![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 poze noi. Mai multe cand le-o descarca Lunganu`
|
2 Attachment(s)
maine mai pun altele...
|
tineti ma pozele pentru voi,ca o sa sara astia cu masini smechere de cur in sus ca la ce ne postam noi masinile pe aici.
|
Lungule, proiectoarele le-ai scos in photoshop ?
|
pai cum pisicutele nu sunt masini tari ca doar sunt BMW-uri :))))
domnu' te-ai inrosit de tot!!! sa fie de la soare? |
nu, este de la becurile rosii din plafoniera la care am lucrat din greu cu Foin si Lunganu...asta fiind unul din multimea de lucruri la care m-au ajutat si le multumesc mult
Cristi ceva noutati ?:D cum a ramas cu muzica |
stil under construction
saptamana viitoare voi avea mai mult liber apoi o sa vad ce o sa iasa. |
Ce se aude cu Sibiul ? mergem ori nu mergem ?
|
in principiu merg dar mai am o mica cerinta si sa vad ce spun ceilalti
|
ai grija trafy, ca acum o sa iti ceara o fetita daca vine la Sibiu.
@Cristi: ce muzica? ceva interesant pe masina "urcat"? @TFY: o bagi si pe a ta la GLL? |
da..in urmatorii 15-20 ani
|
pai o sa fie retro car:))
|
asta e si ideea...momentan este Hood Ride dupa vorbele lunganului...pentru ca am o semnalizare lipita cu scotch :rolleyes2
|
UPDATE
6 Attachment(s)
:???::rolleyes2:twisted:
:arrow: |
Re: UPDATE
dar ce au jentile lu' matale de sunt asa verzi? nu se simt bine? probabil o fi de la cadura.... :)))))
superbe si minunate domnu' sa le stapanesti sanatos |
1 Attachment(s)
daca vrei.....pana la urma gasesti..
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: UPDATE
Quote:
|
6 Attachment(s)
pareri ? multumesc Lunganilor pentru ajutor
urmeaza sa scot numarul din fata, pun bandou la fel ca celelalte pe bara si numarul il fac din colant |
Ok dar parca prelungirea aia de G3 nu isi are locul pe un bmw.O dai in kitch.Doar o parere.:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
multumesc...momentan o las asa pana gasesc ceva mai calumea.
Uite cum da asta de Clio |
Da , naspa.Da o bara de M nu vrei ? Sau iti place Hood Ride ? :))
|
la ce sa pun daca nu e M ?:)) daca era un 2.5 sau altceva mai ziceam...plus ca ...kit-ul de M e tipar la pisici
|
Da dar arata mult mai bine .Si nu comenteaza nimeni " ia uite ba ala are kit de M da nu e M " .Daca masina e ingrijita si tie iti place...
|
iti spun eu ...comenteaza lumea invidioasa :))adevarat, e frumos un kit de M dar nu pe sedan si 6 pistoane neaparat
|
Quote:
Quote:
Tu trebuie sa fii multumit! ;) |
multumesc Sharky, ai dreptate
|
incearca sa pui buza de gti vopsita in culoarea masinii, sa iti faci o idee (photoshop)....
Pana la urma inovatiile se nasc incercand....discutii o sa existe mereu. |
+1 pt proiectoare :D
|
@lupalb - nu stiu cu buza de GTi ce sa fac...deja ating si cu asta. Oi vedea dupa ce vine suspensia fixa. Nu stiu daca o vopsesc in culoarea masinii....momentan m-am gandit sa fac bandourile, prelungirea, narile, bandourile latelrale si bandourile de pe bara spate negru lucios.
@yg.alex - multumesc |
Arata bine dar nu prea,nu e iem :lol:
|
multumesc Mankiony...am zis sa o scot din tipar:))
|
Nu ai ce sa scoti din tipat... vrei sa umblii la bari la e36, singurul lucru care poti face e kitu de M, parerea mea. Lumea nu isi pune bari de M ca are si ala si vecinu, ci pentru ca dau bine.
Mie unu nu imi place ce a iesit, ai postat sa vezi parerile altora banuiesc :???: Gusturile se discuta atata timp cat pui niste poze pe forum :idea: |
da, am postat sa vad parerile
|
Parerile le'ai auzit/vazut .. cum vrei tu s'o iei :))
Dar cum a zis si sharky nu conteaza prea mult parerile altora,ci sa iti placa tie. Si mai vine inca un dar : ai zis ca atinge cu buza aia...o lasi "scoasa din tipar" sau vinzi prelungirea si iti iei o bara de iem ? Si TYB are 1.6 / sedan cum zici tu cu bara de iem dar uite cum arata masinuta aia dupa ce i'a montat'o....:rolleyes2. Si inca ceva....si eu am evacuare din inox facuta la Pilot pe care pentru masina mea de 1.6 75cp nu se merita sa o fac pentru ca saraca e veche si are multe probleme ... dar se aude mult mai bine acum. E doar un exemplu .Daca tie iti place , fa'o domne cum vrei :)) dar fa'o cu cap ca si pana acum :P Muchas baftalos8) |
momentan nu pun nimic de M...este frumos, intr-adevar...dar sunt destule cu kit de M
|
ii sta chiar foarte bine cu prelungirea...doar ca trebuie sa o prindem azi in colturi mai bine...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning