![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
" Euro Group Service srl " se intituleaza, iar programul - eram deja plecat cand ai pus tu intrebarea . Voie buna ! |
Mersi!
|
dilema: am avut xenon pe o masina H4...acum as vrea sa mut instalatia pe alta masina care are h1 ... pot sa pastrez balasturile de la cea veche si sa cumpar doar becuri h1 ? iar masina vine stock cu lupe...o sa mearga becurile h1 xenon fara probleme in lupe ?
|
Quote:
|
understand..merci.
|
Da , balasturile cu becurile se potrivesc indiferent ca-i h1 sau h4 e acelasi balast , doar ca o sa-ti ramana in plus instalatia de comutatie Hi-Lo.
Iar daca lupele au locas ptr H1 , atunci H1 merge , la xenon becul este unul si acelasi doar suportul conteaza H1 , H3 , H7 etc etc... Vezi ca ai PM! |
3 Attachment(s)
Are cineva asa ceva?
Caut 4 bucati pe 13". |
Cumpar VW Golf 4
1.9 TDI minim 101cp an fabricatie 2003-2004 climatronic comp. bord pilot automat geamuri electrice fata/spate inmatriculat RO masina stock, fara nici o modificare ! Astept oferte ! YM : wu_vladutz Email : [email protected] Tel : 0736529660 |
7 Attachment(s)
Vand Opel Zafira 2.0 DTI 16v ELEGANCE
An de fabricatie : 2001 Full Options !! Masina a fost adusa din Italia si inmatriculata in Bulgaria,orasul Varna. Acte valabile pana pe 23 sept.2012. Consum - intern : 8 % - extern : 6,5 % Functioneaza impecabil ! Pret: Negociabil Tel: 0769120586 |
salut,nu are cumva cineva vre-o masina ieftina,mica,inmatriculata(sau nu),poate are una pe care nu o foloseste si plateste impozit la ea degeaba ,daca da la ce banii?
|
Vrei un golf 3 2.0 8v la 2650 euro negociabil sau un seria 5 e39 la 5800?:lol:
|
Stie cineva unde se pot face evacuari custom in Constanta???
|
Quote:
Voie buna !!! |
Quote:
|
Quote:
|
ok multumesc mult de ajutor o sa merg sa vad ce preturi au. sper sa nu ma goleasca de bani.
|
Quote:
|
si unde as putea sa il gasesc pe baiatul cu EKN k am mai auzit de el de la cineva dar nu stiu unde sa il gasesc.
ai idee unde il gasesc? |
Quote:
|
Salut , cws turbo gasesc si eu pe la vreunul ?
ms |
Quote:
Poti fii sigur 100% ca nu iei solutie diluata sau altceva in sticuluta 0769266898- adrian. |
din cate am vazut forumul e plin de anunturi cu cws, dintre care si un constantean are la vanzare. Mai este si alt tip de cws ?
|
vinde cineva vre-o masina in rate de 100euro pe luna,prin contract notarial,fara avans?
|
suspensie sport fiesta mk3 second ?are cineva a un pret decent?
|
stie cineva unde fac si eu ca tot romanul.. (mai ieftin si bun) un bb la un golf 4 ? si o reconditionare la bara fata
|
Centre de fier in Lazu-Agigea sau apropiere unde elibereaza certificat de distrugere?
Si o platforma tot prin zona aia? Trebuie sa duc o Dacie la fier vechi. :lol: |
6 Attachment(s)
am 3 seturi de jante incaltate:
- Aliaj pe 17 de Tuareg incaltate cu gume de iarna rulate 2 luni iarna trecuta (aproape noi); - Tabla pe 15 de Golf 195/65/15 incaltate cu gume de iarna rulate 2 luni iarna trecuta (aproape noi); - Aliaj pe 18 de Golf 225/40/18 incaltate cu gume de vara in stare f buna. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe 15 - 1200 lei pe 17 - 850 euro |
caut 2 anvelope de iarna 205/55/16 ,in afara de atelierelor si varianta mai stie cineva un loc?
|
silviule la kogalniceanu sunt bune si ieftine, eu gasisem pe 215/45/17 cu 1mil200bucata
|
Misu ma interesa aici in constanta pana la Kogalniceanu nu se merita sa bat drumu pentru 2 anvelope
|
ai diesel u , nu'i bai :)) mai stiam pe aia de la ovidiu cu service'ul pe dreapta in curba, aici in cta e vulcanizarea aia pe ion ratiu intre mamaia si tomis. chiar pe varianta acolo pe dreapta ai fost? ce preturi au?
|
nu am fost acolo ,pe poporului am gasit cu 120 buc.dar vreau cu mai multa carne pe ele
|
1 Attachment(s)
ma eu stiu pe unii, care aduc de prin germania, sun pe o straduta pe langa luptatori, e un garaj, au jante au toate nebuniile. o sa atasez o harta....... cu zona! si nr de telefon
0765346897 Cristi! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
zarzavat ce prindere au jantele pe 18 ? |
mersi de raspunsuri