![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
LA MULTI ANI
|
Mai Andrei pana la urma, fara suparare ,mai sunt si astfel de comentarii vrand nevrand.Ai vazut si tu ce scandal s-a intamplat pe vanzari pentru 45 de lei ,poate baiatul chiar nu o fi avut si tu pui machete de 1000-2000 de euro pe luna intr-o lume in care saracia este in floare,criza-necriza si de asta poti sa nasti si divergente si mai ales invidie.Eu sincer te felicit pentru colectie, eu unu am renuntat sa postez tot ce am luat pentru ca am starnit un iures de invidie si de discutii printre prieteni cat si la spital,unde toti se uita cam stramb la mine ca dau banii pe plastic si ei nu au ce pune pe masa.Cam asta am avut de spus,sper sa nu te superi pe mine, ca eu nu ti-am spus o cu invidie sau cu rautate,doar asa ca sfat sa nu nasti divergente pe care le-am simtit pe pielea mea.
Un an nou fericit si tot ce iti doresti tu!:D |
Stai linistit ca nu m-am suparat de niciun comentariu. Doar ca nu prea am inteles exact masajul ...
Invidie e pe pe toate forumurile de orice natura, din Romania si tocmai de asta, de multe ori incerc sa evit anumite expresii, gen "cea mai tare colectie" sau mai stiu eu ce. Sunt altii care se simt "jigniti" cand vad expresii de genul asta chiar daca nici nu au fost introdusi in "ecuatie". Eu consider ca e un hobby si nu o competitie. Fiecare cumpara dupa posibilitati sau dupa bunul plac ... |
Eh asa gandeste un colectionar si ai spus-o foarte frumos.Dar unu care nu le vede ca pe niste machete ci ca pe niste jucarii, se cruceste si ne spune ca avem probleme sus sau avem prea multi bani si nu avem ce face cu ei.Oricum sincer cel mai mult cand intru pe forum,intru pe colectia ta si ma uit ce mai e nou,unele dintre ele in special cele vechi imi plac foarte mult,unele am reusit sa le cumpar altele sunt in plan.Eu dupa cum am spus si ma repet ,din pacate voi posta mai putine,deoarece mi-am atras antipatii grave de tot la servici si e mai ok asa.Ma gandesc serios sa imi fac chiar si un site pe care sa postez,gen Model Colector.
|
LA MULTI ANI ! ! ! :drunk:
|
15 Attachment(s)
La multi ani si voua si un an nou cat mai bun.
Auto Union Typ C - CMC 1:18 |
Pozele cu figurinele...:shock:
PS: Si anul asta tot asa ai de gand sa o tii?:lol: |
ultimele 3 poze sunt de vis......e clar ca si anul asta joci tare........:D
|
Frumoase poze mai ales cu figuinele...
Pilotul ala zici ca e poponel tot! |
Quote:
Daca merge treaba bine ... tot pe acolo :lol: |
Excelent inceput de an cu o super piesa de colectie. La multi ani, Sadam. :evil_laug
|
ultimele poze - OH MY GOD...:shock:
|
excelenta combinatie...
|
6 Attachment(s)
daca tot ziceati de figurine ... mai pun cateva poze si cu altele
|
Spala baietii Tiguanul, il pregatesti de vanzare? :lol:
|
Alea cu mecanicii sunt bestiale!
|
Quote:
|
Pozele cu figurinile parca ar fi desprinse din filme! Cred ca in orice vitrina ar trebuie sa fie prezent macar un set de figurile de astea.
|
3 Attachment(s)
cateva prezenta noi, oarecum neprogramate ...
|
http://i42.tinypic.com/15yuakz.gif Superbe...
|
Quote:
|
Excelente pozele cu figurinele, au meritat toti banii. Si totusi accesoriile imi plac mai mult decat figurinele, sunt superb realizate si redau intocmai realitatea. Felicitari!
|
Ce inceput de 2012 :dance: nu o sa ne plictisim...
|
Batrana arata intr-un mare fel, asa cat vad din ea...
|
Ma bucur ca v-au placut machete. Urmeaza si prezentarile, mai pe seara :)
|
Citez: "Ba Andrei...da-o-n pana mea..."
Esti nebun frate....ma omori cu Fordul asta...:shock: Felicitari pentru neprogramate:!: |
Numai machete superbe! GOD! Arata bestial toate neprogramatele. No, alege una din astea 3 si o suma de bani, ca-ti dau Lanceru'. :evil_laug
|
18 Attachment(s)
Ferrari 500 F2 Rudi Fischer #18 GT Silverston - Exoto 1:18
|
Peste capacul transparent vine capota sau e doar pentru expozitie??
Super detalii pe frumusetea asta! |
Ce-mi plac sigurantele alea la capota :shock:
|
tevile evacuarii sunt superbe;)
|
Frumoasa realizare...chiar frumoasa...imi place ca nu e gri ca mercedesurile din CMC:twisted:, dar eu astept GT40-urile ca alea sunt pe gustul meu:lol:
|
Doamne cum poate arata :shock: E prima data cand vad macheta, si ca orice CMC, BBR sau Exoto (in cazul asta) iti lasa impresia ca privesti ceva cu adevarat fenomenal.
Cat despre Ford, recunosc ca desi e un "Ferrari-killer" imi place la fel de mult, in primul rand pentru combinatia aia de culori :-) |
20 Attachment(s)
Ford GT40 MK4 #4 - Exoto 1:18
|
Frumos Fordul.
|
Super misto Fordul...dar totusi e cel mai urat dintre cele 3 GT40 pe care le ai:lol:
|
Pfff...in ultimul timp doar uzine pe aici...:shock:
|
numai piese....numai frumuseti....poate nu e scala mea 118, dar astea sint realizari de arta....
|
Ce sa mai zic la asemenea machete. :shock: :x :poke:
Arta, cum o pot descrie altfel?! |
impresionant fordul:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning