![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
am incercat eu ceva dar nu mi`a iesit bine si nu am salvat`o
dar ca idee cu mask pana jos merge super super bine, sincer:D |
stiu eu ce spun :D ... eu am propriile idei ... dar nu am tehnica necesara pentru a le pune in practica ( nu ma descurc cu photoshopu` si alte chestii... daca se putea modifica in C++ ma descurcam ) ... si ... de faza aia .. "kitch" ... imi cer scuze k am zis faruri k la rolls phantom... am facut eu ceva ceva in paint... k sa va faceti o idee numa` k am sters poza.... Don M ... daca vrei sa vezi cam cum arata trimite-mi un mesaj ceva cu id-ul tau sa-ti dau add ( k am poza pe mess :D ) ... Mersi mult de tot...
|
2 Attachment(s)
Quote:
doua minute de "gigainspiratie" si i-am dat eu un aer de rolls. direeeect... :lol: |
mda.... imi cer scuze... dar m-am exprimat gresit cu aeru' de rolls... puteam sa-mi iau si eu de pe net o poza cu un phantom sa vad cum arata :-P
|
Quote:
make style not kitsh, ca sa parafrazez... ! |
mi-am cerut scuze pentru ca m-am exprimat gresit... eu am facut ceva in paint, dar nu mai am poza .... si i-am facut farurile nu stiu sa explic exact cum, dar seamana un pic cu cele de la phantom... si cand am spus ca as dori un aer de rolls ma refeream la faruri... dar bineinteles nu poate sa stie nimeni ce gandesc sau la ce ma refer... nu vreau sa-mi fac imitatii de masina cum sunt daciile seria 3 :D ... daca stai pe messenger da-mi id-ul tau sa vezi cam cum arata poza facuta de mine... ca inca o am pe mess.
|
2 Attachment(s)
varianta mea pt tine.... si am mai facut una cu grila mare ... dar sincer numi place e prea tiganie....
|
mersi mult Omb... imi plac amandoua variantele.... :) ... misto jante...
|
chiar nu se poate nimic cu rechinul meu?
|
4 Attachment(s)
cine ma poate ajuta si pe mine cu 190-u asta ... jante mari 18-19 nu conteaza modelu, wide body kit sau ceva spoilere culoarea nu vreau sa o schimbati sau daca puteti face ceva metalizat visiniu sau rosu candy daca ma intelegeti. MULTUMESC ANTICIPAT
|
https://img153.imageshack.us/img153/6290/img0028mt3.jpg
pe asta vreau sa vad cum arat cu pleoape si cu o grila(sport) cu sau fara vreo inscriptie https://img179.imageshack.us/img179/294/img0034xp4.jpg folie;si jante(daca se poate modelul de pe bertone sport)..multumesc mult |
2 Attachment(s)
sper sa se poata face...as vrea capota neagra plafonu negru...geamuri fumurii ...pleoape si poate niste jante dragutze! sa vad cum da pe culoarea asta...multumesc anticipat!
|
nu prea se poate face nimic pe poze de calitatea asta... dar totusi sunt curios...cum ai facut pozele?...din elicopter cu zoom-ul la maxim??? :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Opel Astra G MODs: - pleoape; - grila Irmscher; - faruri schimbate; - mica modificare la spoiler. |
Gabi... te rog ... poti sa faci si la a mea ceva la posterior ? :D te rog te rog te rog... si imi mai cer o data scuze pentru "aeru' de rolls" :D ... mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
..........
|
chiar nu incearca nimeni ceva orice pe ea , neste jante din aliaj mai mari si spoilerele in culoarea caroseriei:D as fi recunascator MULTUMESC....UPPPP
|
:))) pai nu chiar elicopter de la etaju II! :)) eram f curios cum arata ca vreau sa ii fac asta...si nu am mai avut rabdare sa merg jos! o sa ii fac poze si o sa o postez! ms oricum!
|
4 Attachment(s)
Sall all!!! Hai k va mai dau si eu o provocare :D !!
Daca se poate o capota din fibra,nishte pleoape,spioler ceva ,culoarea daca se poate aceeasi , vedeti voi ce se mai poate k doar suntetzi baiati destepti ;) (asta normal daca se mai poate face ceva din masina mea ) Faceti poza pe care vretzi voi ;) |
fa-i niste poze si eu unul o sa incerc sa-mi fac timp sa ti-o aranjez putin :D..
|
i`as face si acum pe seara...dar nush cum ar iesi...pe night mode...poate incerc...ii pui si neoane:d hai ca o postez! ms mult!
|
upppp ...chiar nu ma poate nimeni ajuta ??? raman dator vandut:grandpa: :grandpa: :grandpa:
|
ba gata ... nu mai insista atata ... nu ai auzit ce a spus Gabi(moderatorul)?
|
da tu esti papagalu lu gabi , nu te-am rugat pe tine in primu rand si in al doilea rand nu cred ca tu cu gabi sunteti singuri care fac v.t.-uri .... putin respect am inteles ce mi-a zis gabi ca el nu poate, poate pot alti nu te agita atat ca nu impresionezi pe nimeni
|
Putin respect din partea ta nu ar strica, sincer ! Devii enervant cu up-uri din ora-n ora. Daca cineva vrea sa ti-o modifice, o va face. Pana acum ai postat de 3 ori masina si nu ti-a modificat-o decat unu' singur (nu mai stiu care), dar tu "up, up, up". Un fel de "Batman, Batman", nu ?
Aaronnel^: inca un post aiurea din partea ta si zbori definitiv de pe forumu' asta ! Iti promit ! |
alexzander407 - treci pe silentios pana maine si incerc io sa ii fac ceva.. desi nu prea ma pricep... si la ce poze ai pff...
|
1 Attachment(s)
Calitatea pozei e deplorabila, unghiul e rau iar masina e plina de praf
N-am avut rabdare sa fac mai mult de atata pe asa o poza :arrow: |
Multumesc mult pentru astra g!!!;)
|
2 Attachment(s)
pt.piratu volvo.sincer parerea mea e sa-l lasi asa simplu,adica numai rosu,am incercat ceva,dar daca tot vrei sa faci ceva la el parerea mea e sa-i faci capota neagra,si cam atat.
|
Quote:
|
Nu ma ajute si pe mine nimeni:cry: ??Chiar am si eu nevoie de asa ceva .plss amdat si eu un cielo la voi da....pauza
|
1 Attachment(s)
deocamdata,cam atat,dar daca o sa am un pic mai mult timp,o sa incerc poate si altceva.
|
1 Attachment(s)
|
Mersi mult pentru masina chiar mi-a bucurat ochii :D Esti tare in tuning virtual tine-o tot asa ;).App 10+ este o nota meritata
|
ms mult snap , si aprp. gabi nu mai aveam de gand sa insist da cand vad ca uni sunt asa de pupincuristi nu pot sa ma abtin , scuze pentru up-uri o sa revin cu poze weekendul acesta mai luminoase pe care sper ca puteti lucra
|
care imi face si mie o masina..
pozele is pe adresa asta https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/30145-land-rover-freelander.html |
1 Attachment(s)
Vreau si eu niste retusari penru masina asta ! e facuta de mine..dar vreau perfectiune :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning