![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
wow foarte frumoasa toba:)...a venit mos nicolae mai devreme cu o sapt
|
Quote:
sa vedem ce primesc eu de la mr cat de mos :D si ce o sa ii aduca mos craciun - poate niste pedale de carbon |
wow superba toba:Xdibia astpet sa pui o filmare ceva cu sunetul:)e norocos mr cat ca a venit mosu asa devreme:)
|
pfff...dc am crezut eu ca frande mana este toba?:D:((...scuze pt postat dublu nu stiu dc dar nu imi apare ca am postat si apoi imi apar ambele posturi..::(
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu filmuletul...dar am avut impresia ca ai schimbat tobele:D...
|
Quote:
|
Quote:
sondele lamda is pe galerii - cite una pe fiecare galerie - inainte de catalizator - anul trecut am mai avut pb cu una din sonde si aveam niste pierderi de putere super naspa - am pus sonde noi - nu prea aveau motiv sa se strice - oricum trebuie sa dau galeriile jos ca sa le invelesc cu banda termoizolanta si o sa vad ce e cu sonda |
Quote:
sincer ma impresioneaza cunostintele tale vaste de mecanica;) sar putea sa se fi stricat sonda mie imi dadea eroare cu una noua deci nimic nu e imposibil |
Am vorbit cu Provenzano.(posesor BMW E39 M5).O sa`ti explice in mare despre ce este vorba la masina ta.
|
Quote:
Quote:
acum cu serpii sondele stau linistite suficient de departe de blocul motor si imi place mult cum se comporta motorul de cind am schimbat galeriile dar la o diagnoza de rutina am vazut eroarea - ( eu cind ma doare ceva nu ma duc la doctor dar pe cat il duc la control periodic :D) |
Quote:
cu forumul in ultima vreme am si eu tot felul de probleme ciudate Quote:
|
n.am ras de tine dar ma gandesc ca mr cat se linge pe botic acum;) si se intreaba cand o sa mai primeasca
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:37. |
- Copyright 2026 4Tuning