![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Salutare lume!
M-am intors in tara,am fost plecat o perioada prin Franta pt. ca am avut o lucrare si cum nevoia de bani e mare am mers fara sa stau pe ganduri. De luni incep un nou proect.E vorba de un VW Jeta MK I care va fi o masina de prezentare mai speciala:oops: poze luni Evo:-este o masina cu care o sa ma distrez seara si la sfarsit de saptamana,dar pe parcurs sper sa reusesc sa ma inscriu cu ea in campionat la drift,cu modificarile necesare! Audi poza |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ultima 'lucrare' a lui Equinox:
am renuntat la stopurile Hella Smoked. am renuntat la ideea de a face clean aripile fata. am renuntat la semnalele smoked (vopsite) din bara fata. o vreme, cred ca va ramane masina asa. |
1 Attachment(s)
Bine ai revenit jurec :D O poza cu motanu meu :-" .
P.S. : Foarte bine arata golful :o ! |
dms28,sYdanyel=> Mersi baieti!
quick_silver=> Arata Misto!:idea: |
Am lipsit din cauza ursului cu rugina lui de pe sasiu, culmea.
In fine, am terminat de dat cu grund si vopsit azi dimineata pe la sase. Pe la 12-1 vin cu poze+o surpriza. |
4 Attachment(s)
Jurec Frumos Audi ;)
Ce jante Sa Pun Pe Golf? |
Quote:
Cel mai bine Rotiform ROC,din cele puse de tine. |
Quote:
|
Poza nr 1
|
1 Attachment(s)
Cand am venit in tara am adus 4 jante+cauciucuri gasite la un baiat care a avut un acident!
Fiatul a ramas acasa si a facut km condus de soramea,i-a venit si lui timpu'. Azi de dimineata am mers la un prieten care se ocupa cu piese de tuning si dealea,am luat un set de suspensi.Am ajuns pe la 9:00 acasa si m-am apucat de pus suspensile si jantele,cu ajutoru' lui varumio am reusit sa termin. Momentan v-a ramane asa! Jante:Rotiform BRU-650e Suspensi:H&R-300e +Vopsit(R.Equinox)-350e Total:1200e |
3 Attachment(s)
Salut tuturor...
Dupa multa munca..asa arata ursu acum! Attachment 2453488Attachment 2453489Attachment 2453490 Buna treaba....Bravo baieti!...Imi place ce vad..Tineti-o tot asa! |
2 Attachment(s)
Deci, azi si ieri am pus suspensia sport pe pisica( Blistein,150 euro SH)si s-a lasat foarte frumos.E mare diferenta intre Raceland(low cost) si Blistein. :D
Cand am demontat totul pe acolo sa pun suspensia, am descoperit ca pisicu' meu are frane BREMBO.:D 2 poze cu masina: |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
toti aveti super masini!
r.equinox : a iesit misto ursuletul ;) jurec : ne-a fost dor de tine! :-P batman: frumos si low :> tomas - poza 3 , alea mi se pare ca se potrivesc cel mai bine :-? Am dat de bani , din pacate nu multi.. Si am in plan achizitionarea unui Subaru WRX STI 08', dar pentru asta imi mai trebuie bani multi bani.. asa ca , imi pare rau: vand: VW GOLF MK2 Dotari: Motor VR6 Transmisie Syncro AWD 6 viteze. 180hp 460 km ai motorului , a fost cumparat nou. Jante Rotiform ROC 16. Discuri Brembo Placute Endless Amortizoare si arcuri AP Spoiler fata original VR6. I-am montat zilele astea prelungiri ale aripilor si distantiere noi la roti:) PRET : 9500 € Negociabil |
Quote:
pentru ca eu nu mi-am dat seama... |
vezi sa nu manance ulei, ca na consumul e consum de masina mare :))
|
batman=> Imi place pisoiu.dami un pm cu id-u tau am niste chesti pt tine!
Jink=>Si mie de voi! arata bine golfuletu.:oops: AnDy007=>Incearca sa schimbi consumabilele filtre,buji,un schimb de ulei? M-a sunat un baiat azi ca s-a dat dea dura cu masina acu vreo saptamana si vrea sa o faca,in 10 min plec dupa ea sa vedem ce putem face. |
4 Attachment(s)
In tot acest timp de cand nu am mai postat nu am stat de geaba.
Toyota a fost vopsita .Sa pastrat culoarea ei originala.Si sau montat si toate piesele la ea(interiorul faruri stopuri) Golful a primit o bara noua.Bara seamana cu cea veche numai ca nu are semnalizari.DE cand am vopsit barile la golf mia mai ramas un sprei de culoare albastra asa ca am vopsit si bara cea noua. |
7 Attachment(s)
Jurec De Unde Ai Furat Modelu AlA dE Fiat?
nu cumva e asta?:) Am Montat Jantele Pe Golf La Cine Trimit Si Eu Golf Pentru un Nou Look? Dar As Vrea Sa Fie Vopsit In 2-3 zile ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
Am ajuns acasa cu epava:arrow: |
Quote:
|
Nu e al meu eu il repar numai atat!
|
Si omu banuiesc ca isi da seama cat o sa il coste nu?:))
|
3 Attachment(s)
Keep Drifting Fun
Deocamdata Supra sta la un tovaras, si Jetta in fata blocului:lol: Azi am primit niste poze de la prieteni...si am zis sa le vedeti si voi. Am pus folie pe semnalizatoare...sa dea o linie continua cu grila si farurile. Am gasit 2 roti de tabla cu tot cu cauciucuri si le-am montat. Ce am mai facut...am cumparat si montat faruri de ceata galbene. Vreau ca pana luni>marti sa incep si sa termin o cusca "roll bar" pentru mai multa siguranta, dupa care ma voi apuca de modificat interiorul... Sper sa va placa!:-P |
4 Attachment(s)
Salut sunt nou pe aici si pentru ca tot sunt nou am zis sa va fac un cadou(cam stricat dar ieftin pentru cine il ia).
Vand Subaru Impreza WRX STI ,33.000km ,full option,volan pe dreapta,rasturnata fara motor(a fost vandut),albastra.Cine o vrea PM.Pret:1700Euro. LE:Scuzati ca am uitat sa pun poze.Uite ca acum am pus |
1 Attachment(s)
Eu ii iau 2500e sa o readuc la viata.Daca vrea mai mult crestem pretu!
Andrei_995=>1500 oferta mea Am inceput munca... |
Vandut! Felicitari jurec10,ai cumparat o masina de toata frumusetea,cum facem cu transportul? O trimit pe platforma la tine sau o iei tu?
|
baaa jurec , cat noroc ai avut.. ai ajuns la acel subaru inaintea mea..
ce pot sa zic, sa-l stapanesti sanatos , cand am vazut : Vand subaru wrx sti , m-am entuziasmat dar cand sa zic ca-l cumpar am vazut ca l-ai cumparat tu deja :( |
Da am avut mare noroc dar nu fi suparat ca il vand eu dupa ce termin de reparat la el!
PS:am dat jos interiorul poze maine ca acuma sunt frant! |
da, dar nu cred ca voi avea bani de el dupa ce-l repari.. nu prea as fi vrut sa-mi vand golful..
|
2 Attachment(s)
Salut, si o seara buna.
Jurec frumoasa achizitie. Jink poate te intereseaza Eclipse-ul unui prieten,il vinde ca acum mai are si un copil si are un e90,si are cheltuiala multa din cauza lui. Il vinde cu 3000e,are motor 4A-GE(Stock),are bara fata,si farul stang lovite si cazute din locul lor,iar bara spate e imfundata(vecinii astia) |
nu multumesc tornado.. niciodata eclipse nu a fost pe gustul meu :d
puteti veni cu oferte, sugestii etc ;;) |
Ok,oricum oferta ramane valabila pentru cine vrea.
Atunci orienteaza-te pe ceva gen Volvo,Logan,1310 Sport. |
2 Attachment(s)
Pentru Jetta am gasit o finala mai mare...care arata foarte bine pe ea, 260 lei:-)
Ador masina asta...este la sufletul meu;) Din motive financiare, sunt nevoit sa vand Supra...multa munca...galeti de sudoare, dar ce sa faci, asta e!:sadblinky Pret: 20.000e |
2 Attachment(s)
@KidForDrift-Frumoasa masina,pacat ca trebuie sa vinzi Supra,spor la vanzare.
Acum ceva zile v-am prezentat masina care am luat-o pentru evenimente de tuning,iar acum va prezint masina mea de zi cu zi. Skoda Octavia (2.0 TDI-160CP-tubina schimbata),lasata ceva mai jos,jante schimbate pe 18',poate umblu si la exterior,dar sa vad ,prima data sa termin Golfu de reparat. |
VAND COLORADO,an 2005,motorizare 2.8,manuala,5 viteze.
1900 EUROnegociabil. suspensiile sunt noi,la fel si discurile.interiorul este intr-o stare FOARTE buna. e culoare galbena,are componente noi de alta culoare,scoate mult fum din pacate,teava de esapament este cazuta(cea de pe stanga,atarna intr-un surub).jante aliaj noi,platforma spate este in stare buna. motorul este original american (la fel si masina,in afara de componentele noi puse de mine),mopar-288 cai. Deci oferte,ceva"? btw,la ford am reusit sa refac spatele,insa nu am gasit capacul si un beculet pentru numar.si ramane asa,pe intuneric. |
1 Attachment(s)
Astazi golful a primit bara spate noua.Si a fost si vopsita bara.
Eu zic ca e frumoasa sper sa va placa si voua.Singura problema la ea este ca are 2 iesiri pentru tobe iar eu am doar o toba pe masina dar poatein viitor vi trece si eu pe 2. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning