![]() |
Re: Sa ne cunoastem
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Uite aici 2 exemple de E46 cu pleoape foarte frumoase... restu...:no: pleoape sau bad boy tot acolo e :) DaBotta sa ai parte de noul motor... cand vi pe la bloc pe la Andrei cu calibra gri ? :D sa auzim si noi glasul de la HHI ? :D |
Quote:
Quote:
@ neo vezi ce bine arata capota fara semn?? |
mda stiu sa fac diferenta intre pleoape sau prelungiri de capota bad boy doar si eu am avut la corsa dar mi am spus parerea ca nu imi place, pozele cu bmw-ul prelungirea chiar arata bine si parca mi am schimbat parerea/ dar ii prea accentuat prelungirea de capota nu am spus din parere de rau dar nu da bine......acuma tuh faci cum vrei....
|
[QUOTE=Vlad_BMW;2775896]Roxana , modelul asta arata bine cu pleoape .. dar cu pleoape mai usoare... nu asa accentuate .. :)
Uite aici 2 exemple de E46 cu pleoape foarte frumoase... restu...:no: 1. Daca tot faci comparatie spune-mi mie in fata daca nu iti convine ceva "cu pleoape foarte frumoase... restu...:no:" 2. Nu ma intereseaza parerea ta, nu ti-am nici cerut-o daca tot ai inceput sa compari "pleoapele" 3. Eu am vrut sa le fac asa agresive, cui nu ii place sa nu se uite (sper ca te simti) ;) |
Quote:
|
Eu cred ca Vlad a vrut neaparat sa ne arate gigicile alea doua, din poza 2, si a cautat pretext pentru asta :D
|
eu nu cred ca va bate-ti :)))))))))))) pt niste pleoape
|
Quote:
|
mda eu am vazut masina si voi gagicile hi hi hi :) apropo despre ce vb despre masini sau gagici ca sa stiu daca ne incadram in topic :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sa ma prezint si eu ma numesc romi am 26 de ani,nu ma omor cu nimik si ma pasioneaza masinile "tunate"da cu bun gust nu exagerate
sa va prezint bebelusa mea,care iese mai rar din garaj sau parcare datorita fapt ca nu am permis alfa 147 facelift alb perlat jante 225/35/18 goodyear f1 cam atat mai necesita cateva modificari dar nu o sa fie prea vizibile,o folie deschisa si la interior mai mult muzica e stock in ea pt ca oricum nu ascult decat rar,ce ma pasioneaza e sunetu motorului that's my baby pt alte poze click here http://www.***********/photos/23580382@N06/ |
Quote:
|
da....super frumoasa.... are cate outin din toate, stil, gust...etc... sa ai parte de ea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning