Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/28735-oltcit-club-12-trs-on-steffan-dj-63-cro.html)

Spark 06-04-08 20:56

Re: oltcit club(furia rosie)

si daca 15 cu 7j e mic ce urmeaza ?

Laure2fast 06-04-08 20:58

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1469530)
si daca 15 cu 7j e mic ce urmeaza ?

borbet a 16 9j..

B-22-GIL 07-04-08 00:13

9j??????????? unde le bagi frate? decupezi aripile spate sau cum? si pe fata ar trebuii facut unghiu ala de cadere ca stau rotile cam aiurea... in 'A' mie nu-mi place deloc chiar daca sta mai bine pe curbe; si la mine e la fel si trebuie sa rezolv problema!

Laure2fast 07-04-08 07:33

nu decupez nici o aripa...cu o vizita la un tinichigiu intra fara probleme

Laure2fast 07-04-08 12:18

3 Attachment(s)
o poza cu bordu..scuze de claritate e facuta cu telefonu

Manson 08-04-08 00:54

e super tare ....lasata...e smechera rau...felicitari pt masina

bodyspeed 08-04-08 11:58

Ce sa zic multa bafta.. se pare ca o latesti mai mult ca mine.:lol:. dar mare grija.. ca aripa pe cat se umfla pe atat intra "la apa" si numai ajunge la usa.. doar initial sa ii pui adaos , cert e ca trebuie facuta ca la carte toata lucrarea 9j este o latime mare pentru oltcit.., anvelopa numai poti pune pe 215 e mica, ceva 225 , 235 ..ceea ce gasesti rar pe talon mic 45 .. o sa dea bine cele cu buza.. Borbert A ...;)

Laure2fast 08-04-08 14:22

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 1472547)
e super tare ....lasata...e smechera rau...felicitari pt masina

merci:)
body deocamdata nu ma grabesc cu jantele..ca nu imi comvine sa dau 20 si ceva de mil pt niste jante second...sa vad daca ma inteleg la pret..:)

PetricaCBD 08-04-08 21:34

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 1473138)
merci:)
body deocamdata nu ma grabesc cu jantele..ca nu imi comvine sa dau 20 si ceva de mil pt niste jante second...sa vad daca ma inteleg la pret..:)

frate am avut si eu oltcit....si am fost bolnav de modificat la el....dar u ne-ai depasit pe toti......super tare oltcitu.....cu prima okazie cand ajung prin craiova vad eu cum dau de tine sa vad live.....spor la treaba si tine-o tot asa ;)

Laure2fast 08-04-08 21:40

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1473980)
frate am avut si eu oltcit....si am fost bolnav de modificat la el....dar u ne-ai depasit pe toti......super tare oltcitu.....cu prima okazie cand ajung prin craiova vad eu cum dau de tine sa vad live.....spor la treaba si tine-o tot asa ;)

ok..te astept cu placere:)

Radu.Dobromirescu 09-04-08 15:54

Da e superba vorba lui petrica si eu sunt bolnav cu oltciturile dar ma depasesti....bv e superb...cu prima ocazie cand ajung in craiova dau de tine sa iesim la o berica.....sa ne cun mai bine...:shock::lol:8)

bogdanlascu 09-04-08 17:14

Quote:

Originally Posted by B-22-GIL (Post 1470086)
si pe fata ar trebuii facut unghiu ala de cadere ca stau rotile cam aiurea... in 'A' mie nu-mi place deloc chiar daca sta mai bine pe curbe; si la mine e la fel si trebuie sa rezolv problema!

masina sta bine pe curbe asa cum au facut-o cei din fabrica ,lasata 1 dinte de la rulmentii cu ace unghiurile sunt undeva la -2 ,eu am bagat distantiere la bucsile de bascula 5 mm si am adus-o la -1 dar pana la +1 cat trebuie sa aibe mai este

B-22-GIL 09-04-08 20:19

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 1475445)
masina sta bine pe curbe asa cum au facut-o cei din fabrica ,lasata 1 dinte de la rulmentii cu ace unghiurile sunt undeva la -2 ,eu am bagat distantiere la bucsile de bascula 5 mm si am adus-o la -1 dar pana la +1 cat trebuie sa aibe mai este

si ce ai folosit pe post de distantier? platbantu ala de pe interior de unde desfaci bucsile de bascula? e d-ala am pus!

FuriaOarba 09-04-08 20:57

rating nu avea nea' laure,ca doar e munca depusa cu efect super:)!prea tare man,o sa fie pericolu pe strazi furioasa ta!man o intrebare:unde puii mei sunt suruburile alea la bord,ca stau cu materialu si ma uit la el de aiurea?cele de pe lateral le-am gasit da porma cum e,tre sa scot cu tot cu placa aia de langa parbriz sau se scoate separat?mult'am,servus

Laure2fast 09-04-08 21:25

Quote:

Originally Posted by FuriaOarba (Post 1475791)
rating nu avea nea' laure,ca doar e munca depusa cu efect super:)!prea tare man,o sa fie pericolu pe strazi furioasa ta!man o intrebare:unde puii mei sunt suruburile alea la bord,ca stau cu materialu si ma uit la el de aiurea?cele de pe lateral le-am gasit da porma cum e,tre sa scot cu tot cu placa aia de langa parbriz sau se scoate separat?mult'am,servus

dai mai intai ceasurile jos apoi bordu de jos..cel de plastic..si o sa gasesti toate suruburile ca se vad..si da se scoate cu tot cu partea de vine langa parbriz

All times are GMT +2. The time now is 05:45.

- Copyright 2026 4Tuning