![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
nu e alex cu asa ceva....poate ceva finutz..dar nu cred ;)
|
pai o faci negru mat si dupa albul ala perlat ? :???:
nu vad dc nu o faci de prima data culoarea finala :rolleyes2 eu zic ca ar fii mai frumos negru mat :twisted: eu am luat ban pt ca le-am zis un adevar ;) |
Quote:
|
off-topic : era smecher...nu mai e ...din cate vad iar a luat ban...:|
|
@shantz: sper ca al doilea ban nu l-ai luat din cauza ca am intrebat eu...
-cu albul ala perlat.....trebuie sa mai astept, pentru ca e mai scump decat pare, iar negrul mat e ieftin rau; oricum nu e nimic hotarat inca, se pare ca mai e timp... @peter: fara viniluri sau aerografe, si fara 2 culori, asta e clar...o singura culoare la exterior, care va cuprinde si jantele (am eu o fixatie cu asta...) iar la interior o alta culoare sau poate 2, dar care sa mearga bine cu exteriorul; sau poate chiar aceeasi culoare si la exterior, si la interior ;) |
In primul rand trebuie sa felicit posesorul masini...FOARTE TARE
Legat de culoare... eu iti sugerez sa nu folosesti negru mat, deoarece acea culoare parca ascunde ceva ....finisajele.(parerea mea).. si daca chiar vrei so o faci negru mat iti recomand sa alegi culoarea din paleta de culori de la porche. Cred ca cel mai bine da o culoare deschisa, indiferend de nuanta, pentru ca la o culoare deschisa ies in evidenta toate detaliile(si daca masina va fi bine finisata o sa arate foarte bine) Spor la treaba in continuare... si ... apropo, in sfarsit o sa apara un tico tunat elegant, daca pot sa zic asa. |
Am uitat ceva... interiorul
La interior iti recomand sa folosesti doua culori (una din culori sa fie cea de la exterior) deoarece tre buie sa fie un contrast acolo. |
Quote:
|
pozeeeeeeeeeeee....
|
Frumos arata albul ala....super tare.
|
Poze noi ? Quick ai tapitat scaunele?
|
@sorin_sorin95: pe cele Sparco nu le-am tapitat inca, ma gandesc serios la un interior din piele complet, dar sa-l fac pe bucatele ca altfel va trebui sa vand cealalta masina :lol: ; daca ma hotarasc sa nu bag piele, scaunul cu defectiune se remediaza usor si n-o sa se vada decat daca-ti arat eu unde a fost defectiunea :D; problema e ca negrul ala de la scaune nu-mi place deloc, as prefera un gri deschis...altfel am compromis tot interiorul, dupa ce ca e mic, sa-l mai fac si negru (sa ascunda si formele...).
Oricum, momentan nu pot face nimic, dar nimic-nimic, si nici daca as putea nu as face...mai intai sa termin cu exteriorul (+vopsea) si cu tablaria pe sub masina (inainte de vopsea), ca altfel nu iese cum trebuie... @braconieru': negru mat as fi vrut sa dau provizoriu, pana aduc masina acasa; stiu ca aceasta "culoare" nu e deloc prietenoasa cu formele si nici cu praful :D , de aceea tot la un alb voi ajunge, sau pe-aproape. Iar la interior, daca nu va fi piele (si nu prea cred ca va fi...), vor fi 2 culori compatibile. @ceilalti: multumesc pt. reply-uri! Cu pozele nu depinde deloc de mine :cry: |
2 Attachment(s)
Am nevoie de putin ajutor. Voi ce ati alege in locul meu?
Oscilez intre: - 219, 285, 286 din prima poza si - bianco 901, cream 913 din a doua... Inclin mai mult spre bej, pentru ca deja am masina alba...si bejul merge cu orice. Voi ce ziceti? (materialul pentru scaune, despre el e vorba...) -> a doua poza: (rog un moderator sa uneasca ambele posturi, eu n-am reusit sa adaug la timp cea de-a doua poza cand am editat) |
albu se intretine greu..se face ca draq... cremul e cel mai potrivit ( 913 ) .. daca masian va ramane doar alba fa-o crem desi alb i-ar fi stat bine dar se face urat ! daca ext ai de gand sa ii faci plafon negru sau capota neagra in V cred ca ar da bine o combinatia negru alb la interior ! parerea mea
|
Cam la ala ma gandeam si eu, 913 :)
In orice caz, combinatie nu va fi, nu-mi place de nici un fel. (nici la exterior....poate doar plafonul negru, altceva nu) Pana maine mai e timp, deci mai astept pareri ;) multam'! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning