![]() |
Re: Masini de gagici
5 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
10 Attachment(s)
My fav :peace::dance::peace:
|
Ma abtin sa nu zic o prostie...
|
5 Attachment(s)
astea nu va mai plac?
|
1 Attachment(s)
Cel putin pozele cu Daciile sunt de cand au iesit de pe poarta fabricii.... Sunt o fana 1300, si daca imi arati orice masina dinainte de `80 intr-o stare buna, vopsea si piese originale, etc, mi se face pielea ca de gaina :D
PS: mi-ar placea si un aro spartana |
Quote:
|
Nu raspund in numele tuturor, fiecare cu pasaricile lui/ei.... mie imi plac masinile oldschool...
|
maşinile romāneşti vechi sunt ok pentru unii, au īnsă dezavantajul de a fi putin fiabile, fără niciun sistem ajutător (servofrānă, servodirecţie, climatizare la pămānt atāt vara cāt şi iarna etc etc) şi bubele sunt nenumărate după cum le ştim cu toţii. Sunt maşini de īngrijit īn garaj şi de mers de cāteva ori pe an, eu unul aşa fac cu Dacia mea din '73, darmite o fată care n-are nici forţa şi poate nici disponibilitatea să se arunce sub capotă sau sub şasiu īn mijlocul drumului īn diverse ipostaze...
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca asta, da :)
PS. Masina chiar apartine unei gagica blonda, asa ca nu poztez aiurea :) Nu copiati poza, este a unui coleg, nu vreu sa se supere ;) |
masina tipica pentru o fata/femeie : Smart
|
5 Attachment(s)
Quote:
:arrow::arrow::arrow: |
3 Attachment(s)
ceva frumos, placut:eyebrow: si deloc dezgustator, chiar daca e putintel pink :D
|
3 Attachment(s)
:yes:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning