![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
nu am poze dar a fost ceva acu juma de ora pe drmul de cristian
erau vreo 3 masini de politie si douo ambulante cred :( |
Quote:
|
stirile se gasesc si in adevarul de seara. ultimul accident a fost acum 2 sau 3 zile, dupa cel de care se zicea mai sus. o dacie tractata a intrat pe contrasens si a intrat intr-un autobuz. autobuzul era de la INA, si mai fusese implicat intr-un accident pe acelasi tronson cu 2-3 saptamani in urma.
|
Accidentu' dintre dacie si autobuzu' de la ina a fost in aceasi zi in care a fost spulberat loganu' din valcea parca de catre tren la intrarea spre vulcan. Adica intre rasnov si zarnesti...
|
da. dimineata pe la 7:30 accident mortal in harman, un fiat punto (parca) a intrat frontal intr-un autobuz de la codreanu. stirea se afla pe prima pagina in adevarul de seara de azi.
|
|
|
nasol moment. acum vreo 10 zile a fost unu langa trecerea de pietoni din piata sfatului (8m mai sus de trecere, in dreptul magazinului DODO). tot asa...un nene trece pe la nepietoni si o fata cu un 308 l-a atins cu oglinda, dupa ce...in loc sa franeze, a trecut pe contrasens ca sa il depaseasca. n-a apreciat bine distanta dintre partea dreapta a masinii si pieton si l-a sucit putin cu oglinda. ei i s-a rupt oglinda dreapta, atarna acolo. a durat cam 10-15 min pana a venit smurd-ul, desi in zona erau deja 2 echipaje, unul de politie si unul de la comunitari (aia din piata sfatului). pe urma, dupa vreo 30 min aparusera si criminalistii.
|
|
cel mai sifonat mi s-a parut a fi cel cu astra. am trecut si eu pe acolo dar dupa ce erau deja trase masinile in parcare. nasol. dar macar nu au fost victime de data asta.
|
accident aseara la zorilor cu calea bucuresti. 3 masini facute de comanda. stirea - pe prima pagina in adevarul de seara de azi.
|
|
mersi. scuze ca nu pun eu link, dar nu reusesc sa gasesc stirile curente... tot din alea vechi de un an gasesc si ma enerveaza...
|
Stie careva ceva de accidentul de azi cu porsche'le carrera de la casa armatei ?
|
l-am vazut cand il urcau pe platforma...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning