![]() |
Re: Masinile din ARAD
pacat ca nu mai vine gti-ul
arata bine de tot |
ieri cand l`am sunat era inca in germania..a zis ca ma suna el cand ajunge sa ma duc sa vad ce a luat..nu am vb mai mult
|
...parca vad ca-i 1.9 tdi :lol:
|
pe langa ATV, 520i, c200 etc.. nu cred ca`i genu :P
|
sper ca nu e...
|
Quote:
sper sa am ocazia sa o studiez pe viu .... :-):wave: |
4 Attachment(s)
apropo sambata vin in oras cu ea.e gata de ieri:)
|
Unde va adunati? Si daca va adunati acum sambata o sa fie vremea urata (asa am vazut pe net). Unde va intalniti totusi? Si la ce ora?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pareri:lol::lol:???
|
ai 15 ani ????:PPP faina masina motor cp ????
|
Pai am inteles din postari anterioare ca la patinoar e intalnire de loganclub pe sambata 01.03.2008 la 14:30. Am dreptate? O sa dau o tura pe acolo la ora aia. Dar unde va intalniti cei din comunitatea 4tuning Arad? Cine sunt cei din fata primariei in serile senine? Sunt mai multe cluburi care-si dau intalnire in acelasi loc? Tin minte de multe ori ca mai provocam (sau poate e reciproc si pt adversar) unele liniute inspre primarie si multi se opreau acolo, dar nu aveam idee care club isi dau intalnire. Eu mai sunt in clubopel si ne-am mai dat intalniri in parcare la Plus ca e mai goala seara (parcarea....), spre exemplu.
Cat despre bmw-u' lui bullettt, e fain, sa-l folosesti sanatos, dar baga ceva detalii despre motor, putere, modificari. |
glontu? coincidenta sau premeditata treaba?
in prima poza, la semnalizatoru din dreapta ai o "steluta" iar in a 2-a la oglinda din dreapta. artistic serios de nu :) cat despre masina ca atare, stii tu: ma abtin :P |
5 Attachment(s)
poze cu noua mea mashinutza Renault Clio 1.4 16Valve 100CP
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning