![]() |
Re: Club TICO
Mda.. si vad toate astea ca prostu vineri la ora 22:)) data viitoare ma bag si eu:D
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
2-3 poze de asta seara... din pacate toti au uitat camerele :D data viitoare se face ceva mai frumos :D PS: Loganu era invitat de onoare :lol: |
2 Attachment(s)
Din pacate, toate pozele vor arata la fel (de prost) :)))
|
5 Attachment(s)
parca astea se vad putin mai bine,... a fost frumos ...sper sa ne strangem mult mai multi de acum inainte
|
Aici "invitatul de onoare" sau baiatu' cu luminile :lol:. Mersi Liviu pentru invitatie m-am simtit cam mare printre ticozaurii voastri dar a fost ok in final.
|
Quote:
Cele mai bune pana acum :D Vlad a facut una misto, se vedeau doar numerele luminate :-) |
2 Attachment(s)
Quote:
SKR cred ca o sa ma alerge :???: ca nu i-am prins masina in poze :( scz |
Lasa ca ii vine si ei randul :D
Cea mai tare poza pana acum :lol: |
1 Attachment(s)
:arrow: de la baietii cu iluminatul :))
|
Multumim baietilor de la Electrica :))))
|
A fost o intalnire frumoasa, ne-am strans mai multi de cat ne anuntasem asa ca a iesit ok. Urmatoarea intalnire va fi pe 29 octombrie la ikea !
PS: eu nu am facut nici o poza :)) |
Quote:
|
apropo cum facem cuemblema clubului?
|
Am vazut un sticker frumos pe masina lui lucian (tico portocaliu de ph), poate pune o poza cu ea aici si daca va place o putem face.
|
2 Attachment(s)
Am si eu cateva poze de la intalnire:
Attachment 1697642 Attachment 1697643 Imi cer scuze lui B-66-SAA dar nu a iesit masina complet in poza :oops: |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1278928681 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1278928681 |
Supeeer ultiuma poza.Incerc pana data viitoaare sa fac rost de stickere si sa l-e si lipim pe masini
|
Super al doilea tricou. Vreau si eu un sticker pt masina asa...cat costa?
|
Quote:
ai zis brb 5 min nu ai zis ca iesi:-P :lol::lol::lol: |
Street tu ai fost la intalnire ? Ultimu stiker arata super bine, crezi ca poti face rost de el sub forma de jpg ? Dupa ce il facem sub forma de jpg stabilim niste dimensiuni la el si pot sa ma duc eu sa le printez, nu cred ca ar costa mai mult de 5 lei de sticker.
|
hmm , eu intarziatul nu ma remarc in nici o poza:)) ma revansez data viitoare:)
|
Quote:
stikere ori la mine ori la lucian exact cum avem noi pe masini. tricouri la mine |
Pai lasa-mi id-ul tau de mess pe pm si vedem cum facem.
|
Quote:
da uite ce vizibil ii la semnatura:P |
ma inscriu pe lista de stickere!:D
|
+1 :D
|
Bravo baieti !!! Jos palaria !:lol: Toata vara nu s-a putut ! :sad:
|
Mai bine mai tarziu decat niciodata :lol:
23 Octombrie, IKEA Baneasa, urmatoarea intalnire. |
Quote:
P.S cred ca trebuie alta inchizatoare:( |
Am dat add, astept sa vedem ce si cum :D .
|
azi am impachetat un Wv tiguan de 4 ori la rand, ori soferul ei ori masina erau praf:)) motor 2 mii benzina
|
pai nu am stabilit pe 29?
|
My bad, am confundat cu intalnirea car-audio :D
|
Quote:
|
Quote:
il are doar tipa care mi le face |
2 Attachment(s)
sal, cum ma chinuia pe mine talentul astazi la munca...mi-am adus aminte de o discutie mai veche a posesorilor de tico si anume bare transversale pe plafon! si asa mi-am adus ca am un set de la raposata dacie, cu prinderea pe streasina! daca se polizeaza partea care vine sub streasina cam 7 milimetri si se face un mic decupaj lateral...avem bare de tico!
|
Mai bine ii dai o vopsea, muti mai pe spate, si gata eleronul :)))
|
1 Attachment(s)
daca o sa simt nevoia de eleron (vreodata) ii iau d-ala smecher cu neoane si leduri:D....dar doar daca as gasi ceva mai kitchos si mult mai mare decat acesta! :-):-):-)
|
ii poti pune o masa de calcat :P se poarta... si asa se spune ca tico e fier de calcat (ce ma calca pe nervi un prof la facultate cu treaba asta)... ar fi un pachet complet
|
E ,,fier de calcat" lumea invidioasa domne':lol:.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning