter de la etaju II! :)) eram f curios cum arata ca vreau sa ii fac asta...si nu am mai avut rabdare sa merg jos! o sa ii fac poze si o sa o postez! ms oricum!

Fast_wheels 18-02-07 18:44

4 Attachment(s)
Sall all!!! Hai k va mai dau si eu o provocare :D !!
Daca se poate o capota din fibra,nishte pleoape,spioler ceva ,culoarea daca se poate aceeasi , vedeti voi ce se mai poate k doar suntetzi baiati destepti ;) (asta normal daca se mai poate face ceva din masina mea ) Faceti poza pe care vretzi voi ;)

nytrous_oxide05 18-02-07 18:45

fa-i niste poze si eu unul o sa incerc sa-mi fac timp sa ti-o aranjez putin :D..

HyFlyer 18-02-07 18:47

i`as face si acum pe seara...dar nush cum ar iesi...pe night mode...poate incerc...ii pui si neoane:d hai ca o postez! ms mult!

alexzander407 18-02-07 18:47

upppp ...chiar nu ma poate nimeni ajuta ??? raman dator vandut:grandpa: :grandpa: :grandpa:

Aaronnel^ 18-02-07 18:59

ba gata ... nu mai insista atata ... nu ai auzit ce a spus Gabi(moderatorul)?

alexzander407 18-02-07 19:20

da tu esti papagalu lu gabi , nu te-am rugat pe tine in primu rand si in al doilea rand nu cred ca tu cu gabi sunteti singuri care fac v.t.-uri .... putin respect am inteles ce mi-a zis gabi ca el nu poate, poate pot alti nu te agita atat ca nu impresionezi pe nimeni

Gabi 18-02-07 23:50

Putin respect din partea ta nu ar strica, sincer ! Devii enervant cu up-uri din ora-n ora. Daca cineva vrea sa ti-o modifice, o va face. Pana acum ai postat de 3 ori masina si nu ti-a modificat-o decat unu' singur (nu mai stiu care), dar tu "up, up, up". Un fel de "Batman, Batman", nu ?

Aaronnel^: inca un post aiurea din partea ta si zbori definitiv de pe forumu' asta ! Iti promit !

bobohtml 19-02-07 00:46

alexzander407 - treci pe silentios pana maine si incerc io sa ii fac ceva.. desi nu prea ma pricep... si la ce poze ai pff...

sNap7 19-02-07 10:57

1 Attachment(s)
Calitatea pozei e deplorabila, unghiul e rau iar masina e plina de praf
N-am avut rabdare sa fac mai mult de atata pe asa o poza :arrow:

niku 19-02-07 20:50

Multumesc mult pentru astra g!!!;)

calin_m_power 19-02-07 22:43

2 Attachment(s)
pt.piratu volvo.sincer parerea mea e sa-l lasi asa simplu,adica numai rosu,am incercat ceva,dar daca tot vrei sa faci ceva la el parerea mea e sa-i faci capota neagra,si cam atat.

Gabi 19-02-07 23:08

Quote:

Originally Posted by niku (Post 759212)
Multumesc mult pentru astra g!!!;)

Daca mai vrei ceva, poti sa postezi si alte poze, din unghiuri mai accesibile :wink:

Fast_wheels 20-02-07 08:57

Nu ma ajute si pe mine nimeni:cry: ??Chiar am si eu nevoie de asa ceva .plss amdat si eu un cielo la voi da....pauza

calin_m_power 20-02-07 13:51

1 Attachment(s)
deocamdata,cam atat,dar daca o sa am un pic mai mult timp,o sa incerc poate si altceva.

TaNaKa 20-02-07 16:37

1 Attachment(s)
imi facetzi si mie aceasta masina frumoasa...?

Attachment 220127

Fast_wheels 20-02-07 19:42

Mersi mult pentru masina chiar mi-a bucurat ochii :D Esti tare in tuning virtual tine-o tot asa ;).App 10+ este o nota meritata

alexzander407 20-02-07 19:51

ms mult snap , si aprp. gabi nu mai aveam de gand sa insist da cand vad ca uni sunt asa de pupincuristi nu pot sa ma abtin , scuze pentru up-uri o sa revin cu poze weekendul acesta mai luminoase pe care sper ca puteti lucra

pumaovi 20-02-07 20:47

care imi face si mie o masina..
pozele is pe adresa asta https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/30145-land-rover-freelander.html

goblin 20-02-07 20:56

1 Attachment(s)
Vreau si eu niste retusari penru masina asta ! e facuta de mine..dar vreau perfectiune :))

All times are GMT +2. The time now is 12:59.

- Copyright 2026 4Tuning