![]() |
Re: Colantari auto profesionale
Quote:
Te putem programa maine dimineata la ora 09:00. Asteptam o confirmare din partea ta. Date de contact: http://www.dcmdesign.ro/contact.php# Adresa: http://www.dcmdesign.ro/poza-zoom.ph...ages/harta.jpg |
Quote:
|
Quote:
Nu putem sa dam afara masinile programate la care lucreaza baietii deja. De asta sunt programarile facute. |
Asa este, nu mi-am luat liber pentru venit la colantare ci pentru altceva. Si voiam sa "impusc doi iepuri" deodata ca sa ies mai ieftin (drumul costa extra). Oricum, o sa anunt pe thread cand as mai putea veni/programa.
Multumesc inca o data! |
Quote:
Si imi pare rau ca nu te pot ajuta astazi. |
Salut cat ma costa plafonul la o solenza negru lucios?
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
lucrare facuta de aproximativ juma de an.de curand mi-am facut cont si trebuia sa le multumesc baietilor de la DCM Design pt felul cum au realizat lucrarea.de cand am colantato foarte multi s-au aratat incantati si au fost interesati cine sunteti si cum lucrati.va salut baieti si s-ar putea peste vreo 2 saptamani sa trec pe la voi pt infoliere faruri si pt niste stickere.
|
Multumim pentru aprecieri.
|
2 Attachment(s)
Colantare plafon cu folie carbon.
|
2 Attachment(s)
Colantare plafon cu negru mat.
|
3 Attachment(s)
Colantare negru mat Renault Megane.
|
3 Attachment(s)
Colantare capota in negru mat si cu folie carbon, masca fata folie carbon, plafon negru mat oglinzi in folie carbon.
|
la un Hyundai i30, capota colantata cu folie carbon, poti spune un pret?
|
Quote:
Salut, Capota colantata in folie carbon te costa 299 lei. Timp de executie 30 min. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning