![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
si daca 15 cu 7j e mic ce urmeaza ?
|
Quote:
|
9j??????????? unde le bagi frate? decupezi aripile spate sau cum? si pe fata ar trebuii facut unghiu ala de cadere ca stau rotile cam aiurea... in 'A' mie nu-mi place deloc chiar daca sta mai bine pe curbe; si la mine e la fel si trebuie sa rezolv problema!
|
nu decupez nici o aripa...cu o vizita la un tinichigiu intra fara probleme
|
3 Attachment(s)
o poza cu bordu..scuze de claritate e facuta cu telefonu
|
e super tare ....lasata...e smechera rau...felicitari pt masina
|
Ce sa zic multa bafta.. se pare ca o latesti mai mult ca mine.:lol:. dar mare grija.. ca aripa pe cat se umfla pe atat intra "la apa" si numai ajunge la usa.. doar initial sa ii pui adaos , cert e ca trebuie facuta ca la carte toata lucrarea 9j este o latime mare pentru oltcit.., anvelopa numai poti pune pe 215 e mica, ceva 225 , 235 ..ceea ce gasesti rar pe talon mic 45 .. o sa dea bine cele cu buza.. Borbert A ...;)
|
Quote:
body deocamdata nu ma grabesc cu jantele..ca nu imi comvine sa dau 20 si ceva de mil pt niste jante second...sa vad daca ma inteleg la pret..:) |
Quote:
|
Quote:
|
Da e superba vorba lui petrica si eu sunt bolnav cu oltciturile dar ma depasesti....bv e superb...cu prima ocazie cand ajung in craiova dau de tine sa iesim la o berica.....sa ne cun mai bine...:shock::lol:8)
|
Quote:
|
Quote:
|
rating nu avea nea' laure,ca doar e munca depusa cu efect super:)!prea tare man,o sa fie pericolu pe strazi furioasa ta!man o intrebare:unde puii mei sunt suruburile alea la bord,ca stau cu materialu si ma uit la el de aiurea?cele de pe lateral le-am gasit da porma cum e,tre sa scot cu tot cu placa aia de langa parbriz sau se scoate separat?mult'am,servus
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning