![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Quote:
|
http://www.emaramures.ro/Stiri/23069...-din-Baia-Mare
Greseala pietonului , pe acolo nu se trece doar asa , se circula cu viteza , neatentia asta costa 63ARD , sincere condoleante , un foarte tragic accident :( |
Quote:
|
Quote:
|
Rotar doar ce`a spart EVO`ul de cateva ore, iesind in derapaj pe ceva camp si agatand si un stalp calumea.(Din auzite, dar surse de incredere)
|
Da el ii ok?
|
mno....nasol :( pare rau sa aud asta
|
iam vazut si eu masina pe platforma :|
|
era lovita rau?
accident si la peco lukoil dintre 2 veverite si satulung ,a iesit o dubita fiat din peco si a dat intr-un audi a4 care mergea regulamentar,nu au fost victime doar avarii destul de grave,omul cu a4 mergea in concediu cu familia se putea produce o tragedie daca nu reusea sa tina masina pe drum ,in parcare era un camion,a4 s-a invartit de doua ori in drum,chiar in fata mea a fost accidenul |
nu mi sa parut sa fi fost lovita tare masina,nu am fost atent cand a trecut platforma.oare ce a facut?de a lovito ?:|
|
masina este un pic atinsa, dar stati linistiti ca se repara, doar ca va dura un pic,,, multumesc celor care si-au facut probleme si nu in ultimul rand contoarelor
|
important e ca nu ai patit nimic, fiarele se indreapta sau inlocuiesc ...
|
Quote:
|
ieri seara un mondeo break si un cougar alb(daca retin bine), ambii cu nr straine s-au intalnit fata spate pe independentei in fata aceleli terase noi, dar era si salvarea prezenta.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning