Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

Kedy 13-01-09 08:14

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

De ce???

driver_xs 13-01-09 08:16

geam dreapta spart, lipsa fatza radio-cd, modulator fm si un laptop (tinunt in porcbagaj, acoperit cu o jacheta). mi-au facut-o ca lumea... :chainsaw:

*HD_85_GEL* 13-01-09 08:42

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 1977391)
geam dreapta spart, lipsa fatza radio-cd, modulator fm si un laptop (tinunt in porcbagaj, acoperit cu o jacheta). mi-au facut-o ca lumea... :chainsaw:

imi pare rau pentru tine ... vad ca ghinioanele se tin lant, vad ca nu sunt singurul

sNap7 13-01-09 08:47

Quote:

Din ce masina ?
Ai lasat masina mai mult, sau ?

Marius3k 13-01-09 10:13

Mesterii, cine ma ajuta si pe mine la R.A.R? Trebuie sa fac identificarea la Puma si testul de noxe in vederea stabilirii "normei de poluare".

driver_xs 13-01-09 12:29

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1977450)
Din ce masina ?
Ai lasat masina mai mult, sau ?

din leutzul meu :cry::cry: am lasat-o vreo 30 min. au fost de-ajuns 2 minunte sa isi faca treaba. culmea era k am pus si alarma...

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 1963551)
imi pare rau pentru tine ... vad ca ghinioanele se tin lant, vad ca nu sunt singurul

totu merge prost... si cu femeia, cu astea din parcare, cu scoala... vreau o pauza :???:

BaLaurzor 13-01-09 13:45

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1977646)
Mesterii, cine ma ajuta si pe mine la R.A.R? Trebuie sa fac identificarea la Puma si testul de noxe in vederea stabilirii "normei de poluare".

-dute la ei si fa o programare pentru identificare
-noxele ti le face pe loc , mergi la casierie , iei o chitanta de la tanti si dupa te trimite la intrare la paznici care iti iau banii si dupa te trimit la un mecanic de pe acolo (pentru noxe iti trebuie cartea de identitate si buletinu in copii parca)

adrian78bmw 13-01-09 14:34

Quote:

naspa sorry 4 u..eu acuma 10 ani am scapat mai ieftin doar fara stergatoare..cand se tine-a inainte discoteca acolo..hai romania..

ondin 13-01-09 14:39

cum ar veni ti-a luat fata ..poate ii prinde politia.. chiar si cu un logan mai putin zilele astea..ca cei care fac din astea nu sunt amatori si sigur stie politia despre ei..apoi, daca ai noroc, vine cu ei la tine la masina pentru reconstituire si iti mai sparge geamul o data si tot nu mai primesti poate nimic..ca se vand repede cu preturi de nimic la amatorii de chilipiruri.patit eu ceva asemanator mai demult.

driver_xs 13-01-09 17:34

oare este posibil sa le duca in targuri cum ar fi piata rusilor sau targu de la balata? oricum daca nu aud nimic de la politie pana atunci cred ca o sa dau o tura... daca nu gasesc vre-un laptop poate gasesc modulatoru sau fatza de la cd ca prostii scot la vanzare desi nu se potriveste la alt player. am dat la politisti detalii despre laptop: S/N, MAC addres, factura si bon, da nu cred ca o sa ma ajute prea mult :rolleyes2

xxdadixx 13-01-09 17:41

Politia ti-ai gasit sa-ti faca dreptate? Ei is la ciupeala pe DN.

r27kul 13-01-09 18:31

Mie mi-a spart cineva casa acum vreo 11 ani,militia m-a rezolvat:"daca aveti vre-un suspect veniti la noi sa ne spuneti" si cu asta am ramas :twisted:Eu nu prea sunt optimist in legatura cu competenta lor,da bafta poate esti mai norocos.

adrian78bmw 13-01-09 18:39

are noroc doar daca ii prinde militienii in flagrant altfel paaa

sNap7 13-01-09 19:12

le-ai dat MAC Adress pentru ce ? Chiar crezi ca stiu ei cu ce se mananca aia ?
Nu cred ca is chiar asa de tantalai sa le vanda in targ la Balata, merg ei mai departe sa le vanda cred.

papucoiu 13-01-09 19:47

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1977646)

Prima data fa-ti o programare online aici: http://pro.rarom.ro/protara/programari.asp

ondin 13-01-09 19:56

de regula nu se complica ei cu targuri si balciuri, vand rapid pe sume de nimic, de regula la prieteni, amici, cunoscuti, stiu ei ca prin targ se mai plimba si pagubitii si politia..hotii ii vor prinde dupa modul de operare si zona..ca au ei baza de date cu alde d-astia..dar bunurile rareori se recupereaza.
de recomandat sa nu fie nimic la vedere, fata la radio-cd prin bord sau pe sub scaune, dar daca ti-au furat si ce ai avut in portbagaj e clar ca te-au urmarit..stiau excat ce se afla acolo..cat timp au ca sa actioneze..etc.
profesionistii studiaza putin subiectul si apoi intervin..nu risca prea mult..pentru ca nu avem camere video..pe strazi, prin oras, la intersectii, zone aglomerate..atunci se reduc spargerile de acest gen, accidentele, etc...devenim toti mai constienti ca "ochiul magic" vegheaza.
off topic..la cumparaturi in Austria nasul meu si-a lasat geamul dreapta fata deschis complet intr-o parcare subterana nu foarte luminata, si peste aproximativ 40 de minute am revenit la masini si nu ii lipsea absolut nimic.
lasa la noi geamul deschis la masina 10 minute si vorbesti apoi singur..
diferenta dintre noi si lumea civilizata prin progres!

Kedy 13-01-09 19:58

Nu cred ca merge site-ul, s-o chinuit un coleg vreo jumate de zi si nu o reusit ii dadea cu virgula la ultima pagina cand iti zicea sa introduci codul pt autentificare

adrian78bmw 13-01-09 20:04

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 1979201)
de regula nu se complica ei cu targuri si balciuri, vand rapid pe sume de nimic, de regula la prieteni, amici, cunoscuti, stiu ei ca prin targ se mai plimba si pagubitii si politia..hotii ii vor prinde dupa modul de operare si zona..ca au ei baza de date cu alde d-astia..dar bunurile rareori se recupereaza.
de recomandat sa nu fie nimic la vedere, fata la radio-cd prin bord sau pe sub scaune, dar daca ti-au furat si ce ai avut in portbagaj e clar ca te-au urmarit..stiau excat ce se afla acolo..cat timp au ca sa actioneze..etc.
profesionistii studiaza putin subiectul si apoi intervin..nu risca prea mult..pentru ca nu avem camere video..pe strazi, prin oras, la intersectii, zone aglomerate..atunci se reduc spargerile de acest gen, accidentele, etc...devenim toti mai constienti ca "ochiul magic" vegheaza.
off topic..la cumparaturi in Austria nasul meu si-a lasat geamul dreapta fata deschis complet intr-o parcare subterana nu foarte luminata, si peste aproximativ 40 de minute am revenit la masini si nu ii lipsea absolut nimic.
diferenta dintre noi si lumea civilizata prin progres!

un slogan bun pentru romania REGRES PRIN CIVILiZATIE...

papucoiu 13-01-09 20:13

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1979205)
Nu cred ca merge site-ul, s-o chinuit un coleg vreo jumate de zi si nu o reusit ii dadea cu virgula la ultima pagina cand iti zicea sa introduci codul pt autentificare

La mine a mers pana la capat.;)

driver_xs 13-01-09 22:34

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1979081)
le-ai dat MAC Adress pentru ce ? Chiar crezi ca stiu ei cu ce se mananca aia ?
Nu cred ca is chiar asa de tantalai sa le vanda in targ la Balata, merg ei mai departe sa le vanda cred.

pare surprinzator dar ei mi l-au cerut. sperante nu imi mai fac ca nu cred ca se va recupera... :cry: si inca o data.. traiasca romania :chainsaw::boxing:

sNap7 13-01-09 22:53

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 1979201)

Chiar daca nu iti vine sa crezi, si-a uitat un prieten de-al meu masina in fata parcului in jurul orei 23 cu geamul la maxim deschis si avea in torpedou o navigatie si un telefon pe langa alte chestii de prin masina. Cand ne-am intors, surpriza ! Masina era neatinsa :D

P.S: cred ca a fost vorba de prost noroc pentru ca altfel nu imi pot explica.

driver_xs 13-01-09 22:56

Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA

nici la mine in torpedou nu au umblat. am avut acolo portofel, autorizatie de reparatie alea alea

sNap7 13-01-09 22:58

Fi sigur ca ori ai fost urmarit ca ai un laptop in portbagaj ori a fost cineva care stia ca acolo e laptop-ul. Eu cred ca s-au dus prea la fix..

Cu care pejo erai ?

SpYk3 13-01-09 23:17

nashpa omule :|

driver_xs 13-01-09 23:30

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1979839)
Fi sigur ca ori ai fost urmarit ca ai un laptop in portbagaj ori a fost cineva care stia ca acolo e laptop-ul. Eu cred ca s-au dus prea la fix..

Cu care pejo erai ?

cu 106. asta e si teoria mea. desi in general nu luam laptopu cu mine dar de data asta am avut ceva treaba. acuma stau cu ochii pe telefon, poate poate or suna de la politie :rolleyes2

stilostilo 14-01-09 07:44

Unde erai cand le-a furat?

ondin 14-01-09 11:55

sigur nu era in masina sau pe langa ea!
:)
cu intrebarea asta rezolvi cazul imediat
:)

driver_xs 14-01-09 13:02

eram la poarta intai cu niste prieteni. dracu m-a urcat acolo :twisted: desi urcasem pe acolo pe scurtatura pe langa case si ce am mai stat pe-acolo nu cred ca s-a depasit o ora. si intr-o tara civilizata nu ar trebui sa se intample asa ceva

*HD_85_GEL* 16-01-09 12:59

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 1980889)
eram la poarta intai cu niste prieteni. dracu m-a urcat acolo :twisted: desi urcasem pe acolo pe scurtatura pe langa case si ce am mai stat pe-acolo nu cred ca s-a depasit o ora. si intr-o tara civilizata nu ar trebui sa se intample asa ceva

Dar crezi ca Romania e o tara civilizata? eu nu prea cred

dzrhd 16-01-09 16:29

good point !

F.R.Sonic 16-01-09 23:01

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 1985981)
Dar crezi ca Romania e o tara civilizata? eu nu prea cred

Hai ca-i buna asta... :lol:
Pai daca nici macar politia nu mai e in siguranta pe strazile din Romania:pistoles::rolleyes2:lol:http://www.buddy-icons.info/img/smile/1494.gif

sNap7 20-01-09 14:41

Da bine mai era daca nu postai pe toate topicurile .. care este.

BaLaurzor 24-01-09 23:32

stie cineva unde se mai fac tricouri personalizate si cam cat mai costa (cu tricou lor sau fara tricou lor) sau daca face cineva :)

F.R.Sonic 25-01-09 09:06

Tricouri personalizate acolo deasupra de Astra-sport-bets...cum intri pe Ion creanga in stanga... scrie pe cladire
Am facut niste tricouri cu numere pe ele si pot sa zic ca lucra ok...da nu mai stiu pretu..oricum nu-ti ia pielea :)

sNap7 27-01-09 16:51

Daca nu a fost asfaltata portiunea asta de drum de 5 ori in ultima vreme nu stiu ce sa zic..

DN7 plin de gropi
DEVA - Şoferii care tranzitează municipiul Deva pe şoseaua de centură au de trecut un adevărat test de īndemānare, fiind nevoiţi să evite gropile şi denivelările care s-au format īn asfaltul turnat īn toamna anului trecut.

Sursa: huon

adrian78bmw 27-01-09 17:01

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2015171)
Daca nu a fost asfaltata portiunea asta de drum de 5 ori in ultima vreme nu stiu ce sa zic..

DN7 plin de gropi
DEVA - Şoferii care tranzitează municipiul Deva pe şoseaua de centură au de trecut un adevărat test de īndemānare, fiind nevoiţi să evite gropile şi denivelările care s-au format īn asfaltul turnat īn toamna anului trecut.

Sursa: huon

cica ei tot zic ca ala nu e ultimul strat si mai toarna unu in primavara si tot asa..

Marius3k 27-01-09 17:04

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2015171)

DN7 plin de gropi

Ieri am trecut pe-acolo. Din 22 decembrie si pana in 26 ianuarie nu credeam ca se poate distruge in asemenea hal drumul. :chainsaw:

F.R.Sonic 27-01-09 18:20

N-are cum sa reziste cand e pus la 0 grade sau cand e umiditate ridicata in aer...cel putin nu cu compozitia de nisip, apa, maltz, hamei si mult fotbal care o baga ei in "sosea"
Stiu si ei ca nu o sa reziste da li se rupe si li-sendoaie ca doar ei isi iau bani faini pe cacatu ala:pelvic_th:pissed:

adrian78bmw 27-01-09 18:32

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2015401)
N-are cum sa reziste cand e pus la 0 grade sau cand e umiditate ridicata in aer...cel putin nu cu compozitia de nisip, apa, maltz, hamei si mult fotbal care o baga ei in "sosea"
Stiu si ei ca nu o sa reziste da li se rupe si li-sendoaie ca doar ei isi iau bani faini pe cacatu ala:pelvic_th:pissed:

cred ca e de vina solu nostru extraterestru ca pe marte si nu se prinde asfaltul:D:o

BaLaurzor 27-01-09 19:31

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2015401)

de asta are nevoie Romania ... de cacati cu diploma care fac sosele ce dureaza 6 ore , maxim 6 ore :))

P.s. apropo Sonic , zici tu bine ce zici dar ai uitat ceva : PRIETENI STIU DE CE!

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning