![]() |
Ford Capri !!!
1 Attachment(s)
salutare lume
am un capri din 79 si nu inteleg un lucru, dupa ce mi se incalzeste uleiul in motor simt cum imi scade puterea la el, nu cu f mult, e un v6 de 2,3 original, care o fii baiu? mersi pt ajutor |
Re: Ford Capri !!!
Quote:
|
re: Club Ford Capri
are cineva disponibil un bord..chiar si foarte crapat de mk2../3..??? vreu sa-l folosesc ca mulaj pentru unul din fibra acoperit cu piele....
|
mai, da' multe fibre si mulaje mai faci u :-p :lol:
tabla cum mai e? :D |
BTF, am eu. Cum vrei sa ti-l trimit?
|
Quote:
|
[QUOTE=tabla cum mai e? :D[/QUOTE]...nu mai e..!!!! mai flo... tu .. momentan...mai ai macar o usa de capri ..ca sa postezi pe forum..??? Ziii.. sa iti fac eu una cadou...!!!
|
iti trimit eu o poza cu prinderea la cotiera cand ajung acas, nui originala
|
Quote:
ah..si Marti duc un Ford cu platforma la Fagaras..dk poti, iesi pe drumul spre BV si fa-mi cu mana...eu voi face, apoi merg la Pitesti sa cumpar altul(Ford) :-) |
Quote:
|
Quote:
der totusi....MOMENTAN...ar ficazul sa-ti iei un capri..altfel nu te mai primim pe forum....!!! ps....poate asa te "niervez "si eu sa-ti iei un capri...pai uita-te la pasionatii adevarati.. nu renunta defel..chit ca sfarama cutia,o scot de sub namol..s.a.m.d...nu aia care au luat masina si dupa 3 luni au scapat de ea...ba au mai dat si bani la biserica ca au scapat de tinikea ...si apoi afirma ca au facut afacere...!!!! |
Re:
cam cat trage v6 de 2,3?
iam dat acum o sapt. 140h pe bord, trage atata? oare? am rotile mai mari pe spate si numi dau seama care ar fii adevarata viteza |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce iese la asta din capota?
oare cam cat mar costa si pe mine ceva de genu asta? sunt incepator :shock: |
e un Compresor american(Blower in americana)...posibil sa fie si motor V8 sub ea, am citit ceva articl cu ea..sau site-ul de unde e poza..da' nu mai retin..era demult.
Pai ca sa ajungi "acolo" te costa mult si bine peste 1.000Eurokoi..e chiar putin suma zisa de mine :rolleyes2 Quote:
Quote:
|
Sunt 2 variante:
1. pui supercharger pe 2.3 V6 pe care-l ai, si schimbi (ca sa reziste la noua putere a motorului) si pui urmatoarele: - cuzineti - biele - suruburi biele - pistoane - segmenti - garnituri - simeringuri - cutie de viteze - cardan - diferential - furtune - radiator - ventilatoare radiator - alternator de minimum 90 A - supape - suruburi chiulase - ax cu came - arcuri supape - tacheti - pompa benzina (neaparat electrica) - pompa ulei - debit marit - sistem franare (daca tii la viata ta) - bara stabilizatoare - carburator - flansa adaptoare pentru supercharger - supercharger - fuliile adiacente superchargerului ps: numai garniturile costa cateva sute de euro (nu ma refer la cele stoc... d-astea mi-am luat eu :) ) 2. cumperi V8 cu supercharger si toate cele |
stiti daca este vreo diferenta in latime si lungime dintre capota cu nara aceea lunga aproape de faruri si ce cu nara scurta.
|
Quote:
|
Quote:
nus acas acum, deseara |
Quote:
http://images.google.ro/imgres?imgur...%3Dro%26sa%3DN |
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
datimi va rog o idee um pot lungi o capota cu 6 cm. este capota de capri cu nara luga si vreau sa o pun pe un capri 3 care are nara scurta.mam impodmolit la capota si nui dau de cap.multumesc pt. ajutor si sfaturi.
|
aventual si o poza sau o schita pt capota
|
Quote:
nu inteleg |
cu prelungirea ce o doreste el..modeul de realizare al ei :wink:
cred k am prins esentza :D:D |
am capota de capri 1 si vreau sa o pun pe capri 2 .Cea de capri 1 este mai scurta cu 6 cm. si nu se incadreaza cu aripile .Si in cazul asta trebuie se lungesc capota cu 6 cm. si as dori o idee sau un sfat , o schita daca sar tutea sauo poza daca ati gasit peundeva pe net.cel mai mult as dori idei.va multumesc pt. ajutor.ajutatima sa mai scot o capra pe strada:)
|
Quote:
|
Quote:
dar am alta intrebare. am scos termostatu de la apa pentru ca imi fierbea(normal ca era intepenit pe inchis si nu se deschidea si radiator cu vreo 6 elementi lipsa [iam pus un ventilator supli si nu mai am treaba]) cand am inchis la loc locasu ala un surub sa dat peste cap, am pus alte soroafe de o calitate mai proasta fata de cele originale, acum tot pierd apa in timpu mersului dar nu vad sami scape pe acolo, ca pe loc nu curge nimic, chiuloasa nu cred ca ii bulita, ce ar putea avea? |
Quote:
|
unde gasesc eu niste flanse ptr capra?
stitiu pe cineva care face ceva de calitate? as avea nevoie ca nu imi place cum stau pe drum cu ea, vreau so mai latesc un pic. mersi |
si pe zapada capri;)
https://www.youtube.com/watch?v=26nQX...elated&search= |
cumpar semnalizari ford capri pt bara nichelata an 72 -73
|
bara fata :)
|
nu gasesti :(
|
1 Attachment(s)
si eu caut de vre'un an cred...
proiectul meu a ramas p loc de cand am scris aici ultm data , din cauza lipsei de timp si fonduri... mai incerc o data sa ma apuc de el. inca caut faruri rounde ( de RS sau model american ) pt mk1 din 72... so anyone ? si cine stie de vre'un magazin , online , real , prin europa unde as putea gasii asa ceva ? stiu ca chiar daca gasesc si le cumpar trebuie sa le adaptez la 4x100 pt capri dar fac eu cum fac si le pun p masina. |
4x108 la ford capri
4x100-opel golf etc |
Al meu capri V8
7 Attachment(s)
.....as vrea eu dar din pacate nu am gasit transmisie (cutie+volanta) pentru V8-ul de 5800 carburator pe care l-am luat asa ca m-am intors la motorul original de 1.3 L care dupa rodaj va vedea un turbo pus cum trebuie( cititi:Maximum Boost de Corky Bell).Nu am putut sa ma abtin si i-am montat jenti de 17" care merg perfect fara flanse, distantiere si alte smecherii... doar le-am dat jos pe cele de 13" si le-am pus pe astea. Pe fata am anvelope 225/45 R17 si spate 255/45 R17.. pana in iarna sper sa-i fac tinichigeria si sa o vopsesc cum trebuie. Sper sa va placa..cum stau jentile pe ea....deocamdata ..?!
|
sal!
am si eu nevoie de piese pt capri mk3 bara stabilizare,bucsaraie fata, stie cineva unde pot gasi k de 6 luni caut bara fara rezultat..... mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning