![]() |
re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.
@Calimero
Nu imi apar masina, caci Kadettul bine stiti ca acum e la mine, dar cursa aia nu e surprinzatoare cu absolut nimic...vazusem filmul pe net dar nu stiam ca e vorba de Calibra ZUM...cum ziceam,cursa nu e deloc surprinzatoare, avand de-a face cu o masina 4x4 ( Calibra ), capabila sa-si puna puterea deloc mica la pamant, in timp ce Kadettul pur si simplu nu are ce cauta pe 400m in configuratia de atunci si chiar de acum...imi place sa o denumesc masina de amuzament personal, intrucat acum, dupa rezolvarea catorva probleme de natura tehnica,masina derapeaza in mers si in treapta 4, de la 130-150kmh...asa ca...pana ar reusi aceasta masinuta sa atinga o viteza la care sa inceapa sa se agate de asfalt, adversarul e mult trecut de finish...totusi exista un film in care calibra se da cu un subaru,iar acolo evolutia ei nu iese din normal pe aceasta cale,desi tot offtopic se cheama,ii urez succes lui edy cu calibra sa anul asta...stiu sigur ca va face treaba... |
Quote:
Masina imi place e interesanta, dar o astfel de masina nu trebuie sa aiba doar motor, nu trebuie sa fuctioneze doar ca un POLIZOR, trebuie sa faca inaintare. |
corect din pacate.
|
Quote:
Iar in filmuletu cu Subaru (Tom ) .... presupun ca de ala e vorba ... Calibra a ramas fara integrala la plecare ( se vede foarte clar si pe filmulet la plecare) ... se stie deja problema Calibrei cu integrala ... imediat dupa cursa masina a avut integrala reparata (cutia de transfer inlocuita acolo pe pista in parcarea din dreapta ) iar Tom a refuzat revansa. Am sa pun link cu filmuletul in cauza -- https://www.youtube.com/watch?v=BQrFW...eature=related |
Quote:
RACINGCODE afera si un boost controler denumit NBC01 care poate controla presiunea in turbo in fuctie de ce parametru vrei si sa intre si sa iasa progresiv. |
calimero tu vrei sa spui ca in filmu ala calibra e fwd 100%? nu prea cred
|
Quote:
|
asta l-a ajutat dupa start a decuplat ceva din pierderea spre spate.
|
foarte corecta observatia ta sebi...se vede ca pleaca ca un 4x4 si ii da putin in nas...asa mi se pare
oricum calibra a fost masina ideala in cursa aia...start de 4x4 si dupa tractiune pe o singura punte...ideal asa ceva, nu? :) |
Quote:
STIMATI DOMNI,dovediti doar k lumea asta e mizerabila si k sunteti buni tastaturisti SEBASTIANE,TU AI ALES LOCUL CU CAPATANA,NU EU ! MASINA LUI A PLEKT TUN,SAU CREZI K DAK EL DE OBICEI FURA STARTUL,INSEAMNA K AVEA NOROI PE BANDA LUI? |
Nu ma amesteca in ce fac altii, te rog sa te abti de la comentarii sau altceva si SEI a spus sa strangi bani sa va dati cand sunt gata masinile.
|
AVAND IN VEDERE K MI-AI REFUZAT PROVOKREA...NU O SA MAI URMARESC ACEST TOPIC KRE E CHIAR NEINTERESANT !
o zi buna |
Daca s-a ajuns la capitolul "nu ma dau cu x ca are caracter infect" si "nu ma dau cu x ca nu prezinta interes" ... cand va mai ganditi sa investiti in masini mai bine imi cumparati mie piese. :))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning