Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

JusT_SaY_BoBo 25-11-09 15:08

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

wow foarte frumoasa toba:)...a venit mos nicolae mai devreme cu o sapt

CED 25-11-09 15:09

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2835855)
De curiozitate...Dupa ce calendar te ghidezi?Ce repede vine Mosu` la tine(CAT).Motanu` meu mai are de asteptat.Asta seara sper sa intre la vopsit.
Te salut!

pai - au venit si nu m-am putut abtine sa nu le montez - frina de mina s-a potrivit ok dar schimbatorul mai trebuie un pic modificat ca sa il las cit mai jos - normal erau gindite pentru consola centrala modificata
sa vedem ce primesc eu de la mr cat de mos :D si ce o sa ii aduca mos craciun - poate niste pedale de carbon

JusT_SaY_BoBo 25-11-09 15:10

wow superba toba:Xdibia astpet sa pui o filmare ceva cu sunetul:)e norocos mr cat ca a venit mosu asa devreme:)

JusT_SaY_BoBo 25-11-09 15:12

pfff...dc am crezut eu ca frande mana este toba?:D:((...scuze pt postat dublu nu stiu dc dar nu imi apare ca am postat si apoi imi apar ambele posturi..::(

ice_wysss 25-11-09 15:13

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 2835880)
pfff...dc am crezut eu ca frande mana este toba?:D:((...scuze pt postat dublu nu stiu dc dar nu imi apare ca am postat si apoi imi apar ambele posturi..::(

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))

CED 25-11-09 15:18

Quote:

tobele sint rezolvate - la interior mai am multe de facut - o sa ma ocup de interior mai mult de acum - filmulet cu sunetul e cu citeva pagini in urma de cind am pus galeriile - apropo de galerii - coincidenta sau nu - am eroare la una din sondele lamda - sper sa nu fie din cauza serpilor - ce e mai ciudat ca motorul merge super si chiar nu am simtit nimic neinregula - dar pe tester imi apare eroare la un senzor la una din sonde

JusT_SaY_BoBo 25-11-09 15:20

stiu filmuletul...dar am avut impresia ca ai schimbat tobele:D...

ice_wysss 25-11-09 15:21

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2835904)
tobele sint rezolvate - la interior mai am multe de facut - o sa ma ocup de interior mai mult de acum - filmulet cu sunetul e cu citeva pagini in urma de cind am pus galeriile - apropo de galerii - coincidenta sau nu - am eroare la una din sondele lamda - sper sa nu fie din cauza serpilor - ce e mai ciudat ca motorul merge super si chiar nu am simtit nimic neinregula - dar pe tester imi apare eroare la un senzor la una din sonde

Intreaba`l pe Provenzano..Ai schimbat tot traseul de evacuare?

CED 25-11-09 15:27

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2835912)
Intreaba`l pe Provenzano..Ai schimbat tot traseul de evacuare?

acum am schimbat doar galeriile de evacuare - tobele is facute mai demult adica - inainte de vopsire - dupa galerii e catalizatorul borla proxs - apoi toba de mijloc in V si din ea ies cele 2 finale - tot borla
sondele lamda is pe galerii - cite una pe fiecare galerie - inainte de catalizator - anul trecut am mai avut pb cu una din sonde si aveam niste pierderi de putere super naspa - am pus sonde noi - nu prea aveau motiv sa se strice - oricum trebuie sa dau galeriile jos ca sa le invelesc cu banda termoizolanta si o sa vad ce e cu sonda

SASU5 25-11-09 15:33

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2835931)
acum am schimbat doar galeriile de evacuare - tobele is facute mai demult adica - inainte de vopsire - dupa galerii e catalizatorul borla proxs - apoi toba de mijloc in V si din ea ies cele 2 finale - tot borla
sondele lamda is pe galerii - cite una pe fiecare galerie - inainte de catalizator - anul trecut am mai avut pb cu una din sonde si aveam niste pierderi de putere super naspa - am pus sonde noi - nu prea aveau motiv sa se strice - oricum trebuie sa dau galeriile jos ca sa le invelesc cu banda termoizolanta si o sa vad ce e cu sonda

ce repede vine craciunul pentru unii;) si de craciun o sa ne spui ca a venit iepurasul....
sincer ma impresioneaza cunostintele tale vaste de mecanica;) sar putea sa se fi stricat sonda mie imi dadea eroare cu una noua deci nimic nu e imposibil

ice_wysss 25-11-09 15:38

Am vorbit cu Provenzano.(posesor BMW E39 M5).O sa`ti explice in mare despre ce este vorba la masina ta.

CED 25-11-09 15:46

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2835956)
ce repede vine craciunul pentru unii;) si de craciun o sa ne spui ca a venit iepurasul....

:D nu ride de mine - asa sint eu mai visatoare - imi plac sarbatorile si cadourile :D

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2835956)
sincer ma impresioneaza cunostintele tale vaste de mecanica;) sar putea sa se fi stricat sonda mie imi dadea eroare cu una noua deci nimic nu e imposibil

cu sondele am studiat anul trecut de mi-au iesit ochii din cap - bine ca numai eu pot sa patesc asa ceva - am pus 2 sonde noi dar una din ele s-a stricat la montaj si nu mi-am dat seama atunci - cum erau galeriile vechi una din sonde era f aproape de bloc si la montaj s-a taiat un fir - pt ca nu mi-am dat seama ca ar fi posibil si motorul nu mergea bine am incercat orice altceva - debitmetru, supapa din rampa, pompa de benzina si abia cind am desfacut din nou galeriile am vazut firul taiat - pe urma toate bune
acum cu serpii sondele stau linistite suficient de departe de blocul motor si imi place mult cum se comporta motorul de cind am schimbat galeriile dar la o diagnoza de rutina am vazut eroarea - ( eu cind ma doare ceva nu ma duc la doctor dar pe cat il duc la control periodic :D)

CED 25-11-09 15:58

Quote:

relax - seamana si nici eu nu am zis ce e -
cu forumul in ultima vreme am si eu tot felul de probleme ciudate

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2835975)
Am vorbit cu Provenzano.(posesor BMW E39 M5).O sa`ti explice in mare despre ce este vorba la masina ta.

ms - o sa iau legatura cu el - :D

SASU5 25-11-09 16:01

n.am ras de tine dar ma gandesc ca mr cat se linge pe botic acum;) si se intreaba cand o sa mai primeasca

CED 25-11-09 16:04

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2836036)
n.am ras de tine dar ma gandesc ca mr cat se linge pe botic acum;) si se intreaba cand o sa mai primeasca

nici eu nu sint chiar normala - recunosc si chiar imi place sa fiu asa - daca e cuminte o sa mai primeasca ca vreau sa il vad fericit

All times are GMT +2. The time now is 06:37.

- Copyright 2026 4Tuning