![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
|
1 Attachment(s)
Un TIR incarcat cu fier s-a intors pe dos. In 3 Mai pe langa Ramnicu Valcea.
|
Acolo am mancat noi mici :D
|
Quote:
|
Le-am pus filtre sport...
|
Azi dimineata la intrarea in Cristur era un Clio cu moaca varza. In fata mai erau motorul si rotile in rest si-a spart toate plasticurile. Ce minte tre sa ai sa-ti iei Clio?
|
nu era cumva Renault Symbol? l-am vazut si eu azi, chiar in fata mea cu maxim un minut, doua s-a intamplat, ca nu a venit inca police si se uita fiecare la propria masina sa vada ce si cum.
cu o dubita Mercedes model mai nou de culoare visinie nu s-a inteles Renault, probabil francezul fiind de vina, dupa urma lunga de franare a Mercedesului.. |
Clio Symbol era ;)
|
eu...:cry2::cry2::cry2:
spoiler fata spart-aripa dreapta infundata-oglinda dreapta-spoiler spate- mi-a fugit de fata la 30-40km/h ... tot ce am reusit sa mai fac e sa evit copacu`si cam atat... e bine ca nu am patit nimic... o sa revin cu poze https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=14552 https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=14551 |
Nasol, da unde ai fost?
|
pfff...mai incolo de Hasdau...nu stiu exact..e prima data cant am fost pe acolo
|
Nasol, acum umbli prin shroturi dupa piese mai moca, bine ca nu ai patit tu nimic
|
la viteza aia chear nu cred ca purteam sa patesc ceva...
de umblat umblu numai pt. oglinda din dreapta...aripa o indrept eu si spoilerul il fac..sau nu il mai pun...ca e la moda sa nu ai :-) |
cum ai reusit asemenea cascadorie? casco exista?
|
pai...era drum de tara,pietrele de pe jos care se vad si in poze (o parte din ele)
erau ude...cauciucurile mele prea fine...pur si simplu mi-a fugit de fata... casco? nu merita pe masina mea...+ ca nu e inscrisa |
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning