![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
V12 turbo nu cred ca poate sta pe drum drept...de plecare nu mai vorbim ca nu cred ca e in stare sa plece....iar de costuri ce mai poti zice...sunt 12 pistoane, un motor imens, foarte greu, iar ca sa ajungi la nivelul sa schimbi 12 pistoane sa pui forjate....sa ne ierte Dumnezeu:shock::shock::shock:........$$$$$$$$$
uite un film...https://www.youtube.com/watch?v=J_6OedKNUX8 Bafta cu ea si orice motor te hotarasi sa pui va fii FORTZA sunt convins;)!!! Eu as merge pe 2500 24v cu toate internele schimbate....si o foarte buna transmisie...e un motor usor din care poti scoate multe, usor si la bani....!!! MULTA BAFTA DANY!!! |
pune frate ce te lasa inima...adica V12 :))...n-are nimik daca e urat ca motor cum zici tu ,cand o sa-l vezi cum rupe cauciucuri o sa-ti treaca ;)
|
acum 2 zile eu am dus noul LAF la garaj care va iesi pe strazi....am vb cu dany la o cafea,mi-a aratat ce si-a comandat si cam ce motor ar vrea sa isi puna pe masina....
eu zic sa il lasam pe el sa ne spuna ce decizii ia pt ca e inca indecis asupra motorului... V12 mi-a propus mie sa il pun pe masina dar inca nu am bani sa fac un contract cu petromul....:)) bafta........ |
Quote:
Un V8 twin-turbo cred ca ar fi ceva destul de nou.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
sambata am gasit un nou raport neantalnit pana acum cel putin de mine.super bun ptr-un turbo.a m ai avut cineva raportul asta:lol:
|
stie singur ce are de facut..de ales are de unde,optiuni si putere de munca sau financiara exista..stati sa nu doarma bine o noapte si a 2 zi va spune singur raspunsul..NU`L STRESATI CA DEVINE IRASCIBIL!!::))) haha..
|
fuck ce raport ciudat....si mie 3.25-ul meu mi se pare lung :)))))
|
Quote:
;) Sau daca ai bani punel pe asta ... e v12 6000 cm twinturbo ..https://www.youtube.com/watch?v=gGUTnPG86Bg&feature=fvw |
Quote:
cand veti avea voi ursi si bani sa va puneti ce vreti...eventual vreun motor de avion ceva :| |
ia puneti ma dani 1.6 apa plata si ai terminat pe toata lumea..inchizi gura la toti
|
gata ,am terminat cu gidurile si prob din capul meu:lol:noul proiect va fii m50 b25,facut cap coada adica vreau sa bag in el cit mar fii dus restul celorlante deci un 25 facut nu ca unu normal .bag in el tot ce este posibil de scos dintrun 24v aproape maxim;)acum ceo fi o fii dar sa fie fortzaaa:lol:)))cred ca nu este o alegere proasta???;)
|
Bravo tati...sa stii ca e treaba buna...e un motor cu potential...poti scoate destul din el....SUCCES!!!!!!
|
Maestre multa bafta ce pot spune sa iasa cel mai suparat m50 b25 de la noi!!! si nu in ultimul rand : FORTZAAAAAA!!!!
|
Multa bafta Dany!!! Exact ce am zis eu!!! Se vor baga multi bani insa va merita din plin!!! Multa bafta si sa te vedem la prima legala in 2010:D !! Fortzaaaaa:twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
da de ce nu continui proiectu v8?
|
un 2,5 24v alezat cu pistoane si biele forjate de m3 ;),cu turbo cu nebuniile lui dany,ar iesii grav:D
|
a dat motoru :D
|
Quote:
|
bai baietii,LAFaitul stie el ce stie :);)doar a lucrat la Bavaria Marin Grigore:D
|
M-ul ramane el tot M da uite cum M-l respectiv a luat bataie de la 2.5 ...
|
Quote:
|
bafta lafule....cine stie cunoaste:D)
|
Asa cum ziceam ... V12 turbo = 1100hp si 1500 Nm ..... https://www.youtube.com/watch?v=y6NqtuHh_r4 :shock::shock:
|
azi am fost iar la garaj la dany si am aflat viitoarea motorizare a LAF-ului...
supriza kinder......:)))))).....revine la 2,5 12v...... |
eu am auzit ca isi pune motor de cooper S :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Cumpar faruri de 5, daca nu imi pun koito. Adi te iubesc, te-as .... dar ranile din .... nu ma lasa. Multumesc pe acesta cale lui twj-u ca mi-a dat cheia de 16. Un pasaroi fugea prin metrou dupa balena. Mai terminati ma nene cu offtopicu, microtec a pierdut harta prin africa de sud =)) nelson mandela power.
|
Quote:
|
0
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mi-a placut cum trage motorul ala......;) parca ai zis ca e 1,6 cu GPL nu?.:))) |
Quote:
|
Quote:
|
2 filmulete noi ....k sa fie fortzaaaa
https://www.youtube.com/watch?v=8UoZmq5Mdco https://www.youtube.com/watch?v=gIDai-lBSgA |
am o intrebare...ce se intampla in a 2-a filmare?
(am vazut si eu titlul filmului-Pregateste motor...dar nu inteleg exact ce face) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning