Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Challenges (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/34936-challenges.html)

L33L00 11-03-08 10:10

Re: Challenges

din cate stiu nu v-am cerut parerea si in plus aici nu e comentarii lucrari ... get lost

no limits design 11-03-08 10:11

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1399628)
Baieti, asta e baza;):arrow:
PS: Aveti 7 zile, profitati;)

azi e dead-line corect?....:rolleyes2

EaGle 11-03-08 15:16

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1416109)
azi e dead-line corect?....:rolleyes2

Corect, azi la 19:20..

no limits design 11-03-08 18:24

e 19.20 in realitate si 21.24 pe forum:lol:

Gabi 11-03-08 19:06

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 1416102)
din cate stiu nu v-am cerut parerea si in plus aici nu e comentarii lucrari ... get lost

Nu fii porc (!!!)...
Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 1410076)
ideea e buna dar asi putea spune ca ti-ai batut joc de donor , cand vazusem poza mica am crezut ca e ceva .... dar

... si schimba-ti semnatura, mai exact, sterge linku' ala, ca sa nu-l sterg eu.

Battle || Toyota Carina x12

F.E.A.R 13-03-08 12:18

1 Attachment(s)
... masina mea... NLD mii de scuze, nu am reusit sa pun masina aseara (probleme cu netu':x)... asteptam un poll... multumim !

Manson 13-03-08 21:21

mai are rost sa se faca pool-ul?...:))

F.E.A.R 13-03-08 22:17

ba eu chiar sper sa se faca deoarece este primul battle la care particip...

F.E.A.R 14-03-08 13:28

... sa inteleg ca nu se mai face poll ? Daca nu are timp Gabi il rog pe Ra sa il faca... o sa spune-ti ca sunt nerabdator si sincer chiar sunt (pentru a putea lansa urmatoarea provocare) :lol:...

P.S - in postul anterior cand am spus "ba" m-am referit la "b" si "a" fara caciulita la "a" (chiar nu as vrea sa se inteleaga ca sunt vreun needucat)

Gabi 14-03-08 19:02

Nene, tu chiar nu poti sa faci o comparatie intre cele 2 masini si sa-ti dai seama ca probabil nu ai primi nici un vot ? Ce rost are sa-mi pierd timpu' sa fac pollu', doar ca tu sa o iei din prima? Sfatu' meu e sa mai muncesti un pic si... sa faci un battle, atunci cand calitatea lucrarii tale va spune "fraiere, te ard!".

F.E.A.R 14-03-08 22:18

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1424580)
Nene, tu chiar nu poti sa faci o comparatie intre cele 2 masini si sa-ti dai seama ca probabil nu ai primi nici un vot ? Ce rost are sa-mi pierd timpu' sa fac pollu', doar ca tu sa o iei din prima? Sfatu' meu e sa mai muncesti un pic si... sa faci un battle, atunci cand calitatea lucrarii tale va spune "fraiere, te ard!".

Gabi sincer nu iti inteleg aceasta rabufnire! Sa iti reamintesc ca tu cu manuta ta ai facut battle-uri cu masini de o calitate "ireprosabila" ?... Eu te-am rugat si am folosit limbaj adecvat ca tu sa ma iei pe mine cu "nene" ca pe piciu' ala de 13 ani cu bananele??? Inca o data te rog sa faci un poll (asa cum ai putut sa scrii un mesaj atat de lung puteai sa faci si un poll la fel de bine) pentru ca eu sunt nebun si vreau "sa o iau din prima".Nu cred ca esti in masura sa judeci pentru toti membrii si sa spui ca nu ar vota nimeni masina mea! Multumesc pentru intelegere !

Gabi 14-03-08 23:33

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 1424851)
Gabi sincer nu iti inteleg aceasta rabufnire! Sa iti reamintesc ca tu cu manuta ta ai facut battle-uri cu masini de o calitate "ireprosabila" ?... Eu te-am rugat si am folosit limbaj adecvat ca tu sa ma iei pe mine cu "nene" ca pe piciu' ala de 13 ani cu bananele??? Inca o data te rog sa faci un poll (asa cum ai putut sa scrii un mesaj atat de lung puteai sa faci si un poll la fel de bine) pentru ca eu sunt nebun si vreau "sa o iau din prima".Nu cred ca esti in masura sa judeci pentru toti membrii si sa spui ca nu ar vota nimeni masina mea! Multumesc pentru intelegere !

Prietene, poate tonu' mesajului meu n-a fost unu' tocmai... amical, da' daca ai urma sfatu' pe care ti l-am dat, ar fi mult mai bine pentru tine. Daca ai fi avut o masina competitiva, as fi facut battleu' si... ca sa-ti lamuresc problema, da, am facut battle-uri inutile si tocmai d'aia nu mai fac acum.

F.E.A.R 14-03-08 23:53

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1424981)
Prietene, poate tonu' mesajului meu n-a fost unu' tocmai... amical, da' daca ai urma sfatu' pe care ti l-am dat, ar fi mult mai bine pentru tine. Daca ai fi avut o masina competitiva, as fi facut battleu' si... ca sa-ti lamuresc problema, da, am facut battle-uri inutile si tocmai d'aia nu mai fac acum.

"Prietene" spui ??? Ba din contra ! Ma abtin de la alte comentarii... Totusi nu vad ce ai castigat tu prin treaba asta... poate doar inca un dusman pe forum...

gicuq 18-03-08 11:20

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1424981)

"ai urma sfatu' " se scrie A-I
"ai fi avut o masina" se scrie A-I domnu' user special Gabi

HoricutzWSR 18-03-08 15:00

...sau nu... :)) :))) :)))))

All times are GMT +2. The time now is 23:38.

- Copyright 2026 4Tuning