![]() |
Re: B 28 N U T
mistoooo bad boyuu zici ca e audi :))
|
Frumoasa foc dacia .. :)
|
DOGULE! nici o noutate? nimic? Sau vrei sa ne surprinzi cu ceva nou la NUT????? hmmm....sunt tare curios
|
Quote:
Quote:
|
:)) tare faza cu exploziile oricum v-a iesi o masina grozava de asta sunt sigur si am incredere in tine ca vei face mandra batrana DACIE
|
3 Attachment(s)
vinerea e ziua ei de spalare:D
|
Quote:
|
frumoase cauciucurile, sa le rulezi cu placere.
PS:Eu le-am vazut live ieri seara la vulcanizare. Bafta in continuare cu masinuta :D |
sincer sa fiu rar vad cate o dacie aranjata frumos, a ta chiar mi`a lasat cea mai buna impresie, vreau sa te felicit pentru munca depusa, sa te bucuri de masinuta fara incidente, bafta
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
de zapada nu mai zic,am avut anul asta cat ultimi 10. |
Quote:
Aprob pozitiv :D Asemeni si la mine. |
19 Attachment(s)
azi neavand ce face am iesit la treaba cu fimiu,am gasit linkul asta https://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI si m-am pus pe treaba,rezultatul sadisfacator,nu am avut rabdare sa o fac bine,a iesit cat de cat,acum nu stiu ce sa fac,sa le fac pe toate asa,sau sa le fac total albe,cum le-am avut inainte.
atasez cateva poze din inainte si dupa,si am pus un carton galben sa va dati seama de luciu.am tinuto in treapta a 3-a cam 3 ore pt doar o janta:D,dc va apucati de dastea va zic ca e foarte plictisitor:-). si am pus si poze cu roatile spate,155/65/14 pe 8j. |
au iesit ff fain, parerea mea e sa le faci pe toate asa si stelutza rosie..chiar sunt uimit cum au iesit, vroiam sa imi fac si eu insa am zis ca daca nu-mi iesa, stric janta...daca poti scrie cum ai facut ..un tutorial in romana :D pas cu pas ...
|
Foarte marfă.
Ce-mi place mie la tine, e că mereu găseşti cāteceva pe youtube ca să īţi faci şi tu la maşină. Ex: ăsta de acum cu jantele sau Spiţa la jantă vopsită in stilul Ken Block. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning