![]() |
Re: E36 - M3 EVO 321 cp (fost 328i) - SV-08-LKN
Quote:
hihi, cu ce masina erai, ca la un moment dat a trecut o masina din contrasens si imediat am auzit claxon fara motiv.... m-am gandit ca e cineva cunoscut si am claxonat si eu.... chiar a ras nevasta-mea de mine ca cred ca ma cunoaste lumea pe drum...:lol::lol::lol: bafta, R |
Quote:
De eram eu la volan ma intorceam dupa tine. :lol: |
PS. ai mai redus din stichere de pe masina.
|
da, am dat toate stikerele jos... se uzasera si erau urate....
R |
se mai organizeaza ceva anul asta in romania ?
|
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/-U07q96_svQ&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/-U07q96_svQ&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
wrx fa un exercitiu mintal , imagineaza-ti ca organizezi ... si ... iti iei sute de miliarde de pwli in gura / cur ... ia sa vedem ... dupa .. ce faci , mai organizezi ? :) e doar o presupunere, habar nu am ce se intampla,din pacate... doar ca de asta imi era frica... sa nu vina momentu in care... sa-si bage unu pwla ... :) p.s: filmu cu razvan din calificari :) |
Quote:
- organizatorul de pana acum nu a facut-o pentru laude,ci doar pentru bani; - de aici deduc ca nu ar trebui sa-l intereseze ce discutii au iesit in ultimul timp; - discutiile alea si pwlile in gura / cur nu le-a luat degeaba; - de ceea ce a reusit sa faca legat de Drift nu cred ca a negat nimeni; - ar trebui sa incerce in continuare, chiar daca nu mai este sprijinul KOE.. Razvane, felicitari si pentru aceasta etapa;) |
Quote:
1 evenimente sunt pe - (minus ) incepand cu timisoara. deci ptr bani ... ? 2 nu comentez.. :) 3 poate... 4 da,ptr aia n-a zis nimeni mersi 5 sa speram , nu intram in subiectul koe ca n-are sens eu,daca as organiza, si as oferi cazare moka / transport moka ... si n-as primi un ... multumesc macar... as lua foc :) |
eu nu stiu despre ce e vorba ca am fost plecat in ultima vreme si am intrebat pentru ca am auzit ca nu se mai tine nimic anul asta....
|
Quote:
Cu toate astea,tot trebuie sa le aduc aminte celor care n-au facut altceva decat sa critice faptele celorlalti desi ei n-au facut nimic, ca, o sa vina momentul in care sute de caini maidanezi si de rasa se vor pisha pe ochii lor... |
Santos - merci de filmuletz....
In rest nu comentez nimic... R |
Te dai frumos tare Razvane, elegant...da o intrebare am....DUD, where the people at??? Deci e ffff gol... DE CE?
|
Quote:
locatia ca o comparatie in romania a fost ceva gen AFUMATI care e la vreo 20 de km de bucuresti ? ceva de genu asta in fine, erau vreo 200 si ceva de km de budapesta , dar departe de vreun oras mare daca nu ma insel :) de aia asa putini oameni ... |
Quote:
|
Quote:
Si apropos de nebuni, nici Dunev nu cred ca e in regula, are de vreo 4-5 ori 10-0 in battle-uri la Mariapocs..extrem de agresiv.. Un exempu: (ultimul viraj, ultima runda) https://www.youtube.com/watch?v=lr64TscVT48 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning