![]() |
Re:
Quote:
|
Ba, o dati in vorbe?
Piry, cum nu stii ce-mi faci?Pai hotaraste-te k sa ma pregatesc si eu de ce e mai rau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si stai linistit k nu m-am referit doar la ele k sunt BITCHIZ ci la toate femeile... PEACE :peace: |
2 Attachment(s)
puneti poze, nu mai bateti campii :evil: :evil: :evil: :evil:
domnisoara este prietena unui amic... in poze nu arata la fel de bine ca in realitate, va asigur :lol: |
te credem...:D
|
Ce lantisor de aur discret ... vine perfect cu maieu si trening :twisted:
|
si cate kg are lantul?
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Cred ca fetei ii place muzica cu influentze orientale....se incadreaza bine in profil. 8)
|
deci ca sa nu fie discutii, este tiganca, si se imbraca conform regulilor etniei lor, dar este o tipa super de gasca, isi castiga singura banii, e o stilista buna, si pe care o solicita multa lume cu bani, iar intr-adevar prietenul ei e o matahala de 120 kg, si e unul din durii orasului. pentru moment e in taiwan, protejeaza niste smekeri de acolo.
p.s.: are mana de doua ori cat a mea, cand ma ia de dupa gat prieteneste asa, ma dor oasele doua zile dupa aia :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
eu cu prietena in primavara asta, in drum spre ocean ;) conduceam de vreo 12 ore in continuu :roll:
|
Re:
Quote:
|
2Xlol/lmao
@ rosonic ce discret esti @ 83SOF deasta stateai asa atarnat de gatu` fetei ? :P:P:P |
BlueEyes, era un scurt moment de slabiciune :roll: mai ales ca ea dormise cam tot drumul :twisted:
|
si teai gandit u k daca ea a dormit de ce sa nu te sprijini un pic de ea :P (joking ):P
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning