![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
maa..tu visezi...eu acum vb cu el si zice ca poate in marsarier:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
da...doar n-o sa recunoasca ...el tot se crede bun da..slabe shanse :))
|
compari BMW E21 cu dacia 1310..frumos!!!!:shock: :rolleyes2
|
;) am uitat sa iti spun...cred ca stii cu cine vb??...ma pamfilie....crezi ca nu cunosc atat masina ta cat si pe a lui nicu8)
|
Quote:
|
Quote:
Hai sa chat-uim :shock: |
nu-i problema, aici e voie, numai sa nu mai bata campii UNII mai new-commers pe alte topicuri, il sacrificam pe asta ;)
|
lasatei sa vb k vb degeaba is tov cu mine!
Voi care stiti cu adev ce poate un rechin radeti si cu curu de ei!(aleks sfw)nam dreptate? Multa bafta baieti si spor la tunat masinutele!aveti grija la spate k poate intra vreo adormita in voi cum am patit eu azi pe mioritei dar mersi lu dumnezeu ca bmw-ul(25 de ani) meu nare nic dar de dacia aia mie mila!!!SA TRAIASCA NEMTII!!!bafta! |
nicu....sper ca nu ai vb serios mai sus!...daca vb asa s-ar putea sa nu mai discuti cu mine...RESPECT....salut baietii ca asa e frumos!!!
|
Quote:
|
sa zicem....mai vb..ciao;)
|
ia sa vad dak am trecut pe 18 ani la profil:D :D
|
La Multi Ani Si Tot Ce Iti Doresti Si Sa Iei Carnetu` !!!
|
Quote:
|
LA MULTA ANI!numai bine si sper sa te vedem cat mai repede pe sosele cu o masinuta!Bafta si felicitari inca odata!BMW E21
|
Quote:
Nu te mai intreba, deja l-au schimbat! De cati Tauri este nevoie ca sa schimbi un bec? Taurii se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care nu trebuiesc schimbate. De cati Gemeni este nevoie ca sa schimbi un bec? Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec. De cati Raci este nevoie ca sa schimbi un bec? Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma, atunci vor aprinde o lumanare. Dumnezeu este intotdeauna alaturi de ei. De cati Lei este nevoie ca sa schimbi un bec? De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu i! n preajma il va schimba pentru ei. De cate Fecioare este nevoie ca sa schimbi un bec? De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului. De cate Balante este nevoie ca sa schimbi un bec? Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect. De cati Scorpioni este nevoie ca sa schimbi un bec? Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari? De cati Sagetatori este nevoie ca sa schimbi un bec? Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru. De cati Capricorni este nevoie ca sa schimbi un bec? Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu. De cati Varsatori este nevoie ca sa schimbi un bec? Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune. De cati Pesti este nevoie ca sa schimbi un bec? O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului. |
eu zic ca subiectul asta -schimbatu becului- e ceva serios, cu care nu se glumeste chiar asa usor
|
si romanul nostru ''tata meseriasilor''
|
pytyk` da nu prea respecti incadrarea la semafor :)
|
lasa mah, nu scoate vorba din casa, k se supara omu' :))
|
pytyk,tu esti cu fiatul ala punto cameleon,nu?!Am o intrebare,cati bani te-a ajuns vopsitul masinii astfel si unde?Arata foarte bine,mereu iti admir masina cand o vad prin oras!Te intreb pt ca ma intereseaza foarte serios,si eu am de gand sa o vopsesc pe a mea cat de curand intr-un visiniu cameleon(fabrica BMW M6)Mersi! BMW E21
|
Quote:
am luat o neincadrare, 78 lei la policlinica, mama ma`sii de treaba... macar a fost fara puncte |
kiar bine k a fost fara puncte, da-o in ma-sa de amenda :)
|
Quote:
|
Quote:
la mine a fost 53 mil. da am avut o usa lovita, alte mici lovituri ,plus barele de finisat,,normal ar fi 35-40 mil |
vopseaua ai luato de la ei?
|
da, au un catalog cu toate culorile
|
sincer mi se pare un pic cam mult, un prieten de-al meu si-a facut la ghiurca cu vopseaua cumparata de el, portocaliu lamborghini, honda civic, si l-a ajuns mai putin
|
cam kt la ajuns k m-ar bate si pe mine un gand?
|
Quote:
|
Quote:
dupa ce mia facuto de arata super mia vopsit toata aripa stanga cu montant cu tot pana la portiera din fata(bmw e21) la vreo 2 luni vopseaua a inceput sa crape k coaja de ou!au facuto in bataie de joc k acolo is....!SI INCA CEVA SFATUL MEU NU VA DUCETI MASINA ACOLO NICI LA VOPSIT NICI LA PARTEA MECANICA!EU IL STIU PE PATRON SII STIU CE E PE ACOLO! BMW E21 |
2 Attachment(s)
ce sa zic, nu stiu cum a facut-o pe aia dar pe aceasta din imagine a facut-o bine, sunt deja 6 luni si nu are nici o problema iar vopseaua a luat-o de la honda (podul cu lanturi) care tot a lui e
P.S. eu am si un prieten acolo 8) dar oricum daca vb frumos si dai un drept iti face treaba buna |
Quote:
|
iti dau dreptate pytyk` dar vorbisem cu vopsitoru, si lui i-am dat banii, cum ar veni partea lui, nu facuta pe firma
|
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
|
la ghiurca se lucreaza prost si la margineni si la honda.
silviu, baiatul lui, lucreaza bine la service-ul lui nou, parerea mea.... |
3 Attachment(s)
Nu prea are legatura cu ce se vb pana acum, da mie mi-a placut ideea si chiar pe kitch parca nu mergea. Oricum e tare faza.
Attachment 252941 Attachment 252942 Attachment 252943 |
azi am realizat ceva maret. am reusit sa ard un JBL:workout: . cunoasteti o mana buna la lipit? pls.:help:
|
da si eu am un kenwood despris unde as putea sa il lipesc are incinta strikt putin?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning