![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Ar fi mult mai complicat,iti dai seama..:rolleyes2..si..regina mea sta la garaj;)
|
ar fi mai complicat, dar daca tot faci o treaba, sa fie calumea pana la capat:D
|
Quote:
|
Poi o fi avut dar nah, asta oricum nu o sa fie identica, din mai multe puncte de vedere. Sunt impotriva autocolantelor si pentru ca se deterioreaza destul de repede. Si nu cred ca masina asta va fi masina de duminica.
|
am vazut vopsite cu dungile alea si nu dadea bine, in schimb cu autocolant da :)
era sa uit , bineeeee bogdaneeee :D de maine se misca lucrurile si la bestia mea :D |
superbaaaaaaaaaaaaaaa!bv bogdane!ma bucur ca ti-a iesit culoarea asa cum ai vrut!grija mare la echipat sa nu o zgarii.............:D
|
Multumesc pt aprecieri baieti:-)
Presimt eu ca masina asta o sa va placa la nebunie!!!:D BULLDOG,intradevar masina nu va fi o replica identica a R12 Gordini si nici nu va fi de duminica,insa,in cazul dungilor e vorba de latura practica;)..daca as fi avut cabina de vopsit la mine in curte,poate le vopseam..intelegi..:rolleyes2 Insa sincer cred ca vor iesii mult mai bine in autocolant,plus ca daca se deterioreaza in timp,mai fac altele,ce-i problema de asta:?: Razvanele,multa bafta si tie si sa o vedem si pe a ta vopsita,ca tare sunt curios:-) |
nu o vinzi ? :)
|
Ba da:-)..insa astept sa fie gata,ca nu mi-o ia nimeni asa despuiata..:lol:
|
fff frumos
multa bafta si atentie la echipare |
Quote:
|
extraordinara culoarea,sa o ti curata acu :D
p.s ti am zis ca o sa iasa bine :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
S-a ajuns si la pagina 69. Apropo vad ca nu ai renuntat la luminile de marsalier ,nu dadea mai bine fara?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning