![]() |
re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers
We all miss you ...it's not the same ...:((
|
R.I.P. Micutzule !
|
Quote:
|
Din pacate nu am gasit solutie sa pun pt ca trotuarul nu se poate sparge iar pe stalp daca prindem in ziua doi o sa fie data jos ori de primarie care are pus cos de gunoi acolo ori de electrica care este proprietara stalpului...suna aiurea dar asta este realitatea din pacate :( ..."Traim in Romania iar asta ne ocupa tot timpul"... :(
|
o cruce mica de fier langa stalp bagata in asfalt nu cred ca ar deranja pe nimeni. sunt atatea cruci. daca va duceti pe grivita acolo unde a murit pustiu ala de 18 ani in pasatu ala negru o sa vedeti ce cruce iau facut parintii marmura neagra cu marmura alba. toata lumea se uita si isi aduce aminte de el. de micutzu de ce sa nu isi aduca?????
|
Usor de zis greu de facut...poate unul din parintii aia este consilier la primarie...daca ne poti ajuta cumva chiar te rugam...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca s-ar reusi pana la implinirea unui an de la nenorocire ... ar fi ceva ... :cry::cry::cry: |
Quote:
|
mai sunt 24 de zile ... tu sau altii de acolo ... daca o sa vrea si o sa aiba posibilitatea.... poate o sa reuseasca ... mai e inca timp ....
|
monumente de orice fel se fac dupa un an de la deces,asa ca nu e timpul pierdut.cred ca o sa gasiti o modalitate de a face ceva acolo,nu cred ca e cineva atat de absurd incat sa nu permita amplasarea unei cruci sau mai stiu eu ce
|
Monumentul ar fi bine sa fie facut dupa ce se termina lucrarile din zona.
In felul acesta evitam/evitati sa facem/faceti de 2 ori acelasi lucru. Eu asa zic ca ar fi bine. |
Quote:
|
daca nu se poate amplasa o cruce si trebuie cereri peste cereri , propun sa facem un panou prins pe stalp cu poza si data ....!
ce ziceti de idee? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning