![]() |
Re: ACCIDENTE
Si cei care nu stiu sa scrie ar trebuii sa mai se consulte putin cu cartea aia de gramatica
|
Quote:
Probabil ai vrut să te referi la faptul că minorii, ar trebui să o lase mai uşor cu astfel de comentarii, deşi în situaţia de faţă tind să îi dai dreptate lui Andreimp3. Este cam de porc să faci ceea ce a făcut ăla cu Citroen-ul ăla. |
Mare lucru n-a făcut, nu e nicio tragedie, că de aia nu suntem roboţi, ca mai şi greşim.
|
1 Attachment(s)
Am comis-o, acul vitezometrului oprit la 120kmh. Masina s-a rasturnat, nu purtam centura si m-am trezit pe bancheta din spate, cei de la politie mi-au zis mai tarziu ca aveam noroc ca era masina sport.
http://www.horsens-folkeblad.dk/?artikel=5296 |
nasol accident silviu, dar foarte bine daca nu ai patit nimic .. ca masina arata ..
|
ce norocosi sunt unii...
|
Buna reclama pentru romani :|
|
super nasol siliviu..bine ca esti tu sanatos ca masina iti iei alta..
ps:si noi credeam ca o so vedem live cand vii acasa...salutare |
si cei doi care au fost raniti putin mai serios ? ca acum am citit acolo
|
adevarul e ca sunt unii norocosi...am aflat asta pe pielea mea...
|
Cei doi raniti am fost eu si un prieten care statea in spate si nu purta centura, ne-au dus la spital, el a avut niste probleme cu maxilarul, s-a operat si in cele din urma a fost bine, eu mi-am spart capul, m-am lovit la gat si am avut niste vanatai.
Ma rog, din cauza reputatiei pe care o avem in afara, ei credeau ca masina a fost furata din cauza unor complicatii cu actele masinii (placute nemtesti+proprietar roman+rezidenta Danemarca). Pana la urma au verificat si a fost in regula. |
Accident urat pe Turda (linia lui 41)... Se pare ca un motor a dat peste o femeie pe trecerea de pietoni si a aruncat-o destui metrii. Femeia a decedat pe strada, motociclistul a fost dus la spital.
Pacat, ar trebui semaforizata acea trecere. |
6 Attachment(s)
astazi accident in localitatea Munteni de Jos.. Judetul Vaslui.. sincer va spun ca nu imi pot explica cum a ajuns masina aia asa..
|
Poate erau pe un trailer, ca majoritatea au numere straine de inmatriculare.
|
In provincie oricum daca nu ai numere straine nu esti pa' trend... In general daca nu comiti macar o ilegalitate, nu esti de-al locului si poti risca chiar exilul din comunitate, catre tari precum spania sau italia, unde acolo ai sansa sa demonstrezi ca esti un membru de seama al societatii...
on-topic: probabil au fost scoase in afara carosabilului pentru a permite degajarea circulatiei. nu pare foarte fresh accidentul, deaia zic... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning