![]() |
Re: Fiabilitate: japoneze vs. germane
Quote:
|
Quote:
PS: am vrut sa dau edit, sa scriu in loc de taran cuvantul nesimtit pt. ca mi se parea o adresare prea dura, dar analizand ultimele posturi (in care ai jignit gratuit pe toti colegii de forum) cred ca e bine cum am procedat. |
Quote:
|
Quote:
Treaba asta se aplica la mai toate masinile asiatice de pe drumurile patriei, nu vorbim de SF-uri, ca nu comparam preturile la Zonda cu preturile de la GTR, alea-s de numarat pe degetele la o mana, si nu fac obiectul discutiilor de aici. Quote:
Te maturizezi sau nu mai postezi, e simplu. |
Quote:
|
Ai dreptate, si stiu ca poti gasi motive nenumarate.
Nu asta e solutia insa. Sunt convins ca gasesti destule alternative, esti suficient de priceput sa vezi alte variante... |
1- lord_wader te superi pe mine, dar cand era atat de evident ai mai cerut inca poze. asta nu ma deranjat. am spus ca voi pune.
2- alex.panciu care e o mare minte, un mare om, mare caracter, a vorbit ca ultimul mahalagiu aici, si a postat expresii demne de viata pe care o duce ininte sa se lamureasca ce si cum. daca conduc hartii, o matura sau orice altceva nu avea de unde sa stie. 3- daca sunt prost luminati-ma, fara sa jigniti sau abtinetiva de la a comenta. 4- accept orice critica cu placere, dar argumentata si chiar facut cu rautate dar cu bun simt. 5- credeam ca 300zxtt a lamurit problema si ca va fi in continuare despre masini. 6- chiar daca motorul ar fi schimbat si ar avea mai putin cu ~50 de cai, acestia la un 3000GT (si cred ca cam din orice motor cu capacitatea asta) se pot scoate usor din alte componente decat turbo. am pe masina kit de admisie K&N, evacuare schimbata cap coada cu una de inox, si alte artificii. (eu am spus ca am 286 pe acte) |
marcelush, nu-i cazul sa ne alintam suplimentar, e evident ca sunt dispute, hai sa ne relaxam, depasim momentul si discutam despre 2 lucruri: masinile japoneze, si, incredibil, masinile europene.
restul, in alte zone.... |
Quote:
2.cu jigniri ai inceput tu cand i-ai facut prosti pe unii colegi,eu ti-as recomanda sa mai inveti putina gramatica,am 8 clase si nu am facut in viata mea atatea dezacorduri si greseli gramaticale cate ai facut tu intr-un singur post.... 3.spui ca vrei sa te lamureasca lumea....pai cine a incercat sa iti arate cate ceva real ai inceput sa te contrazici si sa ii faci prosti,d-aia nu isi mai bate nimeni capul cu tine pentru ca s-au lamurit cat te duce capul din punctul meu de vedere,din respect pentru toti colegii si pentru aleks,din momentul asta am incetat orice cearta sau discutie in contradictoriu cu tine. |
Quote:
prost i-am facut pe unii si pe altii dupa ce au m-au jicnit ei primii. nu am spus nici unuia ca e prost pana nu a intrecut masura. daca respecti atat de mult acesti colegi, spune-mi doar unul singur pe care l-am atacat eu primul sau l-am jicnit si eu nu mai postez aici. iar dintre noi 2 cel care a aruncat primul replici acide ai fost tu. (SI ASTA FARA ABSOLUT NICI UN MOTIV) cu tine a inceput disputa cand a venit vorba de costul pieselor la japoneze. te-am contrazis si ai luat foc, si pentru ca nu ai putut sa sa ma contrazici cu argumente la ceea ce am zis ai inceput sa jicnesti. |
Quote:
|
Quote:
|
depasim momentul si noi?
prea mult testosteron face rau, e un fel de dopaj:lol: |
Quote:
|
22vin mi-a spus ca sunt penibil si ca nu exista VIN mai scurte de 17 carectere. deci el m-a atacat primul desi nu avea dreptate, si nu regret felul in care i-am raspuns (sper ca acum toata lumea a inteles ca exista si VIN-uri care nu respecta standardul).
daca am conrazis un om care avea dreptate fara insa sa ii vorbesc urat nu inseamna ca l-am jignit. cat despre pustii care scriu in functie de filmele cu masini pe care le-au vazut stim cu totii ca nu sunt putini. acum revenind la tema topicului... tocmai am asistat la un transplant (swap) facut unei pisicute 320 aflate in moarte clinica dupa ce i-a fiert motorul. (dupa mai multe interventii asupra motorului, proprietarul a ales sa-l schimbe cu totul). |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning