![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
da lucica......si iti multumesc pentru asta......amandoi am fost luati la bani marunti la inceput.....dar uite ca se poate face ceva frumos daca nu ii bagi pe toti in seama
|
am urmarit tot topicul superba masina ta extraordinar de frumoasa.sper sa o vad live daca tot suntem din oradea amandoi.numai bine
|
Felicitari tatutu! Din cate vad va iesi destul de bine la final...
|
iara se suspenda lucrarile...din cazua ca la oradea ii o vreme de ***.... :( ninge intr-una speram sa vina soarele si pe strada noastra :)
|
grav,foarte grav,a iesit motorul.bafta in continuare
|
A iesit foarte frumos masina, nu exista termen de comparatie cu ce era in primele poze. Interiorul cum il faci?
Mult succes in continuare! |
toata tapiteria va fi portocalie cu alb...sau cu negru....la fel si bordul....acuma o sa vad eu.......din pacate la noi ninge intr-una.....stratul de zapada de pe masina este de vreo 20 cm :( pana nu se potoleste vreme nu pot face nimica....dar vorba aia...."mai bine mai tarziu decat nicodata" ....lucrul bine facut cere rabdare :)
|
Quote:
|
va da super cu bord portocaliu astept cu nerabdare sa vad cum iese bafta in continuare ! ;)
|
5 Attachment(s)
poze cu masina si cu zapada:))))
|
nu a lasato zapada mai jos ? :D
|
Pff, catamai zapada :D
|
zici ca este locul unei crime...:D asa este de izolata masina. Nasol fara un garaj :(
|
ehe ce zapada la voi acolo,noi o cautam ,cum se anunta zapada la munte cum dam buzna:):)bafta
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning