![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
BTW se prezinta cineva la Pitesti duminica viitoare?
|
si eu am jantele lu hai-ul sunt alea de la oglinda de le pui sa miroasa frumos in masina.:)) apropo ce masina ai tu sa iti zic eu cate prezoane si ce ET aveau sa iti explic daca intrau la tine.
am verficat DEX si nu scrie nimica de BTW e cumva in chineza sau voi astia mai mici stiti engleza si limbaju de messenger la perfectie ce va mai trebuie limba romana. ca domne ce naibi suntem englezi nu romani |
Quote:
Daca ma gandesc mai bine cred ca intra si motoru de ep vectra 4x4 de 200 de cai....nush sigur:-? |
Quote:
"BTW" : By the way...e un limbaj ...la fel ca si "LOL" |
ai masina ? sau e masina parintilor ? din cate imi aduc eu aminte parca tu nu ai permis ori le-ai avut puse la tricicleta?
|
io am colectie de jante de la tengu , de fiecare data cand ne intalnim , ca prieteni buni ce suntem , mai imi da cate o janta..... NOT .Cand o sa ma fac mare si o sa am si io carnet de conducere si o masina tunata sper sa mi le pun pe ea....NOT
fara suparare da stii vorba aia : Minciuna, nu merge de multe ori la apa. SI >Cainele care latra are picioarele scurte . Sanatate la bufnite!! |
Da, si Vrabia malai viteazu...
Eu cred ca plec la Damboviste ca acu pan, cian, cian era fromooos p-acolea... |
sgm-ul spre final nu mai avea motorul de dacie avea unul de renault.....
dar pana la ultima legala de la bz la care a participat avea motor de dacie de 1.6 cu turbo pe el....ar trebui sa mai rasfoitzi putzin.....cu acelasi motor l-a facut pe tziganul ala cu tt de la bz de mai avea putzin si isi dadea foc la masina... deci tuningul a fost facut pe motorul de dacie,abia spre final sgm-ul avea 1.8 16 v turbo;) |
1 Attachment(s)
ma bag si eu ca musca'n lapte dar.... daca se vorbeste de jantele lui Robert care au fost pe dacia (SGM), atunci acele jante ATS sunt la tovarasul Fabian.
jantele le-am luat noi inainte sa vanda masina ;) cat despre "motorul" de pe sgm atat am de zis: au fost cel putin 5 motoare diferite si oricum nu are rost sa mai vb acum ce a fost sau ce nu a fost pe forumul DRT( Dacia Rally Team) puteti vedea exact ce motoare au fost pe masina numai bine |
2 Attachment(s)
Bah midio , io nu am scris la avatar bmw driver si am dacie din 86 si merg cu 30u. Ai grija cum mai apari prin zona si pe unde mai mumbli ca s-ar putea sa ai surprize. Vorbeste frumos ca te fac fetita , vezi sa nu iti iei vreun cap in gura sa iti faca vreunu ochelarii lentile de contact. Prea minti pervers onanist imputit. E imposibil sa nu dau de tine la pitesti sau la sibiu. Da-te in sange de aici ca a inceput sa puta a handel. De nu te fac sa inghiti tu aparatu ala nou , vezi tu. Vrei sa imi zici "tata" de acu incolo ?
Uite-te la ce fata de duda ai , ce faceai acolo? vorbeai sau latrai ? Du-te si gadila magaru in alta parte. Vezi ca tonetele de bilete se inchid dupa 10 , fugi si i-ati mai multe sa ai si maine. Incearca sa tii dinstanta de locurile publice si acest forum ca e posibil ca io sa nu fiu singuru care o sa te bubuie. Marsh la scorbura bah vierme. https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=67016 |
4 Attachment(s)
din popor adunate...de pe strazi culese...fara numar...cum inteleg unii tuningul:lol:...a se da zoom pe taxiul galben:-P
|
mercic pt poze!
|
Quote:
|
Daca cineva dintre voi are Golf MKIII, cred ca-l intereseaza acest topic :) https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/111901-intalniri-mk3-bucuresti.html
|
am revenit cu forte noi :D ma simt ca un evadat de la puscarie
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning