![]() |
Re: Accidente
1 Attachment(s)
NU o patit nimeni nimic numa soferu de la alfa o fost ranit usor la cap si faza o fost ca cel cu alfa o depasit o masina pe dreapta si cel cu passatu nu lo vazut si o iesit de langa benzinarie (de la ace in sus ) si o intrat cel cu alfa in pasat in partea stanga fata de o intors pasatu cu botu inapoi catre ace si cel cu alfa o intrat pe contrasens si o urcat pe trotuar , o rupt un stalp si so oprit pe iarba ....acuma la 22:40 am mai trecut pe acolo si duceau passatul.
|
ceva accident in baciu... de vreo 30 min stam aici pe loc... au trecut de ja vreo 5 salvari si 2 smurduri
|
4 Attachment(s)
Cu decapotabila prin caruta
Quote:
|
4 Attachment(s)
Un sobolan a provocat un accident cu patru raniti!
Quote:
|
:-s primu acident il stiu p baiat... 2 acidente.. azi cand veneam din zalau... unu la benzinaria rompetrol din zimbor un mosh cu o dacie.. nu sa asigurat cand a iesit si un passat la lovit. si altu inainte sa intri in judetu cluj cum e panta aia.. un seria 6... so saturat de asfalt si o zis sa vada cum merge p iarba...
|
pacat de eclipse chiar imi placea
|
culmea ironiei e ca avea numerele "RAM" :P
|
ii ala din zorilor, nu?
|
Quote:
|
tiipu care conducea e frateso lu ramona pacat de mashina
|
inca un acident de o jumate de ora.. la semaforu de langa bila.. unu cu ceva motor sa bagat intrun taxi.. din cate am vazut taxiu parea sa fie de vina... dar si cel cu motocicleta cred ca avea viteza :-s
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cinci răniţi într-un accident la Bonţida
Quote:
Corectare din partea mea, aceea este Dacia Nova si dubita este Renault Master :) Nu cred ca este saptamana fara accident acolo...ar trebuii un semafor sau o camera pe linia aceea dreapta.... |
vai ce dezolant arata dacia aia . extraordinar
in romania asta iti trebuie ROLLCAGE |
Cred ca masinile produse in romania pot concura cu cele chinezesti la capitolul siguranta, poate mai bine spus lipsa acesteia in cazul unui accident
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning