![]() |
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Vara e cald, toata lumea pe unde apuca.. :lol:, acuma sunt mai multi pe acasa, lucru, scoala , faculta.. :lol:
|
De craciun o Sa Revin in Baia Mare pentru alte cateva zile "Sarbatori" Sper sa am parte de aceeasi primire calduroasa pe care am avut-o si data trecuta!
|
Quote:
|
asa va fi ! sper sa prindem sapada la semafoare sa mergem doar de-a latu sa vedeti ca si masinile cu tractiune fata se pun frumos de-a latu :)
|
Thumbs up for FWD :D
|
Si aproape a mai trecut un an .. si nimic nou pe aici.. :lol:
Propun pe Vineri (12.08.2011) ,ora 21:00 , in parcarea Real,- o intalnire intre membrii forumului ..poate poate.. ne mai strangem unii la o vorba, mergem la un suc, orice, asa de dragul vremurilor apuse.. :lol: Sa speram ca nu voi fi singur in parcare.. :lol: Vineri 12.08.2011 Ora 21:00 Parcare Real,- |
este autobus la ora aia spre Real ? :sad:
|
daca nu duc maine masina in "Dezdoit" fac prezenta, dar si daca o duc vin cu masina provizorie:D
|
Quote:
|
deci eu voi fi prezent! doar luni duc masina sa mi-o faca!
si pana la urma doar eu cu roby am sa fiu? |
A fost frumos, n`am ce sa zic mai mult.. :lol:
|
iti dau dreptate.
|
de mult nu ne-am mai strans atat de multi.... chiar a fost reusita intalnirea.... :peace:
|
ce ciuda imi poate fi ca nu am putut ajunge nici cum JUR!!!...am trecut cam pe la 00:05 peacolo dar nu mai era nimic din pacate! asta este! data viitoare mai mult noroc!
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2025 4Tuning