Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

DACIA-Wrc 18-01-08 08:48

Re: Club Cielo

asa de bine ma simt cand vad cum se inmultesc prin tara :) sa vad de unde sa mai fac rost azi de bani ca m`as duce sa`mi mai cumpar 2 gume :P

nucu_as 18-01-08 09:02

de sters? sau de mestecat? care o fi mai ieftina? :D:D:D:D:D
merci mult Alex pt sticker acuma sa vad pe unde il pun.....autocolant nu vreau pe parbriz...in interior pe unde ar da bine?

DACIA-Wrc 18-01-08 09:10

oricum ideea ii sa se vada

D o n n 18-01-08 09:14

io il pun pe portbagaj jos in dreapta exact cum il are alex.(dacia)deci nucu...ar fi o idee buna...si o sa fim 3 cu ele la fel:))

nucu_as 18-01-08 09:18

ok...si eu il pun tot acolo...o sa se vada super parerea mea...in loc de DOHC16V o sa fie CieloRunners...oricum noi avem masinile albe si se vede bine fara autocolant alb...eu il pun direct, il desfac si il lipesc acolo in spate....

D o n n 18-01-08 09:22

asa a sa...eu o sa il pun diseara cand ma duc la "alexutza" ;)) sa o si aranjez putin:d

DACIA-Wrc 18-01-08 09:25

tu nu servesti scoala?

D o n n 18-01-08 10:31

poi de joia trcuta n`am mai fost..am fost doar ieri la teze si atata..pe la scoala la mine ploua numai cu 2 si 3...eu stau mai bine akasa,sunt si putin racit...am deja scutire pe 2 sapt...eu am stiut sami iau notele mai devreme sa nu fie nevoie akm sa traga profii de mine sami dea note..:dscuze de offtopic:D

[email protected] 18-01-08 11:57

e pai daca e sa o luam asa vedeti cum arata la prima intinlire e io nu am mai spalat-o nici int nici ext nu credeti intrebati-l pe petrica poate el ii si face o poza sa va arate despre porbagaj bucurestenii il stiu acum e ful

dar la vara sa vedem care o areb mai curata ca mine

Man3l3 18-01-08 14:18

merge sambata sau duminika de o int astia din buc 8) am niste probleme la parcare de pffff =))
P.S am casetofonu original si nu gasesc unde sa bag firu de la antena :(( macar pana imi iau alt casetofon sa ascult radio ca casete:???:
am cautat eu tot bordu dar nu gasesc nici un fir inafara de ala care intra in casetofon daca poate cineva sa ma ajute:sad: Ms Mult

diesel_IQ 18-01-08 14:22

ce nu gasesti ?

Man3l3 18-01-08 14:24

nu gasesc unde sa bag firu de la antena acolo in bord am vazut ca firu ala de antena are ca un fel de mufa ceva probabil intra in alt fir :shock:

B-53-S R L 18-01-08 14:24

Nici a mea nu e mai breaza :-) adevarul este k e bine sa o mai si speli pe vremea asta dar knd stai cu gandu k intr-o ora - doua se face inapoi:???: ...sa vina caldura sa facem si noi intalniri mai dese, sa ne cunoastem si noi si ozn-urile noastre :-) ...bafta.

diesel_IQ 18-01-08 14:27

man3l3 : mufa aia intra direct in cas . uitate dupa o gaura in curul casului , fiind cas original noneuro are mufa simpla : o gaura rotunda (.) acolo intra..

Man3l3 18-01-08 14:28

pai e una bagata in casetofon si una :rolleyes2 unde mai intra ca nu gasesc nica si ascult niste casete din 99 =)) mie si rusine sa dau drumu la el:x

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning